Ванкувър или Монтреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
borsay

hi

Мнение от borsay »

a i chovek sam kato ne moze da pretzeni ot informatziyata v neta kade da otide, spored mene ili si gubi vremeto ili ne znae gram ezitzi i kav sha go darvi tuka? mi i na dvete mesta e gotino, ama ako si go napravish...
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Canada

Мнение от hullboy »

Zdrasti Vladi

Otrichas li che tam se sabirat narkomanite i lekite madami prez zimata?

Statistikata kojato puskas ne kazva kade sa narkomanite i madamite prez zimata a drugi nesta.

No kakto i da e razgledah ja i viz kakvo pise v neja.
I British Columbia vse parva v spisaka.
I to s dalech po malko naselenie ot Ontario i Quebec

Izvadki ot tvojata statistika.
Marihuana Seizures in 2003 by Province and Territory). This criminal activity has reached levels that could be deemed epidemic in the provinces of British Columbia (B.C.), Ontario and Quebec.
Export of Canadian Marihuana to the U.S.
The export of Canadian marihuana to the U.S. has become a thriving industry across Canada, particularly in BC, Ontario and Quebec.
Ne mislja che lazat po TV zastito predavaneto be dokumentalno s intervjuta na narkomani i madami po ulitsite na Van.

Ne kazvam ne hodete vav Van.
Pokazvam kakvo oste moze da ochakvate tam.

Pozdravi

Hullboy
Аватар
Marto

Re: Canada

Мнение от Marto »

vladi написа:
Eto i malko statistika
http://www.rcmp-grc.gc.ca/crimint/drugs ... #AppendixB

Kakto se vijda Quebec e dosta bo narkomanski ot BC
Влади, внимавай със статистиките!

Това са данни за колко наркотици са задържали властите, което не е същото кои са по-големи наркомани. И както хулбой каза, не вземаш под внимание разликата в населението. Иначе статистиката за използването (тези които са ползвали някога в живота си и тези които са ползвали през изминалата година) е следната

за марихуана:

Провинция...................използвали някога....................използват сега
Квебек...............................46.4%......................................15.8%
ВС......................................52.1%......................................16.8%

за всички нелегални наркотици

Провинция...................използвали някога....................използват сега
Квебек...............................47.3%......................................16.4%
ВС......................................52.7%......................................17.5%

Не само Квебек не е доста по-наркомански, ами ВС е малко по-наркомански. Ама то кат оня виц за хърбавата и щърбавата.

Пълните данни тук
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Марихуаната не е наркотик.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
vladi

Re: Canada

Мнение от vladi »

hullboy написа:Otrichas li che tam se sabirat narkomanite i lekite madami prez zimata?

Statistikata kojato puskas ne kazva kade sa narkomanite i madamite prez zimata a drugi nesta.
Ami az ne vijdam razlika, i v Montreal se maknaha mnogo narkomani. Predlagali sa mi tam mnogo pati da si kupia, osobeno iz frenskite kvartali - makar che tam riadko hodih. Ne sam gi broil, no statistikata sochi che i da ima razliki sa malki. Prosto za men e smeshno tova da e argument za predpochitane na edinia ili drugia grad.
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

borsay написа:znachi vitzove za blondinki moze, a za tasthi ne moze,
ами вицове готини да, ама дали човекът иска майка си или баба си, си е абсолютно негова работа..просто иска съвет
borsay написа:a i chovek sam kato ne moze da pretzeni ot informatziyata v neta kade da otide, spored mene ili si gubi vremeto ili ne znae gram ezitzi i kav sha go darvi tuka? mi i na dvete mesta e gotino, ama ako si go napravish...
ами като ти гледам 477-те постинга във форума, мога да заключа, че си просто върха във всяко едно отношение..

а за “дървенето”, ама хич не ми бери грижата..ти проблеми ли имаш, браточка, я сподели, че има и free shrinks around here

а и толкова ли е било отдавна, че сте забравили всички вие, когато сте писали неща от сорта
borsay написа:moge da e malko tap vaprossa mi, ama tova e ot zivota v bg.
или вече от канада всички могат да се правят на интересни...

хайде по същество и по темата

наистина ли във Ван се срещат наркомани по улиците? аз точно от това искам да избягам с децата от центъра на сф, мъжът ми вика, няма страшно там от дрога, много е далеч и няма кой да им я закара евтино и законите са други
Последно промяна от Milenka на Чет Мар 23, 2006 3:10 pm, променено общо 1 път.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Легализирайте я да ви таковам статистиката

MARIJUANA AND HEMP
The Untold Story

The purpose of this article (a 20-minute read) is to expose the numerous facts about marijuana and hemp that have been suppressed--facts the government does not want you to know.

