Val,ще те огорча със следващото си обеснение ,но целта ми на включване в тая тема не бе да правя сравнение м/у цените в различните провинции,а използвах вашата за пример където цените са доста високи,как една млада майка на 3 деца е решила проблема.Жената доста интелигентно е подходила по въпроса след като ресторанта в който е работила фалирал и тя загубва работата си.На вместо да потърси друга работа ,което би и създало доста главоболия ,понеже не знае и не говори местния език,а в същото време няма професия и нужната квалификация да се пребори с местния пазар на труд,тя решава да се преквалифицира в домакиня и да се отдаде на децата си които по настоящем са на тинейджърска възраст.
Ама ,четете моляви се бе хора всичко,а не по диагонал и не ми преписвайте неща които не съм казал.
Но да се върна на темата и поставения въпрос от Мама Кенга.тя ,ако и нея я прочетете внимателно ,ще забележете ,че пита -нормално ли е това жена да стои в къщи 5-10-15 год и по вече с оправданието да си гледа децата или се дължи на мързел,незнанието на местния език и липса на умения в каквато и да била проф. област,както в по горе посочения от мен пример
.Тя не каза и не се учуди,че е ненормално една жена да не ходи на работа и да не се грижи за децата си докато са малки и укрепнат,да кажем до 5 год. възраст.За мен също е нормално една майка да отдели някоя и друга година на децата си и тяхното възпитание ,но децата ти да са на по 20 и ти да оправдаваш незнанието на езика и неспособноста ти да си намериш работа с нуждата да си стоиш в къщи за да имаш по вече време за децата си които вече са моми и ергени,някак си ми се струва ненормално.
Е заради това иде реч,нали Хълмен и ти така мислиш