FELICITATIONS! VOUS ETES ACCEPTES!
-
- Обратна връзка:
Честито на успешно преминалите!имате повод да празнувате ...не го пропускайте...петък е:)))
url=http://www.sloganizer.net/en/]
[/url]

skasaha ni
С голяма болка за нас Ви казваме ,че ни скъсаха.Нямате си напредстава колко сме отчаяни.
Кажете ни моля ви какви са тези курсове алианц франсез къде ги има скъпи ли са .Ние сме от провинцията едно селце близо до Русе :cry: и двамата работим и незнам как сте учим френски нито къде.
Изобсто ако някои знае повече инфирмация моля да сподели.Колко време са тези курсове, кави пари са и т.н.
Кажете ни моля ви какви са тези курсове алианц франсез къде ги има скъпи ли са .Ние сме от провинцията едно селце близо до Русе :cry: и двамата работим и незнам как сте учим френски нито къде.
Изобсто ако някои знае повече инфирмация моля да сподели.Колко време са тези курсове, кави пари са и т.н.
-
сирена, не може да са ви скъсали само заради Алианца, никъде не е упоменато че трябва точно там да си учил, кажи моля те какво точно ви се случи. Много съжеляваме за вас, но живота не свършва с това . Има и поправителни
За Алианца ще ти кажа - има ги в големите градове, трябва някой от Русе да ви каже има ли ги там , цени не знам , не съм ги ползвала и не разбирам защо толкова държат на тях

За Алианца ще ти кажа - има ги в големите градове, трябва някой от Русе да ви каже има ли ги там , цени не знам , не съм ги ползвала и не разбирам защо толкова държат на тях

Re: skasaha ni
Много жалко наистина! Но не се предавайте!sirena написа:С голяма болка за нас Ви казваме ,че ни скъсаха.Нямате си напредстава колко сме отчаяни.
Кажете ни моля ви какви са тези курсове алианц франсез къде ги има скъпи ли са .Ние сме от провинцията едно селце близо до Русеи двамата работим и незнам как сте учим френски нито къде.
Аз съм от Русе и честно казано не съм чувала да има курсове към алианс франсез, но със сигурност са скъпи.
Виж тук: http://www.afbg.org/
Последно промяна от didoni76 на Пет Ное 23, 2007 1:20 pm, променено общо 1 път.
Сирена здравей,
ГОРЕ ГЛАВИТЕ! В София има ФРЕНСКИ ИНСТИТУТ,който отговаря ня Алианс франсе. Цените са 130лв за ниво.2 месеца по два пъти седмично. Влез в станицата на Алианс франсе.Във всеки голиям град го има. Моля те кажи какви са ви професиите и какви бяха въпросите.С постоянсто всичко се постига!
ГОРЕ ГЛАВИТЕ! В София има ФРЕНСКИ ИНСТИТУТ,който отговаря ня Алианс франсе. Цените са 130лв за ниво.2 месеца по два пъти седмично. Влез в станицата на Алианс франсе.Във всеки голиям град го има. Моля те кажи какви са ви професиите и какви бяха въпросите.С постоянсто всичко се постига!
Re: skasaha ni
ееееееее недейте такаsirena написа:С голяма болка за нас Ви казваме ,че ни скъсаха.Нямате си напредстава колко сме отчаяни.
Кажете ни моля ви какви са тези курсове алианц франсез къде ги има скъпи ли са .Ние сме от провинцията едно селце близо до Русеи двамата работим и незнам как сте учим френски нито къде.

пп:То и аз съм на косъм от отчаянието

iva
-
- Обратна връзка:
Ех...случва се не се отчайвайте!Горе главите и напред!Важно ли е точно алианса да е или просто е важно да е по-високо ниво френски???те винаги казват алианс иначе,но дали е непременно???
url=http://www.sloganizer.net/en/]
[/url]

Нас също ни върнаха през май за доу4ване и подобряване на ниво.Пратиха ни писмо в което беше упоменто каде трябва да са завършени тези нива.Вссеки може да си у4и кадето си иска ,но сертификатите трябва да са от тези определени институции.За софия са дадени А.Ф.и Френския институт,а за Варна само А.Ф.Дадоха ни 1 година.След това незнам дали ще ни викат на интервю-това не го пишат ,искат само сертификата от А.Ф.
- tuparova
- Обратна връзка:
С огромно съжаление трябва да споделя с вас, че ние днес не можахме да вземем сертификати - все още не са ни отказали окончателно, но до 10-тина дни ще получим решението на мадам. По някакъв начин се оказа, че ни липсват цели 7 точки (толкова бях сащисана, че не ми стана ясно откъде липсват тези точки), но предполагам, че в писмото, което ще ни изпратят ще са обяснили с по-големи подробности. Не е проблемът в езика, защото там ми дадоха максимума. Не знам, съкрушена съм и днес не ми се мисли повече.
Мисля, че оправих таблицата. Ако някой пак не я вижда - обаждайте се.
Успех на всички, на които интервюто предстои.
Мисля, че оправих таблицата. Ако някой пак не я вижда - обаждайте се.
Успех на всички, на които интервюто предстои.
Документи за Букурещ - 02.06.2008
Баркодове получени на 01.07.2008
Медицински получени на 30.07.2008
Медицински - Грийнберг - 06.08.2008
ОК на медицинските - 14.08.2008
Покани за виза - 16.10.2008
-
- tuparova
- Обратна връзка:
Никаква идея нямам, Доре. Вече не ми се и гадае, толкова ми е гадно. Ще изчакам да получа решението им и дано то внесе някаква яснота. Къде тази разлика от 7 точки я намери, не знам. Как може аз да изчислявам едни, в посолството във Виена са ги изчислили същите за да ни изпратят покана, пък на нея да и липсват цели 7? Чудя се и аз.
Документи за Букурещ - 02.06.2008
Тупарова, направо уби всичко детско в мен!!! Какви 7 точки?! Нещо с документите ли има разминаване, не може да ви пуснат на интервю и да стигат точките, пък после да не стигат, пфу, че се ядосах! Дано след 10 дена да се похвалите, че всичко е наред и минавате!
Сирена, не се отчайвайте, почвайте курсове и успех на поправителния. Мисля, че ако изкарате тези сертификати на АФ (които се дават след изпити), няма толкова да се хващат за френския следващия път, защото един вид вече сте си защитили нивата. А пък ако изкарате курсове другаде (без тези сертификати на АФ) може пак да ви викнат на интервю, за да ви препитат дали си покривате заявените нива. Така си мисля, пък дали съм права - не знам.
В АФ Бургас вече едно ниво струва 360 лв за 120 уч. часа (по 50 мин), което си е бая пара. Т.е. за всеки град си е различно.
А досега на всички еднакви въпроси ли задава - мотивация, трудности в началото, положителни качества, каква работа ще търси? На някой нещо по-странно да му е задала като въпрос?
Ще стискаме палци за хората, които са следващата седмица!!!
Сирена, не се отчайвайте, почвайте курсове и успех на поправителния. Мисля, че ако изкарате тези сертификати на АФ (които се дават след изпити), няма толкова да се хващат за френския следващия път, защото един вид вече сте си защитили нивата. А пък ако изкарате курсове другаде (без тези сертификати на АФ) може пак да ви викнат на интервю, за да ви препитат дали си покривате заявените нива. Така си мисля, пък дали съм права - не знам.
В АФ Бургас вече едно ниво струва 360 лв за 120 уч. часа (по 50 мин), което си е бая пара. Т.е. за всеки град си е различно.
А досега на всички еднакви въпроси ли задава - мотивация, трудности в началото, положителни качества, каква работа ще търси? На някой нещо по-странно да му е задала като въпрос?
Ще стискаме палци за хората, които са следващата седмица!!!
А дали неможе само де се явите на изпита за съответното ниво пред АФ и да им изпратите резултатите?Lyulinka написа: Сирена, не се отчайвайте, почвайте курсове и успех на поправителния. Мисля, че ако изкарате тези сертификати на АФ (които се дават след изпити), няма толкова да се хващат за френския следващия път, защото един вид вече сте си защитили нивата. А пък ако изкарате курсове другаде (без тези сертификати на АФ) може пак да ви викнат на интервю, за да ви препитат дали си покривате заявените нива. Така си мисля, пък дали съм права - не знам.