Za protokola, Krimon - No665 (kultova Manitobska lichnost na chiato kompania az i moia chovek se radvame dosta chesto) e doshal tuka predi 4-5 godini. PREDI Manitoba da si zategne imigratsionnata politika. V momenta i pile ne moje da prehvrakne. VErvai mi.krimon написа:Бабо Пено, доскоро тук пишеше номер666, той беше получил виза за Манитоба без интервю, само по документи. При това процедурата му беше доста бърза. Сори, обаче това, което пишете за Квебек - куцо, сакато, кьораво - няма никакво покритие с истината и от твоята уста доста ме натъжава.BabaPena написа:Manitoba moje i da ima samostoiatelna imigratsionna programa, no po neia i posmartno ne mojesh da se klasirash ako niamash rodnini/ priateli / job offer / Manitobsko obrazovanie i troino poveche TVOI pari na glava ot kolkoto iskat v Kvebek... Tuk chovek s tri dumi frenski na krast i pari sabrani ot priateli NE moje da doide... Ti si pravi smetkata koia provintsia puska kutso, kioravo i sakato i zashto...
Sas zdrave!
Nezavisimo dali ti haresva ili ne (i kak se talkuva) v MOMENTA prez Kvebek se minava nai-lesno...i poznavam dosta hora minali prez Kvebek, koito po nikakav nachin niama da mogat da se klasirat po Federalnata ili po Manitobskata programi.
Niamam nishto protiv seki da hodi kadeto si iska, prosto ne smiatam che e pravilno hora promaknali se prez igleni ushi s masa falshivi dokumenti da praviat obobshtenia kak bilo na selo (v Kalgari)...i da se biat po gardite kato che sa napravili neshto znachimo s idvaneto si v Kvebek...i sotsiala ne e losho neshto i kato im davat, da vzimat...ama se pak... MAAALKO uvajenie kam ne vzimashtite sotsial...jabata, giola...takiva raboti...
Sas zdrave!