You are encouraged to copy and distribute this document freely assuming this work remains unaltered and is distributed free of charge. For information on how to download this entire document in either HTML form, or as a Microsoft Word document, CLICK HERE.

Author: Thomas J. Bouril, 1997

Portions copyright 1997 Cannabis Action Network and CANNABIS.COM
INDEX

Page 1: Introduction (This Page)
Page 2: Hemp Facts
Page 3: Hemp For Victory
Page 4: Medical Marijuana
Page 5: Why Was Marijuana/Hemp Banned?
Page 6: Marijuana Myths
Page 7: Canada Re-Legalizes Hemp
Page 8: Prohibition Causes Harm
Page 9: How Harmful Is Marijuana?
Page 10: The Hemp Directory
Popular Mechanics Article: New Billion-Dollar Crop

INTRODUCTION

Hemp is a plant that can be used to produce thousands of products. Hemp is of the same plant species that produces marijuana; its scientific name is Cannabis Sativa. Hemp has been used for thousands of years to produce products like paper, textiles, oil, rope, and canvas. In fact, the name canvas is derived from the Arabic word meaning cannabis. Hemp grown for industrial use is very low in THC (the psychoactive chemical in marijuana), thus making industrial hemp useless as a drug. Although marijuana is mostly known as a recreational drug, marijuana also has many medicinal uses.

During the 1930s, the American media propagated numerous false stories depicting marijuana as an extremely dangerous drug. Because these lies went unchallenged, marijuana and hemp were effectively banned in 1938. Recently, hemp has been rediscovered as a natural resource that has great economic and environmental potential. Marijuana for medicinal use is also gaining renewed recognition. Ironically, as will be explained shortly, it is possible that the real reason marijuana was banned was to prevent hemp from ever becoming a major natural resource. What follows are many astonishing facts about marijuana and hemp--facts that will shock most people.

виж ми подписа
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Milenka написа:аз точно от това искам да избягам с децата от центъра на сф, мъжът ми вика, няма страшно там от дрога, много е далеч и няма кой да им я закара евтино и законите са други
:shock: :shock: :shock:
Кой да им я кара бе душа, те си я отглеждат по къщите, че даже и експорт към САЩ правят :lol: А законите верно са други, Канада иска да догони Холандия по либералност към тревата (така че ако точно марихуаната е това от което искаш да избягаш, бягаш в грешна посока) :twisted:
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

аз, браточка, с моя даскалски манталитет, марихуаната не я считам за дрога..говоря за твърдото гориво

а ти вместо да се разсейваш от темата разкажи как е в Торонто положението, става ли или не става..
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Аватар
vladi

Мнение от vladi »

Milenka написа:аз, браточка, с моя даскалски манталитет, марихуаната не я считам за дрога..говоря за твърдото гориво

а ти вместо да се разсейваш от темата разкажи как е в Торонто положението, става ли или не става..
Ne vijdash li ot avatara na Miteto - pari im pod krakata i zatova postoianno podskachat :lol:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Milenka написа:аз, браточка, с моя даскалски манталитет, марихуаната не я считам за дрога..говоря за твърдото гориво

И вие с мъжа ти мислите че тука няма твърдо гориво (понеже е скъпо да го докарат :lol:) ? Абе според мен ако не живееш в някое гето или ако децата не си търсят нарочно белята, положението с "твърдото гориво" е еднакво...
Иначе е Торонто е скъп град :x но съответно има и много възможности за всякакви видове работа. Много ти е общ въпроса - за кое по-точно да става ?
Влади :D :beer:
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Mi to ako gledame za narkotici i koj kolko gi upotrebiava to maj vav Toronto e naj zle....A inache grada si ima svoite predimstva.Kato che tova e naj golemia emigrantski grad...Bla....bla.... :wink:
kakвото потърсило,такова намерило
bateto

Мнение от bateto »

Така си мислиш браточка ,щото не си ходил във Ван.Ако ти се отдаде случай да го посетиш после жителите на Брамалеа в Брамптън ще ти се сторят като арийци. :D
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Milenka написа: ... наистина ли във Ван се срещат наркомани по улиците? ...
Наистина ... Но не навсякъде, а само в един определен район - кръстовището на Main & Hastings и няколко пресечки около него. В другите райони, ако има наркомани, не се забелязват.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Lub0 написа:Марихуаната не е наркотик.
така е , да си марихуаник е по-добре от алкохолик!
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено