Да не си смоквал уиид?
Но много искам да видя Пенсилвания де

Калифорния, всеки си намира майстора един ден.Californian написа: Пък и като цяло аз не съм от влюбчивите......по скоро съм свикнал мен да обичат, а на мен да не ми пука
Не бе аз ви завиждам на вас жените.......тука е почти женски свят.....западния......... ах как искам да съм роден през 50та примерно и да съм си живял в Щатите от малък......въобще нямаше да се оплаквам.......но пак сега е горе долу наравно.....въобще не ми се мисли какъв ще е света след 100 години.......представям си всяка жена с по един камшик а мъжете - голи, слугуващи роби.........GRus написа:Калифорния, всеки си намира майстора един ден.Californian написа: Пък и като цяло аз не съм от влюбчивите......по скоро съм свикнал мен да обичат, а на мен да не ми пука
Твърдо Ние.......аз дори не си го представям и Българка или каквато и да докарам тука - за има няма няколко години ......ще се усети от "къде изгрява слънцето" и ще се "бори за равноправеност" не един развален брак между Българи знам и за в Канада и за в Америка....пък кви интересни случки в Канада знам само не е истина........чакат Българин и жена му детенце....в болницата.......и накрая оппппп то леко църничко се оказва...демек афро-американче.mufc написа:Californian
представяш ли си само живота ти как би протекъл ако се ожениш и живееш там където си