По какъв начин да докажем необходимите парични ср.пред имми?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Ами, Жени, не съм изненадан от поведението ти, макар че би трябвало. :) Обикновено близките ни хора са все носители на положителните черти, качества и т.н. приписващи се на дадено съсловие или професия, докато чуждите и особено неприятните нам хора са все носители на негативните черти. :)
Та така и твоят баща и мой колега несъмнено е умен, образован и мъдър човек и казармата ни най-мало не му е повлияла, така както и на всички негови близки и познати, докато другите представители на армейското съсловие са типични "шапкари" за теб. А замисляла ли си се дали всеки един от войниците служили под командването на твоят баща ще каже същите думи за него? Сигурно е, че не.
Та така е и с мен. Тези дето не ме познават само като админ и модератор в този форум биха казали съвсем други неща от останалите. А от съфорумците, тези дето ме знаят от времето преди да поема функциите на модератор и админ също биха дали съвсем различно мнение от твоето да речем, Жени. :) Та всичко зависи от ситуацията и гледната точка.
Но аз все пак си взех бележка от направените критики и ще гледам да не бъда многословен занапред, както и да обръщам внимание на тона на изказванията си. Може би наистина някъде звученето подигравателно, а целта ми е била да прозвучи шеговито.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Жени

Мнение от Жени »

Linko написа:.....Но аз все пак си взех бележка от направените критики и ще гледам да не бъда многословен занапред, както и да обръщам внимание на тона на изказванията си. Може би наистина някъде звученето подигравателно, а целта ми е била да прозвучи шеговито.
Знаех си аз, че си пич! :wink:
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Жени ,името ти звучи много секси. :wink:
Публикувай отговор