razocharovani li ste ot Canada
Абе шегаджия ама парата го биеspeedy написа: Ей това логиката е голяма работа.
Недоволен от живота = по-свестен.
Доволен от живота = по-несвестен?
Голям шегаджия си.

Айде че трябва да ходя пак под моста да видя дали нещо не е изпаднало от някой камион, нали довечера трябва да нахраня циганчетата. Искам като порастна да стана като бати БГ Дюд - богат, дебел, със златни ланци на врата и Ролекс на ръката, тежко-тежко слизам от Кадилака, а златните ми зъби проблясват на лъчите от диамантените ми пръстени (тип Пъф Деди). Уморено да казвам на поредната мис Плейбой до мене: "Ако не ме слушаш, ще те пратя в Канада, да станеш асистент-зъболекарка !"
His Shadow, mnogo dobr vapros mi zadavash, "Kakvo uspya da postignesh?" Prvo iskam da ti kaja, che hora, koito si postavyat samo materialni celi sa vse nedovlni, zashtoto kato si kupyat edno neshto, mechtayat za drugo, po-skapo, po-golyamo i t.n. Kakto kazva bashta mi, choveshkoto oko se zasishta samo kogato e dva metra pod zemyata-sarkastichno, no vyarno. Az lichno uspyah da postigna slednite neshta za 2 godini i tri meseca tuk: da zavrsha obrazovanieto, koeto iskam, bez nito edin cent zaemi, da zapochna rabota, kakvato iskam, po specialnostta i da obikolya pochti cyala Canada. Ne sam bil samo v dve provincii oshte i v trite severni teritorii, no i tova shte stane do kraya na tazi godina.
Sledvashtite mi celi sa- da napravya doktorat pak po kanadska istoriya, da obikolya sveta v ramkite na sledvashtire 10-15 godini i pone tri moi knigi v badeshte da badat v Nacionalnata biblioteka na Canada :idea: I edin den, kogato umra da si spomnyat horata za men prosto s dumite: He was Canadian. Eto tova mi sa osnovnite celi. Rabotya po tyah i predi da umra, shte gi postigna!
Ivandi, az se posheguvah za stimulantite, zashtoto tuk vav foruma, kogato nyakoy obicha i mu haresva v Canada go smyata za lud, obiknoveno. Na men mi vliyae taka kanadskoto zname, zashtoto obojavam tazi strana. Taka che ne vyarvam kvebekskoto zname da ti vliyae po tozi nachin, prosto zashtoto ti ne obichash Quebec. Na tvoe myasto bih se premestil v druga provinciya.
BG dude, Ira ti go e kazala mnogo tochno, az naistina sam ot 2 meseca tuk, plus 2 godini kam tyah, obache. I, o, kakva iznenada, az vse oshte obicham Canada, kakto prviya den, kogato stapih na kanadska zemya.
Kogato nyakoy e v BG oshte mu vikate- ti shte vidish kato doydesh kolko e zle tuk, sega nishto ne znaesh, shtoto si v BG oshte, kato doyde tuk, ako mu haresva vse oshte- toy e oshte nov i ne se e sblaskal s problemite, a kato mine poveche vreme i kato prodaljava da mu haresva- togava kakvo stava?!
Dobre obyasni kak da ne mi haresva i kak da plyuya po stranata, koyato mi e platila obrazovanieto, koyato mi pozvolyava da rabotya rabota, koyato iskam, da jiveya na gotino myasto, spored moya vkus... Prichinite sa tolkova mnogo, che nyamam dumi. V Bulgaria ne mojeh da mechtaya za rabota v pravitelstvoto, a tuk predi da sam oshte grajdanin pochnah contract kam federalnoto pravitelstvo. E, kaji mi kak da ne se chuvstvam u doma i kak v Bulgaria i vav vsyaka druga strana da ne se chuvstvam chujdenec?! Sorry, obache, tova e polojenieto, ima imigranti, koito obichat Canada. 
Sledvashtite mi celi sa- da napravya doktorat pak po kanadska istoriya, da obikolya sveta v ramkite na sledvashtire 10-15 godini i pone tri moi knigi v badeshte da badat v Nacionalnata biblioteka na Canada :idea: I edin den, kogato umra da si spomnyat horata za men prosto s dumite: He was Canadian. Eto tova mi sa osnovnite celi. Rabotya po tyah i predi da umra, shte gi postigna!
Ivandi, az se posheguvah za stimulantite, zashtoto tuk vav foruma, kogato nyakoy obicha i mu haresva v Canada go smyata za lud, obiknoveno. Na men mi vliyae taka kanadskoto zname, zashtoto obojavam tazi strana. Taka che ne vyarvam kvebekskoto zname da ti vliyae po tozi nachin, prosto zashtoto ti ne obichash Quebec. Na tvoe myasto bih se premestil v druga provinciya.

