Преуспелите в Ca колко пъти сте бли на почивка?????????????
Преуспелите в Са колко пъти сте били на почивка?????
Ехоооо!Темата не беше ли свързана с ПОЧИВКА,а не с ПРИТЕЖАНИЕ и ПОКУПКА на имоти????Та да си дойдем на темата.Става ли?
Re: Преуспелите в Са колко пъти сте били на почивка?????
Оказжа се, че форумът бил пълен със земемери 
Канада е лоша страна. Като спрат да ми взимат данъци по 50 хиляди на година, ще мога да ходя на повече почивки.
:beer2:

Канада е лоша страна. Като спрат да ми взимат данъци по 50 хиляди на година, ще мога да ходя на повече почивки.
:beer2:
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Ето това е действителността днес в БГ г-н Ивайло1968
Ето с това е извстна днес БГ по вестниците на Канада.
Ти може още да ни убеждаваш за масово каране на ски от Българи по курортите на Европа.
Питай го този г-н къде е бил на почивка в последно време.
Ето и коментара от вестник Глоб анд Маил
Workers from Bulgaria's largest steel maker, Kremikovtzi, demonstrate in Sofia to call for unpaid wages.
Ето и линка
http://www.theglobeandmail.com/
Натиснете Day in Picture и вижте снимка # 9

Ти може още да ни убеждаваш за масово каране на ски от Българи по курортите на Европа.
Питай го този г-н къде е бил на почивка в последно време.

Ето и коментара от вестник Глоб анд Маил
Workers from Bulgaria's largest steel maker, Kremikovtzi, demonstrate in Sofia to call for unpaid wages.
Ето и линка
http://www.theglobeandmail.com/
Натиснете Day in Picture и вижте снимка # 9

аз като бях в бг. лятото ходех по 3 пъти на почивка -1 седмица на албена фул ексклузив,1 седмица на златни или Сл Бряг в хотел 4-5 звезди и 1 седмица на някой селски курорт където можеш да мааш по джапанки в пепелта като Китен ,приморско или Балчик.късна есен Анталия или аспровалта ,заимата 1 седмица банско или боровец.уикендите по варна,бургас,арбанаси или боженци не ги броя.
тук за 6 години един път на канкун и един път на джамейка за по една седмица ,колкото да ми вземат парите .
тва е капитализъм ,за по вече няма .в бг. с платена къща и кола събирах парите за лайф,тук да плащам къща,кола ,рента .
надявам се след завръщането ми статуквото качественно да се промени в полза на бг.
тук за 6 години един път на канкун и един път на джамейка за по една седмица ,колкото да ми вземат парите .
тва е капитализъм ,за по вече няма .в бг. с платена къща и кола събирах парите за лайф,тук да плащам къща,кола ,рента .
надявам се след завръщането ми статуквото качественно да се промени в полза на бг.

днес към обед диспечера вика на един колега -ожурдуи фини ,па увраж.и оня с усмивка па увраж ,ме иля креди ки дуа ле пайе.и диспечра пак с усмивка -иля де кока.това всичко на майтап де,ама народа така яко се е огъзил в изплащане на кредити и изобщо не му е до майтап,ама кво да каже ,ако се вдърви ще го изгонят от работа,а така все има нещо.мама си джейс. 

Адаш, преведи го това на БГ или EN. В тоа подфорум не разбираме табaрнашки.bateto написа:днес към обед диспечера вика на един колега -ожурдуи фини ,па увраж.и оня с усмивка па увраж ,ме иля креди ки дуа ле пайе.и диспечра пак с усмивка -иля де кока.това всичко на майтап де,ама народа така яко се е огъзил в изплащане на кредити и изобщо не му е до майтап,ама кво да каже ,ако се вдърви ще го изгонят от работа,а така все има нещо.мама си джейс.

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Asskising it isIvan1007 написа:Адаш, преведи го това на БГ или EN. В тоа подфорум не разбираме табaрнашки.bateto написа:днес към обед диспечера вика на един колега -ожурдуи фини ,па увраж.и оня с усмивка па увраж ,ме иля креди ки дуа ле пайе.и диспечра пак с усмивка -иля де кока.това всичко на майтап де,ама народа така яко се е огъзил в изплащане на кредити и изобщо не му е до майтап,ама кво да каже ,ако се вдърви ще го изгонят от работа,а така все има нещо.мама си джейс.

Тази снимка въобще не показва истинския проблем на Кремиковци. Игрите са много големи и ти като си в Канада няма как да ти стане ясно какво точно става там. Замесени са лобита за стотици милиони долари, интереси имат руснаците, Бате Бойко и т.н. Ще ти спомена само някои факти, които никога няма да прочетеш в The Globe and Mail.Hullman написа:Ето това е действителността днес в БГ г-н Ивайло1968
Питай го този г-н къде е бил на почивка в последно време.![]()
Заплатата на Александър Томов /изпълнителен директор на Кремиковци/ е 50000 лева /35000$ на месец/, а на един футболист на ЦСКА /отбор също контролиран от него/ е 20000 лева /15000$/ на месец. Дано да ти светне сега лампата за какви пари става въпрос. Това не са кокошкарските истории на БГ-та в Канада дето се премятат с някъкви апартаментчета и къщички. Тука става въпрос за фабрики, производства, сграден фонд, апетитни терени от хиляди декари, строителни проекти за десетки милиони евро и т.н. За една стотна от тези пари цяла армия от знаменосци ще ти строя където кажеш и когато кажеш

"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Пепон мисли с главата си. Не ми казваш нищо ново за Кремиковци от това което знам.
Завода и земите под него не са 100 % собственост на на индиеца Митал.
След като земите бяха толкова апетитни защо държавата продаде завода?
Можеше просто да бутнат тези халета които са на 40 години и са амортизирани. И да продадат терените на руснаци или изреалци които толкова много ги искат. Така би постъпил разумен собственик.
Какво става сега? На индиеца се налагат смешни глоби че замърсява които той предпочита да плаща всеки месец а не да направи екологично подобрение и да спре с това замърсяване. Така трови народа? Смешните суми от глоби са капка в морето и с тях не може да върнеш здраветo на хората.
Сега държавата се блокира с тази продажба от която взе трохи и понеже вече не е 100 % собственик не може да продава сама и трябва да се съобразява с индиеца.
Фирма която печели добре плаща на работниците си добре.
Погледни го човека. Виж му дрехите. Качулката която си слага на главата не е прана от 10 години. Козината около качулката е спластена като на бездомно куче. Ти с такава качулка ли ходиш? Така ли изглеждат служителите на Opel, на Philips, които също имат футболни отбори?
Завода и земите под него не са 100 % собственост на на индиеца Митал.
След като земите бяха толкова апетитни защо държавата продаде завода?
Можеше просто да бутнат тези халета които са на 40 години и са амортизирани. И да продадат терените на руснаци или изреалци които толкова много ги искат. Така би постъпил разумен собственик.
Какво става сега? На индиеца се налагат смешни глоби че замърсява които той предпочита да плаща всеки месец а не да направи екологично подобрение и да спре с това замърсяване. Така трови народа? Смешните суми от глоби са капка в морето и с тях не може да върнеш здраветo на хората.
Сега държавата се блокира с тази продажба от която взе трохи и понеже вече не е 100 % собственик не може да продава сама и трябва да се съобразява с индиеца.
Фирма която печели добре плаща на работниците си добре.
Погледни го човека. Виж му дрехите. Качулката която си слага на главата не е прана от 10 години. Козината около качулката е спластена като на бездомно куче. Ти с такава качулка ли ходиш? Така ли изглеждат служителите на Opel, на Philips, които също имат футболни отбори?
ожурдуи фини ,па увраж- край за днес- няма работа.Ivan1007 написа:Адаш, преведи го това на БГ или EN. В тоа подфорум не разбираме табaрнашки.bateto написа:днес към обед диспечера вика на един колега -ожурдуи фини ,па увраж.и оня с усмивка па увраж ,ме иля креди ки дуа ле пайе.и диспечра пак с усмивка -иля де кока.това всичко на майтап де,ама народа така яко се е огъзил в изплащане на кредити и изобщо не му е до майтап,ама кво да каже ,ако се вдърви ще го изгонят от работа,а така все има нещо.мама си джейс.
ме иля креди ки дуа ле пайе- но има кредит, кой ще го плаща?
иля де кока- има кока.