въпрос за професия
Re: въпрос за професия
От всяко едно ЦПО, което има лиценз от НАПОО (Национална Агенция за Професионолно образование и обучение) за обучение по тази специалност. По нормативната уредба в нашата мила родна картинка в тези удостоверение се пише само хорариум без продължителност, но ЦПО-та издават освен на български това удостоверение и на английски/немски/френски; като се обадиш да питаш за професионална квалификация за зидар веднага те питат за Канада ли ти трябва
Пиши на ЛС да обнемим информация ако искаш

http://www.datravel.net" onclick="window.open(this.href);return false; - евтини самолетни билети до САЩ и Канада
Внимавайте да не си хвърлите парите и времето навятъра, защото няма никаква гаранция че тези документи ще ви ги признаят.
Преди 2 години, имаше хора, които разчитаха на такива допълнителни точки, но не им ги признаха като за търсени.
Преди 2 години, имаше хора, които разчитаха на такива допълнителни точки, но не им ги признаха като за търсени.
Manchester United Football Club
Е добре де, тези документи се издават от МОН след държавен изпит и са реално диплома, на същите бланки както дипломите за завършена степен на образование, та в тоя ред на мисли кое биха признали канадцитеmufc написа:Внимавайте да не си хвърлите парите и времето навятъра, защото няма никаква гаранция че тези документи ще ви ги признаят.
http://www.datravel.net" onclick="window.open(this.href);return false; - евтини самолетни билети до САЩ и Канада
Далеч не се издават от МОМН ,а на печата им пише НАПОО ,така че нямат нищо общо с МОМН...писах ти по-подробно на лично...matanasov написа:Е добре де, тези документи се издават от МОН след държавен изпит и са реално диплома, на същите бланки както дипломите за завършена степен на образование, та в тоя ред на мисли кое биха признали канадцитеmufc написа:Внимавайте да не си хвърлите парите и времето навятъра, защото няма никаква гаранция че тези документи ще ви ги признаят.
10/10/2011 - Vienne
02/11/2011 - Accusé
09/10/2012 - Интервю
06/08/2013 - документи Сидни
21/10/2013 - получени формуляри за медицински
30/10/2013 - направени медицински
06/11/2013 - покана за визи
07/12/2013 - получени визи
-----------
2 години и 59 дни
02/11/2011 - Accusé
09/10/2012 - Интервю
06/08/2013 - документи Сидни
21/10/2013 - получени формуляри за медицински
30/10/2013 - направени медицински
06/11/2013 - покана за визи
07/12/2013 - получени визи
-----------
2 години и 59 дни
матанасов,
По принцип моментът с начисляването на допълнителни точки е много субективен... всичко си е преценка на емигрейшъна дали ще ти даде точки или не.
Няма как някой да е сигурен на 100%, че нещо ще ти донесе сигурни допълнителни точки.
По принцип моментът с начисляването на допълнителни точки е много субективен... всичко си е преценка на емигрейшъна дали ще ти даде точки или не.
Няма как някой да е сигурен на 100%, че нещо ще ти донесе сигурни допълнителни точки.
Manchester United Football Club
- vetove
Здравейте
Отдавна имам интерес към Квебек и следя редовно форума. Преди промените събирах достатъчно точки след още 12 месеца стаж, но след като професията ми носи 0 точки съм в графата на "нещастниците"
Та сега явно ще трябва да се учи нещо за точки
Моля, ако някой е минавал процедурата със Статистика и иконометрия да сподели, дали се приравнява на Probabilités et statistiques ? А дали след тези промени ще се ускори процедурата за обработка на документи и получаване на визи?

Аз не съм със статистика, но статистиката се признава и е доста търсена тук, но колко време ще ти трябва да завършиш статистика - мисля, че статистиката беше на ниво университет.vetove написа: Моля, ако някой е минавал процедурата със Статистика и иконометрия да сподели, дали се приравнява на Probabilités et statistiques ? А дали след тези промени ще се ускори процедурата за обработка на документи и получаване на визи?
А за процедурата - според мен ще се ускори, най-малкото защото промените спряха масовото подаване на молби.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Здравейте,
понеже сега започвам да уча френски не съм много сигурен коя точно професия трябва да отбележа може ли някой да ми помогне ако не е проблем. Аз съм технолог в обслужващата сфера със специалност готвач и сервитьор. От 5 год. си работя готвач.завършил съм ТОХ 13 годишно обучение. Много ви благодаря предварително и се извинявам ако го пише вече някъде.
понеже сега започвам да уча френски не съм много сигурен коя точно професия трябва да отбележа може ли някой да ми помогне ако не е проблем. Аз съм технолог в обслужващата сфера със специалност готвач и сервитьор. От 5 год. си работя готвач.завършил съм ТОХ 13 годишно обучение. Много ви благодаря предварително и се извинявам ако го пише вече някъде.
-
Според мен влизаш в поле Niveau seconndairе proffessionel, Allmentation et tourisme-Cuisine d'établissement (това е в списъка със 6 точки). Трябва да имаш - 1350 часа / 1,5 години изучаване на професионално готвене. Все пак питай и някой друг, за да не те подвеждам, но мисля, че съм права 

Благодаря на всеки, благоволил да отговори на многото ми въпроси 

izvinqvam se zalatineca 6te opravq problema s komputara mi , iskam da popitam za novite profesi nqkoi ako moje da mi dade link i kade moje da vidq horariumite kam profesiite
staca vapros za profesiq Computer network technicians ,no ne6to nemoga da namerq ni6to ,blagodarq predvaritelno
staca vapros za profesiq Computer network technicians ,no ne6to nemoga da namerq ni6to ,blagodarq predvaritelno