BG dude, Ira ti go e kazala mnogo tochno, az naistina sam ot 2 meseca tuk, plus 2 godini kam tyah, obache. I, o, kakva iznenada, az vse oshte obicham Canada, kakto prviya den, kogato stapih na kanadska zemya.

Kogato nyakoy e v BG oshte mu vikate- ti shte vidish kato doydesh kolko e zle tuk, sega nishto ne znaesh, shtoto si v BG oshte, kato doyde tuk, ako mu haresva vse oshte- toy e oshte nov i ne se e sblaskal s problemite, a kato mine poveche vreme i kato prodaljava da mu haresva- togava kakvo stava?!

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид

Eй големи просяци ве!
Ништу ниаа ви дам пък!
Както и да е, мисълта ми беше по темата - дали сте разо4аровани, а не дали е по-добре от БГ. Аз знам 4е тук има няколко 4овека който всяка тема ще обърнат на хвалба за Канада...
Лъжец ще нарека онзи който каже 4е Канада съвпада с неговите о4аквания, а и животът му там.
Това кой-кого ще купи - незнам, всеки сам си знае банковата сметка.
Виждам 4е вашите представи за богат 4овек се ограни4ават до това което сте видели в БГ...
Образованието ми - незнам защо питате - каквото и да е - от БГ е, а според вас - и г*за не мога да си обърша с него...сори, не е от "Estrella Mountain Community College"
Шегувате се вий за камионите и т.н., но само вий си знаете как живеете
О, и още нещо - Канук, не я прехваляй тази "федерлна работа", и една проста 4иста4ка в министерството е на федерална работа. Не се надувайте бе хора, в сравнение с местните стандарти - никакви ви няма. Не казвам 4е сте глупави, а 4е просто нещата нито стават така както ги описвате, нито са така както ги описвате, това е. Ако ме4тата ти е да си някой "book-worm", за $15 на 4ас - постигнал си я. Но пове4ето хора идват от БГ по финансови и материални при4ини, а не да стоят в някоя библиотека по 7-8 4аса на ден, и да пишат "Канадец" на гроба им!

Ништу ниаа ви дам пък!
Както и да е, мисълта ми беше по темата - дали сте разо4аровани, а не дали е по-добре от БГ. Аз знам 4е тук има няколко 4овека който всяка тема ще обърнат на хвалба за Канада...
Лъжец ще нарека онзи който каже 4е Канада съвпада с неговите о4аквания, а и животът му там.
Това кой-кого ще купи - незнам, всеки сам си знае банковата сметка.

