Харесвате ли чалга?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено

Харесвате ли чалга?

Общо гласове: 0
Гост

Мнение от Гост »

Не бе, Мечо, можеш да се включваш в различни групи според интересите си и вкусовете си. Знам, че всички сме умни и красиви, но не всички живеем на Кент или пък не всички слушаме чалга. :idea: Винаги може да има и обща дискусия.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Ombudsman написа:Не бе, Мечо, можеш да се включваш в различни групи според интересите си и вкусовете си. Знам, че всички сме умни и красиви, но не всички живеем на Кент или пък не всички слушаме чалга. :idea: Винаги може да има и обща дискусия.
Oh. Olekna mi. Vse si znaeh che ne sam samo az hem krasiv, hem umen... :wink: . Dobre e chovek da ima srodni dushi. Ama inache mojem spokoino da napravim edin forum i za nas...nali. Samo da ne se okaje che osven az i tebe drugi niama... :shock:
Pak ako ima edin forum na tapite izkazvania mislish li che niakoi vaobshte shte pishe... :idea:
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Готово!
Мечо е модератор, Омбудсман - член(ка), а аз кандидат за групата "Умни и красиви"
http://www.bgcanada.com/pforum/groupcp.php

Досега не сме ползвали тази опция на форума, нека да видим как ще потръгне, ;)
Гост

Мнение от Гост »

:D :D :D :D 8) 8) 8)

Добре де, ссттоо, а как човек може да си пише само вътре в потребителската група. Не виждам такава опция. Исках да поздравя модератора, а това трябва да стане в общата дискусия. Защо тогава се създава потребителска група ? Само за да се знаят кои са умните и красивите ли ?
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Lub0 написа:100% зад думите на Стоян, все едно че аз съм ги писал!
На концерт на някои от тези мога да отида само за да ги замерям с камъни.
Mnogo ste krajni be hora, za6to ne se nau4ite da uwajawate truda i na drugite.
Az ne mislia, 4e niakoj wi e nabu4il slu6alkite s 4algata w u6ite nasila.
A kato ne wi e hareswalo w Sofia w mar6rutkata - ami kupete si kola :"))

Kojto go e strah ot me4ki, ne hodi w gorata. Ama ne razbiram za6to triabwa da se izbiat me4kite zatowa, 4e niakoj go e strah ot tiah !!!

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

честно да ти кажа - идея си нямам. Сега я направих "затворена", досега беше "отворена", може и да е "скрита". Не знам какво означава - пробвай и свиркай.
Гост

Мнение от Гост »

Ами ако я затвориш други няма да могат да се включат. Ти като кандидат-груповец можеш също да се запишеш. Незнам дали това става с някакъв правилник или по желание. :wink: Аз гласувам за теб с две ръце, тъй че - приет си.

Мисля, че могат да се създадат и други групи /виж там изброените и си харесай някоя/ и да останат отворени докато се разпределят хората по интереси. После може да се затварят по желание на членовете /ките/. 8)

А може би ще е по-полезно да се разделят хората по професионален признак. Така всеки ще знае към кого да се обръща по своите въпроси.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Tai-Chi-4ko написа:Lele kakvite sте зли и нетърпими!

Какво ще ви стане ако има малко чалга, а? Ще умрете ли? Не виждам нищо лошо да има малко чалга по купоните. Все пак вкусове разни - хората дето харесват чалгичка също имат право да се веселят. Ако пък на вас няколко фолк парчета ви скапват настроенито значи нещо не сте добре. Все пак Канада е страна да търпимоста.
Точно за търпимост иде реч. Аз вече писах, че съм толерантна и заради приятели, които обичат тези звуци, трая и си дъвча нервите, но обикновено работата не свършва само с някое парче...
И да, налага се насила да слушаме тези ритми, по споменатите вече БГ автобуси или движейки се по улиците покрай морските кръчми с музика на живо и т.н. Ето, хората искат да идат на БГ парти, но трябва да избират: да се видят със съотечественици в обстановка на психически тормоз, или да не контактуват с БГ-та, за да не си тровят нервите. Средно положение нямаааа... :(

С една дума, точно от слушащите чалга няма толерантност към останалите.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

ssttoo написа:Готово!
Мечо е модератор, Омбудсман - член(ка), а аз кандидат за групата "Умни и красиви"
http://www.bgcanada.com/pforum/groupcp.php

Досега не сме ползвали тази опция на форума, нека да видим как ще потръгне, ;)
И аз ще се кандидатирам за членка, защото тази група е най-близо до истината за мен, но ако към заглавието добавите: "и обичани от всички" :lol: Другото заглавие не ме охарактеризира напълно :wink:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Затова като ходиме по купони, се разделяме на 2 групи, едната превзема касетофона, другата пиенето и има мир. Пиеме си каквото си искаме и си слушаме музика кавато ни е кеф. Естествено другите духат супата, обаче "се ля ви" както викат франсетата...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Заключено