Samo ne moga da razbera - mai ti si advokata

Aide stiga s taq tema!
Само искам да подчертая че това изключително цинично изказване го прави не Ева, ами бгмонреал. И мисля че й прави много лоша услуга. Но да не забравяме че говори все пак за собствения си подход към клиентите, а Ева - съмнявам се да го каже пред клиенти. И се радвам че живея в пазарна икономика и че търговци и агенти с подобно отношение към клиентите са изключително лесно заменяеми и винаги се намират други, които са готови да дадат подобаващото се уважение на всеки клиент.bgmontreal написа: Сори, ама който има собствен бизнес и работа с клиенти и НАЙ-ВЕЧЕ си цени времето ще разбере, че понякога е по-добре да загубиш потенциален клиент, който ти носи 20-30 долара , отколкото 2-3 часа и милион проблеми.
Тия неща се надушват с опита! Разбира се има грешки, но като гледам Ева как е загладувала, направо да я съжалиш![]()
aз още повече се радвам, че живея в пазарна икономика и тук се цени какво знаеш и можеш, а не какво някой който не те познава пише за теб!survivor написа:Само искам да подчертая че това изключително цинично изказване го прави не Ева, ами бгмонреал. И мисля че й прави много лоша услуга. Но да не забравяме че говори все пак за собствения си подход към клиентите, а Ева - съмнявам се да го каже пред клиенти. И се радвам че живея в пазарна икономика и че търговци и агенти с подобно отношение към клиентите са изключително лесно заменяеми и винаги се намират други, които са готови да дадат подобаващото се уважение на всеки клиент.bgmontreal написа: Сори, ама който има собствен бизнес и работа с клиенти и НАЙ-ВЕЧЕ си цени времето ще разбере, че понякога е по-добре да загубиш потенциален клиент, който ти носи 20-30 долара , отколкото 2-3 часа и милион проблеми.
Тия неща се надушват с опита! Разбира се има грешки, но като гледам Ева как е загладувала, направо да я съжалиш![]()
E dobre, sega otkade se vzeha tia 790 Evro koito az de fakto platih?Въпрос към Ева: Колко струва билета ми като крайна цена?
Ева: 1080 КАД.