Образованието ми - незнам защо питате - каквото и да е - от БГ е, а според вас - и г*за не мога да си обърша с него...сори, не е от "Estrella Mountain Community College"

Шегувате се вий за камионите и т.н., но само вий си знаете как живеете

О, и още нещо - Канук, не я прехваляй тази "федерлна работа", и една проста 4иста4ка в министерството е на федерална работа. Не се надувайте бе хора, в сравнение с местните стандарти - никакви ви няма. Не казвам 4е сте глупави, а 4е просто нещата нито стават така както ги описвате, нито са така както ги описвате, това е. Ако ме4тата ти е да си някой "book-worm", за $15 на 4ас - постигнал си я. Но пове4ето хора идват от БГ по финансови и материални при4ини, а не да стоят в някоя библиотека по 7-8 4аса на ден, и да пишат "Канадец" на гроба им!
Последно промяна от BG-Dude на Сря Мар 23, 2005 12:08 pm, променено общо 1 път.
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
Prisaedinyavam se kam Lubo! Mnogo tochno kazano!:lol:
Guinness, da idesh v Britain ne e losha ideya, daje moga da te svrja s organizaciya ,koyato nabira uchiteli v Britain ot Canada. Nay-seriozno, prati mi LS, ako se interesuvash. No, iskam samo da ti kaja, che v London myuysulmanite sa okolo 1 milion, spored statistiki ot 1997, a indiycite, pakistancite i karibskite imigranti im izgubih broykata po statistikite. Shtem ili ne shtem, golemite gradove prosto stavat preobladavashto cvetni v razvitite strani. Toronto, Vancouver i Montreal ne sa nyakakvo izklyuchenie.
Guinness, da idesh v Britain ne e losha ideya, daje moga da te svrja s organizaciya ,koyato nabira uchiteli v Britain ot Canada. Nay-seriozno, prati mi LS, ako se interesuvash. No, iskam samo da ti kaja, che v London myuysulmanite sa okolo 1 milion, spored statistiki ot 1997, a indiycite, pakistancite i karibskite imigranti im izgubih broykata po statistikite. Shtem ili ne shtem, golemite gradove prosto stavat preobladavashto cvetni v razvitite strani. Toronto, Vancouver i Montreal ne sa nyakakvo izklyuchenie.
Per aspera ad astra!

Явно не си бил в Лондон.
Ще се поогледаш, ще се позамислиш и ще избягаш пак в Канада[/quote]
Minalata sedmica se vurnah ot London - ako ste me discriminirat po-dobre tam.Pone ste sum v civilizaciqta.[/quote]
Друже, не си стоял там достатъчно дълго. Питай патило. Не е лош града, напротив, но това е най-мултикултурния град след Ню Йорк. Т.е. и там има "цигания" и там има "експлоатация", а емигрантите получават много по-малко възможности за развитие, отколкото в която и да било част на Северна Америка. Въобще англичаните са световно известни с класовите си предразсъдъци, а по отношение на тълпите пакистанци, индийци и испанци Лондон няма равен на себе си. Ако не ти харесва в Канада, в Англия още повече няма да ти хареса. Иначе за едно кафе и дискотека в Сохо си струва веселбата. Но лондончаните-купонджии предпочитат да прекарват уикендите си в Амстердам, така че нощния живот там май е още по-бурен

Minalata sedmica se vurnah ot London - ako ste me discriminirat po-dobre tam.Pone ste sum v civilizaciqta.[/quote]
Друже, не си стоял там достатъчно дълго. Питай патило. Не е лош града, напротив, но това е най-мултикултурния град след Ню Йорк. Т.е. и там има "цигания" и там има "експлоатация", а емигрантите получават много по-малко възможности за развитие, отколкото в която и да било част на Северна Америка. Въобще англичаните са световно известни с класовите си предразсъдъци, а по отношение на тълпите пакистанци, индийци и испанци Лондон няма равен на себе си. Ако не ти харесва в Канада, в Англия още повече няма да ти хареса. Иначе за едно кафе и дискотека в Сохо си струва веселбата. Но лондончаните-купонджии предпочитат да прекарват уикендите си в Амстердам, така че нощния живот там май е още по-бурен

Нямам какво да ви кажа де хора, колко пъти да го повторя. Знам 4е "баба знае 2 и 200"
Не искам да ви убеждавам 4е ви е зле - вий си знаете как ви е, а какво пишете тук, то си ви е право, нали сме демократи.
Тези които идват от БГ имат високи о4аквания - те искат да имат добре платена работа, къща и кола, според КАНАДСКИТЕ стандарти, а не българските. Това е. Никой не идва тук заради свободата на словото
аре да не се будалкаме сега.

