Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
roumensp

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от roumensp »

budtel написа:Отново се лансират не логични теории, че българският народ е глупав, че нямаме добри политици, защото идвали от същия тъп народ тарикат. Това са глупости.
В такъв случай какво самият ти търсиш тук? Не си ли ти тоя, който отвори темата за чалгата и простотията в България? Значи българите са супер-интелигентни, културни и работливи, и единственият им кусур са нещастните политици, наложени насилствено от Запада ... :D
Е, аз за себе си мога да кажа, че избягах не от България, а именно от българите. Българите винаги смятат, че някой друг им е виновен, а не те самите ... подобно на Ципокрилия, който си мисли, че основният му проблем е Тиквата, а не собствената му посредственост. :D
Аз не отричам, че има и немалко интелигентни и културни българи, но за съжаление техният брой не е толкова голям, колкото някои се опитват да ме убедят че е и поради това те нямат възможността да направят нещо за или да прогресират в Чалгария.
budtel

Мнение от budtel »

roumensp, точно като дойдох в Канада разбрах, че теорията за глупавия български народ не е вярна. Няма да забравя първата ми работа, в която бях дескриминиран от мароканците, с които работих. Оказа се, че и те не били толкова интелигентни. Нагледах се на какви ли не дразги помежду им. Имал съм контакти и с кебекуа. По нищо не се различават от българите които познавам в България. Питежават абсолютно същите качества като нас - изпитват завист, симатия и т.н. Били по обединени, по добри - глупости на търкалета.
Що се касае до арабите те са обединени доста от религията. Имат религиозни празници, на които се събират, спазват ритуалите. В този смисъл наистина са по-обединени от нас.
Но нашите баби и дядовци също са живяли по задружно.
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

budtel написа:roumensp, точно като дойдох в Канада разбрах, че теорията за глупавия български народ не е вярна. Няма да забравя първата ми работа, в която бях дескриминиран от мароканците, с които работих. Оказа се, че и те не били толкова интелигентни. Нагледах се на какви ли не дразги помежду им. Имал съм контакти и с кебекуа. По нищо не се различават от българите които познавам в България. Питежават абсолютно същите качества като нас - изпитват завист, симатия и т.н. Били по обединени, по добри - глупости на търкалета.
Що се касае до арабите те са обединени доста от религията. Имат религиозни празници, на които се събират, спазват ритуалите. В този смисъл наистина са по-обединени от нас.
Но нашите баби и дядовци също са живяли по задружно.
Аз не казвам, че българският народ е точно "глупав", а че си има много недостатъци и трески за дялане. За мароканците и кебекуа може и да си прав ... но за щастие Канада не се състои само от тях.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Маймун,всичко в България се развива по план,от 45 година комунетата си въртят синджира,така им отърва и това правят,докато не се пролее кръв нещата няма да се оправят,всичко трябваше да се случи още в далечната 89-90 година
Какво си мисля аз майна,ето това
Тиквата ще лапа и ще си замине, след това ще дойде алабаша и така нататъка от зеленчука
Та ето и моята теза,обираме всичкия зеленчук -слагаме го в тенджерата и забравяме че го е имал ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Глупости на търкалета, гарнирани със зеленчуци и накацани от мухи! :D
Седни се позаинтересувай малко от Канада, все пак тук живееш! Стига си бистрил политиката! Ето един съществен недостатък на българите: Политиката им е виновна за персоналните неуредици. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Всичко идва от тях Ръка ,всичко-закони,права и правила 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Да, ама се избират от народа и идват пак от него.Значи логичният извод е да изхвърляме тенджерата, докато изхвърлим целия народ. Няма друг начин просто, колкото и да ни е мъчно.Дядо навремето обичаше да казва, че ние българите имаме генетическа обремененост.
Не зная дали е от гените или от мястото, ама имам чувството, че там нещата никога няма да вървят.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Странджата

Мнение от Странджата »

crusader написа:
Странджата написа:Aйде сега,патриарсите виновни!Където се е задържал руски ботуш трева не никне!Русия са сила!
Така де. Ако не беше стъпил руският ботуш на Балканите сега щеше да си още гяурин с потури.
Kъдето се е задържал Филипе!Последният път при нас се позадържа близо половин век,затова сега сме гяури с джинси!
budtel

