Дали можем да се оплачем от изпитващия?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
newwave

Re: Дали можем да се оплачем от изпитващия?

Мнение от newwave »

Трилър,

Ами, първият! :)
Като чуя трилър и винаги, винаги се сещам за Майкъл, от дете.
Ние няма да бързаме с кандидатурата. След около 2 години ще можем да кандидатстваме. По-рано няма да можем поради лични причини. Ако не се променят нещата много ще имаме шанс. Това не означава, че щом не бързаме желанието и мотивацията ни със сигурност не са достатъчни, а просто, че нещата при нас стоят така, че по-рано няма как да започнем процедурата.
Решила съм да уплътня времето до тогава максимално добре. От септември започваме във френския институт с езика. И голямото ни детенеце, което сега е на 4г, също ще го запиша там - има много добра програма по френски за деца. Ще се опитам да науча повече неща за Канада, информацията е най-ценното нещо на тоя свят! Когато понауча френски ще мога да чета и официални сайтове на Квебек, има информация и на английски език, но и информацията тук също е много полезна. Мисля да разуча по-подробно списъка с професиите и се замислям през това време дали да не запиша втора магистратура или специализация ако това би ми помогнало в Квебек, тъй като специалността ми не е от предпочитаните или пък ще помисля направо там да си доучвам... това, че има време да си помисля за нещата и няма да бързам е някакъв плюс...
Публикувай отговор