Няма нищо ненормално и осъдително в това българското правителство да прави нещо за завръщането на емигрантите. Осъдително би било ако беше обратното т.е. нищо да не прави.Canuck написа:И да мисля, че точно за маймуна ме взема и не само мен, но и всички българи в чужбина. Именно затова се пускат подобни постинги и правителството харчи пари за реклами от сорта, аз се върнах и съм много щастлив, защо не се върнете и вие.
И ако лично на теб сегашните мерки ти се струват смешни и неефективни, може пък на други "маймуни" да не изглеждат такива. И някои наистина да се върнат.
А може би пък утрешен ден да се предприемат мерки, които и на теб да ти харесат, Канак. Помним юпитата на Симеон, на които бяха предложени министерски постове за да се върнат. Току-виж и на теб предложили в недалечно бъдеще да оправиш българското образование, примерно.
И като се има предвид колко ти е непостоянна и изменчива любовта и верността към дадена държава, то нищо чудно и да те видим един ден върнал се отново в България.