Мотивация
Ей,Фил не се ли усещаш,чи ти намирисваш нещо с твоите проблеми на тема правопис...............и може би още нещо?filipne написа:Обичам този простоват стил на изразяванеbravo написа:Uffffffffffffff, pak zasmardia na septi4na iama![]()
Интересно от къде ли идва миризмата
Така..........приятелски ти го казвам.За момента.Без да влагам нещо друго.
Док.............
TROUBLEMAKER
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ей Док, аз нямам проблеми на тема правопис. Тези, които са зле с правописа обаче имат ! И аз така ти го казвам - приятелски ..Doktora написа:Ей,Фил не се ли усещаш,чи ти намирисваш нещо с твоите проблеми на тема правопис...............и може би още нещо?filipne написа:Обичам този простоват стил на изразяванеbravo написа:Uffffffffffffff, pak zasmardia na septi4na iama![]()
Интересно от къде ли идва миризмата
Така..........приятелски ти го казвам.За момента.Без да влагам нещо друго.
Док.............

-
Dosega ne sam pisal mnogo, no Vi cheta odavna. Skoro napravihme 3 godini v Kanada s jena mi, taka che shte si pozvolia da spodelia kakvo motivira nas da imigrirame, tai kato prochetoh interesni postove kasaeshti hora s Ph.D.
V Balgaria i dvamata rabotehme v BAN. Az biah nauchen satrudnik, tia aspirantka. Veche prochetohte po-gore kolko vzimat takiva kato nas v BAN. I dvamata sme ot provintsiata. Ne ni beshe lesno.
V Kanada zapochnah na 15 CAD/h (biah si nameril rabotata ot Balgaria, post doc). V momenta poluchavam 27 CAD/h (niamah problem s namiraneto na rabota sled kato mi izteche dogovora). Jena mi si nameri postoianna rabota na vtorata godina. Izkarva chisto 13.50 CAD na chas kato TA. Az se nadiavam da dostigna 40 CAD/h do 3 godini.
S dve dumi - nie sme v Kanada zashtoto tuk mojem da jiveem po-dobre. Izplashtame kashta, 4 godishno SUV i niakoi drugi glezotii. Pozvoliavame si razvlecheniata, koito ni dopadat. Estestveno - ima neshta koito ne sa varha, no kato tsialo vsichko e OK. Zamisliame se za dete.
Ne e lesno poniakoga, no kato tsialo sme dovolni. Za nas diavola ne e tolkova cheren.
Ne iskam da se karam ili da sporia s nikoi, prosto opisvam nashata situatsia.
Pojelavam Vi vsichko dobro.
Grigorov
V Balgaria i dvamata rabotehme v BAN. Az biah nauchen satrudnik, tia aspirantka. Veche prochetohte po-gore kolko vzimat takiva kato nas v BAN. I dvamata sme ot provintsiata. Ne ni beshe lesno.
V Kanada zapochnah na 15 CAD/h (biah si nameril rabotata ot Balgaria, post doc). V momenta poluchavam 27 CAD/h (niamah problem s namiraneto na rabota sled kato mi izteche dogovora). Jena mi si nameri postoianna rabota na vtorata godina. Izkarva chisto 13.50 CAD na chas kato TA. Az se nadiavam da dostigna 40 CAD/h do 3 godini.
S dve dumi - nie sme v Kanada zashtoto tuk mojem da jiveem po-dobre. Izplashtame kashta, 4 godishno SUV i niakoi drugi glezotii. Pozvoliavame si razvlecheniata, koito ni dopadat. Estestveno - ima neshta koito ne sa varha, no kato tsialo vsichko e OK. Zamisliame se za dete.
Ne e lesno poniakoga, no kato tsialo sme dovolni. Za nas diavola ne e tolkova cheren.
Ne iskam da se karam ili da sporia s nikoi, prosto opisvam nashata situatsia.
Pojelavam Vi vsichko dobro.
Grigorov