нафтата не е много ъп ъф дейт дет тука му викат
ама въпреки всичко признавам си ,че е голяма симпатяга
е не може да удари нивото на Стринка ,ама поне се старае
и не защото е преднамерен,а защото нищо не знае
един вид дървен философ,дървено дърво
Пич,snakeplissken написа: ↑Нед Окт 31, 2021 9:54 pmНали ти казах да се обесиш на сондата![]()
Ако беше достатъчно само една шофьорска книжка, то цистерните с горивата , или цистерните с млякото тук щяха да ги карат пакистанци и африканци. Или пък лог-тръконете.
Точно на тебе ли да обяснявам за стъпки, процедури, правила и изисквания за да те допуснат въобще да стъпиш на планта или бензиностанцията на Шел, Есо или Шеврон?
Ако в Албърта поради липса на хора назначават африканци да ви возят горивата, то в БК е малко по-различно.
Много добре знаеш, че процедурите се следват стриктно и не можеш и една малка стъпчица да пропуснеш, щото всичко се вежда на видеонаблюдението. Освен това всичко трябва да го правиш и с подходящата бързина.
Колко африканеца и пакистанеца са склонни да научат всичките правила и процедури, а и да ги спазват стриктно?
При нас почти е невъзможно да видиш кафяв шофьор на цистерна, точно поради тези причини.
Освен това да возиш течности е малко по-различно от това да возиш дженерал фрейт.
Мляко пък съвсем.
Щото ако би-трейн цистерна има 6 къмпартмънта и горивото вътре стои що годе мирно, то млякото е една цяла цистерна и се лиска на където си иска, освен това и е по-тежко от горивата.
Тия машини са и с ръчни скорости. Колко африканеца ще успеят да уцелят предавката в подходящия момент?
Тука преди време Батката спомена че превключва скорости без да ползва съединителя, тоест синхронизира скорост , обороти и предавка.
В днешно време не повече от 5-10% от шофьорите го могат това.
Отново си правиш заключенията на база какво виждаш из камповете.
Да са ти живи и здрави колегите, и да се радват на всичките хотели, режийни и безплатни гумени ботуши.
Ние с Батката целогодишно работим по къси гащи и джапанки![]()
Е симпатяга еPavel M написа: ↑Нед Окт 31, 2021 10:47 pm и пием уиски и ядем бонбонки тик-так![]()
нафтата не е много ъп ъф дейт дет тука му викат
ама въпреки всичко признавам си ,че е голяма симпатяга
е не може да удари нивото на Стринка ,ама поне се старае
и не защото е преднамерен,а защото нищо не знае
един вид дървен философ,дървено дърво
Аз последния път там спрях точно до будката с чек-ин телефона и от дясната врата направо в будката скочихPavel M написа: ↑Пон Ное 01, 2021 5:13 pm ей тез последните на Чърча най ги мразя.кат духне вятъра пепелта на ярда или завали дъжд и газиш в калта имам чувството ,че съм на някоя нефтена помпа в Алберта и постоянно си обещавам следващия път да си нося гумени ботуши , каска и сейфти глазис ама все забравям.
ама като си помисля,че някой хора цял живот така я карат леко се успокоявам.![]()
Ми от мен става, това което е станало.snakeplissken написа: ↑Пон Ное 01, 2021 1:11 am
Я вземи кажи от тебе какво става?
...
.Ти и до кенефа не можеш да отидеш без да спазиш написаната процедура за това![]()
Тръгнал да обяснява кой за какво ставал![]()
Браво!Ivan1007 написа: ↑Пон Ное 01, 2021 6:16 pmМи от мен става, това което е станало.snakeplissken написа: ↑Пон Ное 01, 2021 1:11 am
Я вземи кажи от тебе какво става?
...
.Ти и до кенефа не можеш да отидеш без да спазиш написаната процедура за това![]()
Тръгнал да обяснява кой за какво ставал![]()
Името ми е на всяко сондажно-геофизично изследване на сондаж, което съм направил и въз основа на него се разрешава или не експлоатация на сондажа, изчисляват се запаси и т.н. за десетки години напред.
Същото и с теб - ставаш за каруцар и си станал каруцар.
Возиш моркови и салати, плащат ти на километър, ходиш да пикаеш в обществените тоалетни, вечер спиш в кабината на камиона, ядеш сандвичи и си носиш манджа от вкъщи, щото ако спиш на хотел и ядеш на ресторант ще излезеш на червено.
Правиш същото, което прави всеки пакистанец или хили били/ реднек/ трък драйвър. Като закараш морковите, никой не го интересува Павел ли ги е докарал или Хасан. Все тая е.![]()
Та аз си ходя до кенефа, когато искам за разлика от теб, процедурите аз ги пиша и си ги спазвам, както и тези които ръководя.
При Бай Иван сондьора единственото нещо с фешън дизайн са последния модел гумени ботуши дето домакинката на лейбър кампа им ги раздава всяка година