Мнение от budtel »

Хайде стига сте се карали.
Ето ви една достойна българка, която успя да се пребори с галениците на новия господар на България.

http://dnes.dir.bg/news/pogrebenie-teod ... 71494?nt=9"

Теодора Захариева. Светла и памет!
Нявероятен човек, невероятна българка!
Тя е доказателство, че има достойни българи. Но не в политиката, защото там достойни българи не могат да припарят, а сред нас, в народа.
И има още много такива като нея, което е доказателство, че българския народ е качествен и интелигентен.
Бог да я прости!
crusader

Мнение от crusader »

Странджата написа:
crusader написа:
Странджата написа:Aйде сега,патриарсите виновни!Където се е задържал руски ботуш трева не никне!Русия са сила!
Така де. Ако не беше стъпил руският ботуш на Балканите сега щеше да си още гяурин с потури.
Kъдето се е задържал Филипе!Последният път при нас се позадържа близо половин век,затова сега сме гяури с джинси!
Позадържа се съветският ботуш Странджов. Впрочем няма да се учудя това да е едно и също за теб.
Мразиме турците, мразиме комунистите, мразиме руcнаците. Много омраза нещо. Как си с евреите, арабите и прочие. Можеш да допълниш списъка с омразите си.

П.П. А кой е този Филип към когото се обръщаш ? Защото ако бях аз щеше да означава разкриване на лична информация. Направи си бегла справка с правилата на форума.. wanna be тарикате планински.
Странджата

Мнение от Странджата »

Позадържа се съветският ботуш Странджов. Впрочем няма да се учудя това да е едно и също за теб.
Мразиме турците, мразиме комунистите, мразиме руcнаците. Много омраза нещо. Как си с евреите, арабите и прочие. Можеш да допълниш списъка с омразите си.

П.П. А кой е този Филип към когото се обръщаш ? Защото ако бях аз щеше да означава разкриване на лична информация. Направи си бегла справка с правилата на форума.. wanna be тарикате планински.[/quote][/quote]
Добре,на езика ми беше,съветски ботуш!Все пак главният ботушар е грузинец,така че трябва да обобщим!Турски ятаган,мюсулмански ятаган,османски ятаган,руски ботуш,съветски ботуш,червен ботуш,комунистическа диктатура,червена диктатура,просташка диктатура!Тези изрази са синонимни и не мога да ги обичам след като са опустошили моята Родина,моят народ,моите деди,моите родители,техните имоти и т.н.,ако ти харесва така,добре мразя ги,това е дори подсъзнателно,в кръвта ми,а като се замисля ми става още по-тъжно! С евреите нямам проблеми,за арабите се сещай,нали си кръстоносец!
budtel

Мнение от budtel »

Странджа, съгласен съм с тебе, но вместо "просташка дикататура", смятам, че е по-вярно да кажем турско-американска диктатура. Отново повтарям, че българския народ няма вина за лошото състояние на България.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

budtel написа:Странджа, съгласен съм с тебе, но вместо "просташка дикататура", смятам, че е по-вярно да кажем турско-американска диктатура. Отново повтарям, че българския народ няма вина за лошото състояние на България.

Предимно българският народ носи вината за сегашното състояние на България. Докога все някой друг ще ви е виновен за всичко??? Българският народ заслужава съдбата си!
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
budtel

Мнение от budtel »

Ами то тогава излиза, че народите на останлите православни държави също са си виновни за мизерията. С какво са по различни от народа на полша или чехия. Дори пак пак са славяни. Имам предвид Украйна, Беларус.
Можеш ли да дадеш логично обяснение на твоята теория за виновните и калпави народи.
grozdan

Мнение от grozdan »

budtel написа:Ами то тогава излиза, че народите на останлите православни държави също са си виновни за мизерията. С какво са по различни от народа на полша или чехия. Дори пак пак са славяни. Имам предвид Украйна, Беларус.
Можеш ли да дадеш логично обяснение на твоята теория за виновните и калпави народи.
Основната разлика между Полша и Чехия vs Украйна и Беларус е, че едните граничат с Германия, а другите с Русия. Къде са били в развитието си първите и вторите преди Втората Световна? Кои държави бяха най-богати в Източния блок?
Всичко опира до манталитет в крайна сметка!
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
Публикувай отговор