Тези които идват от БГ имат високи о4аквания - те искат да имат добре платена работа, къща и кола, според КАНАДСКИТЕ стандарти, а не българските. Това е. Никой не идва тук заради свободата на словото

T&C of my opinion:
- Lub0
- Обратна връзка:
BG-Dude, точно тук се крие тайната, човек, като дойде от БГ, трябва да се цели на високо, за да може бързо да ги постигне тези неща, за това трябва да има високи очаквания, с покритие разбира се, защото иначе резултатът е ясен: плюене по Канада по форумите.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
BG-Dude написа:Нямам какво да ви кажа де хора, колко пъти да го повторя. Знам 4е "баба знае 2 и 200"Не искам да ви убеждавам 4е ви е зле - вий си знаете как ви е, а какво пишете тук, то си ви е право, нали сме демократи.
Тези които идват от БГ имат високи о4аквания - те искат да имат добре платена работа, къща и кола, според КАНАДСКИТЕ стандарти, а не българските. Това е. Никой не идва тук заради свободата на словотоаре да не се будалкаме сега.
Ti mi napomni za parvite mi meseci v Canada, kogato edin po-star imigrant s chisto nova Acura i zaplata ot 80000 se opitvashe da me ubedi, che bil doshal v Canada, zashtoto tuka vazduha i vodata bili po-chisti...
Abe vseki lud s nomera si, stiga da ima balami da se vrazvat na glupostite. Iavno v Bg takiva ne lipsvat vaobshte oshte.

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
tornado написа:DrJack написа:Mi to striptease clubove v Soho - mnogo nishto 4udno.....Нищо чудно....Пък и той - хубавец един такъв - синеок...русокос...висок...
Малейии...ако го е барнала някоя мома англичанка ?!?....

да добавя нещо - аз се радвам искрено на хора , които тук са намерили сносна работа , живеят спокойно , както и на тези , които се просълзяват при канадския химн.
аз също имам работа , работя от 3 седмица на пристигането си и то за мой късмет нещо , което в България съм искала да работя , но все опирах до " яките връзки " дето ги нямам .
само че , Канада за мен е скучна и мудна държава , тоест нищо не се случва , имам чудесни приятели тук , с които се виждам и прекарвам добре , както и в България , но не съм доволна .
разбира се , всеки ден поднася изненади , затова и казах и аз се надявам нещо да се промени , но си давам сметка , че ми липсва търпение , а това е според повечето хора основната съставка в манджата тука .
в началото се чудех как хората познаваха , че съм от европейска страна , сега и аз разпознавам европейците и съм доволна , че спадам към тази категория .
но аз лично пожелавам успех на всеки , който тук е намерил шастието си , моето засега се надявам да не е тук .

аз също имам работа , работя от 3 седмица на пристигането си и то за мой късмет нещо , което в България съм искала да работя , но все опирах до " яките връзки " дето ги нямам .
само че , Канада за мен е скучна и мудна държава , тоест нищо не се случва , имам чудесни приятели тук , с които се виждам и прекарвам добре , както и в България , но не съм доволна .
разбира се , всеки ден поднася изненади , затова и казах и аз се надявам нещо да се промени , но си давам сметка , че ми липсва търпение , а това е според повечето хора основната съставка в манджата тука .
в началото се чудех как хората познаваха , че съм от европейска страна , сега и аз разпознавам европейците и съм доволна , че спадам към тази категория .
но аз лично пожелавам успех на всеки , който тук е намерил шастието си , моето засега се надявам да не е тук .

"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .