Федералните - да се преброим

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Публикувай отговор
Аватар
tonich

Re: Здравейте

Мнение от tonich »

Shares написа: Mоето лично мнение е, че разглеждат документите на кандидатите по тяхно осмотрение.........
И това как го разбра?
И как точно те да си съставят мнение чие досие да разглеждат първо?
:roll:
Аватар
Shares

Здравейте

Мнение от Shares »

Здравейте на всички !

"Как го разбрах" - предполага се че една система като посолството би трябвало да има ясна рамка и изградена схема - за прием, по-нататъшно разглеждане и обработка на кандидатите подали документи в дадени срокове. В случай, че дадени молби стоят повече от половин година и при запитване отговорите са "лаконични" - без ясно изразено становище по даденото дело, а други са с конкретен отговор и последваща реакция от страна на "запитваните" ...ти ми отговори...аз какво да си мисля !

Успех на всички :beer:
Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.Лао Дзъ
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Всъщност, новите промени в закона дават право на емиграционните да разглеждат която си молба искат и когато си искат.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Оповестиха сроковете, с които ще се работят документите. А какво всъщност се получава на практика? И какво в крайна сметка да си мислим...?! Ако знае някой нещо повече, нека да го сподели с нас! Но според мен, мисля, че Shares е прав! :wink:
Последно промяна от ivalin на Съб Юни 13, 2009 3:38 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Shares

Здравейте

Мнение от Shares »

Здравейте всички !

Ivalin, Valioiko - благодаря за подкрепата...!
Следя положението и с кандидатстващите по френската процедура. От наблюденията ми останах с впечатление, че и там се заформя една малка групичка кандидатствали през онова "време разделно"/27.02-28.11/, които също като нас "покорно" очакват развитие..

... И помнете, че обединени ще стигнем до финала по-бързо, и ще сглобим по-лесно пъзела - за това пишете/това се отнася както за тези, които са завършили процедурата, така и за новите кандидати/... !

Пожелавам успех на всички!, :beer:
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Shares, подкрепям те и още как...?! Като виждам колко сме безсилни да променим нещо или поне да си помогнем в нелеката процедура?! Аз също смятам, че трябва да сме обединени около идеята "за по-добро бъдеще"! Аз им писах две писма и познай от първия път колко се трогнаха! :thumbsup:
Последно промяна от ivalin на Съб Юни 13, 2009 3:41 pm, променено общо 1 път.
didi_didi

Защо не си изтеглите кандидатурата и да кандидатствате пак?

Мнение от didi_didi »

Някой от емиграционните експерти беше писал, че за такива кандидатури в отрязъка февруари 08- ноември 08, е най-добре да си изтеглят документите и да подадат наново в Сидни, след като получат рифънд. Защо не опитате и вие?
Аватар
Shares

Здравейте на всички!

Мнение от Shares »

Здравейте!

didi_didi ще е възможно ли да ми дадеш линк към това изказване във връзка с изтеглянето на документите !

Успех на всички: :beer:
didi_didi

честно казано

Мнение от didi_didi »

Не си спомням къде точно го четох, мисля, че беше в canadavisa.com, някой го беше постнал там. Така или иначе, аз направих точно това и не разбирам защо седите и чакате. По новата процедура има що-годе формулирани срокове и вече доста хора, които са изпратили в Сидни и вече са стартирали процедурата. Не ме разбирайте погрешно, не агитирам за нищо, просто споделям своя опит.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Това твърдение за изтеглянето на документите и аз го четох някъде. И аз мисля, че е по-добре да се направи така.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Re: Защо не си изтеглите кандидатурата и да кандидатствате п

Мнение от hadministratora »

didi_didi написа:Някой от емиграционните експерти беше писал, че за такива кандидатури в отрязъка февруари 08- ноември 08, е най-добре да си изтеглят документите и да подадат наново в Сидни, след като получат рифънд. Защо не опитате и вие?
Аз бих опитал, ако има сигурно инфо че действа.... Някой може ли да го потвърди с дати?
didi_didi

Мнение от didi_didi »

1ва кандидатура: 30 Юни 2008
Изтеглени документи след публикуването на инструкциите: Ноември 2008
2 кандидатура: 12 Февруари 2009
Отговор с искане на доказателствата: 4 Март 2009

Това е.
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

didi_didi ме накара сериозно да се замисля дали да не го направя и аз. Все пак само имиграционните си знаят какво става при тях и за това взех че им писах :) Няма гаранция че ще си признаят, но ще видим... Ще пиша тук, след като получа отговора им.
didi_didi

Мнение от didi_didi »

Какво им писа?
mim4eto81

Мнение от mim4eto81 »

Някой може ли да ми даде адреса на посолството в Сидни?
Публикувай отговор