7George написа:Добре правиш, ама за да не стане много тясно у вас, минавай на сайдинг...Sugarplum написа: Аз, като се издуе сметката ги тегля/парите/ и ги правя на тапети![]()
(отговарям и на ябълката - за заплатите на БГ-канадците).

7George написа:Добре правиш, ама за да не стане много тясно у вас, минавай на сайдинг...Sugarplum написа: Аз, като се издуе сметката ги тегля/парите/ и ги правя на тапети![]()
(отговарям и на ябълката - за заплатите на БГ-канадците).
Двама интелигентни хора, единия, от които е българин, имат много повече общо, отколкото двама българи, единия, от които е интелигентен
"Чико" от Монреал ще взима "Палмата" от Кокошаров.Съвсем скоро,може би още два постинга и ще се внедри в тролските наградиMoHTpeal_boy написа:Към Нови Мераклий:
Здравейте , като цяло смятам , че за да не съжалявате по-късно елате и вижте сами какво представлява така желаната от много българи Канада.В крайна сметка не е казано , че идвайки тук вие сте обречени и път назад няма.А това че можете да сте поредните "измамени камилчета" са форумни глупости , защото хора много и различни .Това , че идваш със собствени представи за тази страна градени на забавни теми от форума в които се коментира просперитет и т.н неща за кратък период от време , не означава че ти си измамен , защото в крайна сметка това си е направо евтина Висококвалифицирана работна ръка - така наречения "Емиграндес".Трябва да си упорит и трудолюбив. Нормално е да ви е трудно в началото ( а и не само) някои бързо си стъпват на краката други не , но ако видите , сами ще вземете решението това ли е вашата страна.Сами преценете винаги можете да се приберете в БГ. Елате и опитайте , не се ръководете от прочетено и чуто. Пътища има много въпроса е да се хване правилния.
Успех!
Двама интелигентни хора, единия, от които е българин, имат много повече общо, отколкото двама българи, единия, от които е интелигентен
MoHTpeal_boy написа:Неразбрах кое ти се стори смешно , в крайна сметка в Канада идват много образовани хора , които поради една или друга причина работят нископлатена работа.Мислиш ли че работа за 8$/час е високо платена или че с нея може да се издържаш?
И поради тази причина работят на 2-3 места и в крайна сметка за по-малко отколкото (предполагам) един местен. Това че един е успял не означава , че при всички е така.
Бате мани го това варене на балкона. Тук в Канада подобна технологиа не вирее. Канадската чума траеща 6 месеца от годината ще прецака технологичния процес.давам възможност да ме обори като даде тая прословута рецепта за варене на наркотици на балкона/не на супа/ та току виж с това ноу хау сме избили рибата на местния наркотичен пазар и за една нощ сме се оказали милионери,та веднъж за винаги да сложа край на тоя омразен гурбет.
майна, запиши се и ти за зъболекар ако можеш, че даже и в БГHullman написа:Изпусна ти важната информация дадена от Пумпи от другата тема.
Слущай сега внимателно:
Запискваш се за зъболекар може и в Бг. или другаде. Сега внимавай.
Веднага след това отиваш в банката където само срещу подпис ти дават 150 000 лайн оф кредит на прайм рейт. Отделно дават и още 950 $ на месец за това че ще учиш в чужбина.
Не ти трябват никакви балкони никакви гърнета до които да клечиш да вариш и да забъркваш нещо.
Доколкото знам, май няма много велосипедни алеи в Канада, нека да кажат канадците, ама ако мислиш да караш колело там ще трябва да му сложиш 2 ски отстрани, а на задното колело едни лопатки между спиците да загребва сняг. Може и да му впрегнеш няколко хъскита да го теглят, тъкмо да се потиш по-малко зимата.apple написа: Ето това е забавление според мен лично, както и да покараш колело на велоалея, а не да те псуват в парка,