Започнаха да пристигат...
eeeeee дойде
Аде късмет на всички бъдещи канадци който чакат честитките - и аз съм вътре на 03.11.2006г. от 12:00 на "Московска" 9. Миналите да казват как е, че нас да не ни е страх. 

Току що им се обадих във Виенна, обясниха ми че още документите ни не са минали пре-селекция и след като минат ще ни пратят дата за интервю. Орентировъчно за успокоение ми казаха Декември. 

19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
4estito!!! i uspeh!!!
Kalia, кога изпратихте документите за владеене на френски и за какви нива?
Айде на слука!
Айде на слука!
nia
И ние си имаме датааааааа
И нашата дата пристигна топла-топла
)
На 24 октомври 2006 г., от 12 ч.
Kalia, точно след вас сме
)))
Успех на всички!!

На 24 октомври 2006 г., от 12 ч.
Kalia, точно след вас сме

Успех на всички!!
Пък ние питахме една врачка....и тя не знае
Само не мога да разбера всички шашканици за нива на френски, сертификати и т.н.. Просто идете и ги убийте с френски, и това е. Всички са наясно, че език се учи най-добре на място, а водещите интервюто - най-много.
Ако вече от това ви зависят точки за да стигнете до интервю- това е вече друг въпрос
и ..., така да се каже... Нека Силата бъде с Нас , и Френския също :idea:
Il n'y a pas ne peux pas, il y a ne veux pas!

Ако вече от това ви зависят точки за да стигнете до интервю- това е вече друг въпрос

и ..., така да се каже... Нека Силата бъде с Нас , и Френския също :idea:
Il n'y a pas ne peux pas, il y a ne veux pas!
Опс, имам в предвид за нивата на френския - аз бях писал за мен например , че бъкел не разбирам, щото не знаех докъде ще съм стигнал с френския, когато отида на интервю.
Айде бе, хора, само толкова ли желаещи за Квебек са останали в България. Не мога да повярвам! Пък ако се притеснявате да се похвалите - споко, то никой не може да ви открадне датата за интервю
Айде бе, хора, само толкова ли желаещи за Квебек са останали в България. Не мога да повярвам! Пък ако се притеснявате да се похвалите - споко, то никой не може да ви открадне датата за интервю