Въпрос за кола

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
polo26

Мнение от polo26 »

Marto написа:
polo26 написа:Собственост са вече на Тойота - нещо да кажеш? И новите им коли от 2006 насам нямат нищо общо със старите - разпитай, разбери.
Не се връзвай на швабата, той е евро сноба на форума.

Само че нещо май си сбъркал за Тойота...
Когато имам време,ще ти изкарам някоя статия,но 90% от собствениците са същите с други компании,купуват в продължение на 2 години от 2004 - 2006 тези акции.Оттогава започва и по добрата част от историята на фирмата.
Иначе за Камрито - еми аз съм 2 000 отгоре,още 2 000 - еба си финансовата дисциплина.
polo26

Мнение от polo26 »

А да и не смятам да я продавам поне 7 - 8 години. Затова не ме бърка толкова цената и след 2 години.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

polo26 написа:А да и не смятам да я продавам поне 7 - 8 години. Затова не ме бърка толкова цената и след 2 години.
Кола 2001, която смяташ да караш още 8 години... Май и ти не знаеш какво искаш, което обаче прави дискусията още по-интересна. :wink:
haimana

Мнение от haimana »

ablood написа:
polo26 написа:А да и не смятам да я продавам поне 7 - 8 години. Затова не ме бърка толкова цената и след 2 години.
Кола 2001, която смяташ да караш още 8 години... Май и ти не знаеш какво искаш, което обаче прави дискусията още по-интересна. :wink:
polo26 написа:Малко отклонение - май се спрях на Huyndai Elantra 2007 - 50 000 км. ,там с есктрите му. По мой сметки отговаря на това което търся само цената е с 3 000 отгоре,но това са 25 долара за 4 години,така че май ще се справя. Иначе гледах и Santa Fe , но беше 2004,без гаранция в цената,харчеше много,абе май избрах засега. Ще видим след 1 седмица като отида с парите какво ще стане.
Къде видя 2001 :shock:
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

В първия пост от темата. :wink:
Всъщност прав си. Годината, изискванията, цената и настроенията се мениха доста пъти, така, че...
polo26

Мнение от polo26 »

[quote="ablood"]В първия пост от темата. :wink:
Всъщност прав си. Годината, изискванията, цената и настроенията се мениха доста пъти, така, че...[/quote

Само глупак не си мени мнението.
След моето проучване стигнах до този извод - кажи,че просто не си го видял.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

ОК, не съм го видял. Sorry. :roll:
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Kan_Tangra написа:Абе само за 10% отгоре може да намериш същата година тойота камри. После тия 10% ще се възвърнат трикратно с продажната цена.
Аз като си купувам кола, мисля да и взема душата от каране, а не ква цена ще й взема след години.... Напомняте ми за ония хора ено време в БГ, дето си купуваха нова Лада, пазеха я, лъскаха я, и я продаваха след някоя година по-скъпо - далаверата да става... :lol:

А Тойотата не ме кефят с техния пенсионерски дизайн. 8)
Embrace your climate change!
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

7George написа:
Kan_Tangra написа:Абе само за 10% отгоре може да намериш същата година тойота камри. После тия 10% ще се възвърнат трикратно с продажната цена.
Аз като си купувам кола, мисля да и взема душата от каране, а не ква цена ще й взема след години.... Напомняте ми за ония хора ено време в БГ, дето си купуваха нова Лада, пазеха я, лъскаха я, и я продаваха след някоя година по-скъпо - далаверата да става... :lol:

А Тойотата не ме кефят с техния пенсионерски дизайн. 8)
A бе де да знам наскоро рева как с жена ти и взели много пари за нещо в сервиза !! :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
7George

Мнение от 7George »

myhata II написа:
A бе де да знам наскоро рева как с жена ти и взели много пари за нещо в сервиза !! :lol:
Бъркаш Муха, повече от 200 CAD не съм давал в сервиз, а като пратя жена ми, може и фрии да стане.... 8) :D
Embrace your climate change!
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

точно 2007ма модела е мн як и изобщо не е пенсионерски. Джордж, спиш още.
А аз колата я карам колкото ми се кара. Дали ще и взема душата или не. Това зависи за какво ще я ползвам. Ако ще нося пици, возя такси, или пътувам 50 км до работа, тогавва естествено ще навъртя много.

Хубавите коли държат цената си неслучайно. А и освен всички предимства, заради които държат цена, всеки счетоводител ще ти изтъкне и продажната цена. И това няма нищо общо с това дали ще я караш колата или не.

За по 8-9 бона има 2004-2005та камрита. Които също са много добра оферта.
Сигурно 80% от такситата са все камрита. Що ли?

Абе то наистина вкусове разни (казало кучето). Карайте си хундаите.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола