"сейфти фърст"
Re: "сейфти фърст"
Че Асоциацията на Психолозите на Онтарио ли е организацията която определя стандартите в детските играчкиЖени написа:И по този повод давам още един пример: Асоциацията на Психолозите на Онтарио въвежда нови изисквания към шума отделян от детските играчки, че много деца се плашели от собствените си играчки! (по CTV новините, преди 2 седмици).

А Асоциацията на Психолозите на Онтарио може да въвежда квито си иска изисквания, но предполагам е само за да създадат медиен шум около себе си (или да се правят на интересни), щото реално нямат никаква власт да определят стандартите на детските играчки

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Батка, кат станат такива или онакива децата ни кво...ще ги убиваме ли?bateto написа:ако не направите нещо за децата си рискувате те да станат зомбита.и после що двама мустакати чичковци се целували на първа страница и на черните патките били най яки.опичайте си акъла драги родители,или мазните пържоли или децата.все пак имате право на избор както някои обичат да се изразяват.
Пък и що си взел на чужд гроб да плачеш и то за нероден Петко?
Твоите нали ще си ги отчуваш и възпиташ както ти си знаеш.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Бате, ти кога отгледа една купчина деца, кога почна да даваш акълbateto написа:ако не направите нещо за децата си рискувате те да станат зомбита.и после що двама мустакати чичковци се целували на първа страница и на черните патките били най яки.опичайте си акъла драги родители,или мазните пържоли или децата.все пак имате право на избор както някои обичат да се изразяват.

Не знам в каква реалност живеем, не съм чула наркотиците и пищовите да са разрешени вече или да има прошка за тях. Може би в Скарбъро, незнамЖени написа:
Или за по-добра яснота: Колко абсурдно звучат някой забрани на фона на реалността в която живеем!

Или щом някъде някой луд стреля да живей анархията, поне с топки да се побием докат сме още живи? И сме напълно невинни, щом не държим патлак? Не разбирам ...
То по тази логика, откъде знаеш че тази лелка няма да изпляка и да мине през теб напред-назад с джипа, защото и се зъбиш като ти изказва legitimate concern ... Знаеш ли в какъв свят живеем

Луди ти казвам, идиОти всякакви

Циганите - на Сатурн !
Това ме подсети, че като бях дете в училище сложиха кръгли топки по парапетите да не се пързаляме. Забраниха също пързалянето с чанти по стълбите. Докато строяха метрото беше забранено да се играе в училищния двор. Специално правиха родителска среща по случая, даже искаха родителите да се разпишат че са наясно със ситуацията. А сега племенника ми е първи клас и учителката не ги пуска в междучасието извън стаята, дори не им дава да стават от чиновете.krimon написа:В училище освен снежни топки имаше и парапети - дълги, дървени, хлъзгави, стръмни, от 4-тия до 1-вия етажИмаше и няколко познати деца, пострадали доста тежко от пързалянето по тях. Забрани имаше, учители, които бдят също. Сега в метрото на Мтл ми прави впечатление - дългите метални первази, така удобни за пързаляне са набучкани с железни шипове, да не може всеки ненормалник да ги използва не по предназначение. Сейфти фърст
А тук ,че се бият бият се. Наскоро се бяха били две съседни училища, едното франкофонско с деца от победни семейства и едно англофонско. Боят не е позволен, ама те да не са зомбита че да спазват правилата . А имаше и друг случай , едно момиченце на 11 години беше бутнало едно момченце на 12 и то умря. Всички бяха в шок.
Последно промяна от IRA на Нед Дек 16, 2007 6:35 pm, променено общо 1 път.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
А това с зайците беше много гадно. Аз нали съм учила в техникум и момчетата бяха съответно повече от момичетата, та не съм имала проблем. Съучиниците ми обаче бая си патиха по бригадите от батковците от горните курсове, като казарма направо си беше. Никога не съм я разбирала тази жестокост .

Радой Ралин
Радой Ралин
Не са разрешени, правилно не си чула!anxeli написа:Не знам в каква реалност живеем, не съм чула наркотиците и пищовите да са разрешени вече или да има прошка за тях.....Жени написа:
Или за по-добра яснота: Колко абсурдно звучат някой забрани на фона на реалността в която живеем!
А пък и те самите - наркотиците и пищовите - на никого не прощават!Просто щом ги има, значи не се прави достатъчно, за да се справи обществото с тях!
То, обществото на съвестните граждани, си губи времето да забранява играта със снежни топки! За съжаление!
ми аз кво ви шепна.наркотици тук се продават буквално на самия вход на всяко училище,веселите батковци и каки си имат даже и официален парад ,а те вместо да се борят със същинските проблеми на това общество извратяват децата като им пречупват индивидуалността и чувството за полова принадлежност.ок.искат да направят роботи изпълнители за поточната линия ,но защо трябва да правят от тези от които се очаква да бъдат мъже п..и. 

Ай де пак обществото виновно. Ако един гражданин е получил добро домашно възпитание, въобще няма да има нужда тъй нареченето общество да бди за неговото поведение. Всичко опира до домашното възпитание . Всеки родител трябва да научи детето си да живее с основното правило -" Съобразявай се останалите живи същества и не им вреди". Естествено това е утопия и на дали някога ще стигнем до подобно развито общество именно заради широко ширещото се разбиране, че ако живееш според правилата то ти си зомбиран.
Радой Ралин
Радой Ралин