Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
класа-стара чанта мачкан лак-луи вутон секънд хенд
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- Pyrelight
- Напуснал форума
Само ново купуваме. Хе-хе-хе...имаше навремето такава тема пусната от Мухича в един друг форум.
И мъже не издържаме!
И мъже не издържаме!
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
като каза мъже не издържаме по някой път стоя и си мисля, понякой път само си стоя
и се чудя защо е тая огромна несправедливост в тоя живот
защо оня отговорник отгоре за световната популация така е разпоредил на 1,1 жена да се пада по 1 мъж
къде,къде по справедливо би било на 7 жени да им се пада 1 мъж
едната да се грижи за бита в дома,втората да гледа децата,третата да отговаря за кухнята ,четвъртата,петата и така на татък и всички 7 да ходят на смени на работа и да носят доходи в къщи доката главата на семейството мъжа си гледа кефа
баси и безобразието.няма оправия
и се чудя защо е тая огромна несправедливост в тоя живот
защо оня отговорник отгоре за световната популация така е разпоредил на 1,1 жена да се пада по 1 мъж
къде,къде по справедливо би било на 7 жени да им се пада 1 мъж
едната да се грижи за бита в дома,втората да гледа децата,третата да отговаря за кухнята ,четвъртата,петата и така на татък и всички 7 да ходят на смени на работа и да носят доходи в къщи доката главата на семейството мъжа си гледа кефа
баси и безобразието.няма оправия
- Pyrelight
- Напуснал форума
В Русия е така, щото имат загуби от войните и от пиянство.
Сега друг е въпросът дали руските мамашки стават за изброените дейности.
Аз обаче, съвсем определено съм егоист и бих живяла сама, отколкото да обгрижвам някого по този начин.
Сега друг е въпросът дали руските мамашки стават за изброените дейности.
Аз обаче, съвсем определено съм егоист и бих живяла сама, отколкото да обгрижвам някого по този начин.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
значи не можеш да си представиш свят в който на 7 фемале се полага 1 мале
а аз точно за такъв свят си мечтая
а аз точно за такъв свят си мечтая
Е да де, нали ти трябва да можеш да ги разбереш. Че иначе ги пишеш едни, да се чуди човек ти ли не разбираш хълката, той ли ти обяснява на сложен език. А аз, на хълката не съм се връзвал, само на теб реших да ти помогна да схванеш какво е опашка и защо повече опашки значат повече риск. Ти си диксутирай с хълката за самите опашки, мен не ме намесвай там.
Лъжа, ПИК се вади лично в данъчното. Правил съм го и за себе си и за жена ми. По пощата идва ама фруг път....agent Ozo написа: ↑Пон Апр 06, 2020 5:05 pm Спести си глупостите, Хълка. Аз съм си извадил ПИК още преди да тръгна за Канада. Молбата се подава он-лайн, а кодът ти идва по пощата. Ама абсолютно същото както в Канада, предствяш ли си!?! Няма никакви такси и тям подобни глупости. Обикновеният гражданин няма нужда от ЕП, който се ползва от фирмаджии и самонатеи работници.
Измислиците си пласирай на неграмотници като Пумпито.
Абе не знам какво си представя този твой "КаЛинко/ КаЛитко", Бистре и не ме интересува. По-интересното е какво ли си представят местните власти по канадско та вече разполагат полиция пред моловете. Сигурно и те си представят озверели от глад тълпи, знам ли...?Pyrelight написа: ↑Пон Апр 06, 2020 2:59 pm Той КаЛинко/ КаЛитко си представя озверели от глад тълпи по Луканово време, които с гордост мъкнат по 3 спаружени хляба и 1 бутилка гранясала Калиакра купени срещу 4 купона и му става топло, топло ( щото по друг начин не може да се стопли в Канада, от която не мърда за да не изпусне авантата), гледайки опашката пред Костко. Да, ама не! Щото в Костко всичко има и не го купуваш срещу билетчета/купончета.
La police contrôlera désormais les allées et venues des commerces à grande surface comme Costco et Walmart sur son territoire, a annoncé le maire de Terrebonne Marc-André Plante.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
И колко е годишната такса? Ти колко плати?
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Само дето никой не дискутира корелацията между броя на опашките и риска от зараза, а съвсем друго нещо. Но за теб явно не е от значение същността на разсиквания въпрос, а кой участва в спора. И винаги правото е на страната на по-възрастния, доколкото си спомням от случая с американското момче и индианеца. Е, аз съм по-възрастен от Хълката и теб, тъй че...
- Pyrelight
- Напуснал форума
Тц. Няма да се стигне до там. По-скоро превантивна мярка срещу изнервени идиоти, на които не им се чака по опашки.agent Ozo написа: ↑Пон Апр 06, 2020 7:55 pmАбе не знам какво си представя този твой "КаЛинко/ КаЛитко", Бистре и не ме интересува. По-интересното е какво ли си представят местните власти по канадско та вече разполагат полиция пред моловете. Сигурно и те си представят озверели от глад тълпи, знам ли...?Pyrelight написа: ↑Пон Апр 06, 2020 2:59 pm Той КаЛинко/ КаЛитко си представя озверели от глад тълпи по Луканово време, които с гордост мъкнат по 3 спаружени хляба и 1 бутилка гранясала Калиакра купени срещу 4 купона и му става топло, топло ( щото по друг начин не може да се стопли в Канада, от която не мърда за да не изпусне авантата), гледайки опашката пред Костко. Да, ама не! Щото в Костко всичко има и не го купуваш срещу билетчета/купончета.
La police contrôlera désormais les allées et venues des commerces à grande surface comme Costco et Walmart sur son territoire, a annoncé le maire de Terrebonne Marc-André Plante.
Един такъв беше газил охраната на някакво Костко, щото го карали да чака.
Айде, да не ви карам тук във форума да се преброявате, че ако съдя по писаниците, малей, малей!...
На всеки трети трябва да се прикачи по един полицай-модератор, ама истински не корумпиран като Мр. Фридж!
П.П. Не си ли харесваш партизанските имена? А аз си мислех, че много ти подхождат.