bateto написа:а всички се нахвърлиха в/у произхода на парите противопоставяйки пролетариата с/у капитала ,вечното разделение м/у бедни и богати и вечните оправдания от страна на бедните за чието положение винаги ще е виновен богатия и капитала.След толкова много прочути мнения потвърждаващи тезата ми съм вече песимист ,че България няма да се оправи,първо трябва да се оправи манталитета на хората,а то със злоба и завист не тава.Недейте така бе хора като нямате такива хотели или переспективата да ги имате недейте да плюете и да отричате всичко достойно за уважение ,за възхищение и особенно когато е сътворено от български ръце ,доказателство ,че като професионалисти не сме за подценяване и не сме по лоши от канадските табарнаци и ред некси.
Тъжно ,наистина тъжна констатация от моя страна ,успокояваме единственно факта ,че все още не всички българи са такива ,а има и хора като Мария 29 и Джой/само давам пример ,нищо лично към дамите/,които като изключения ми вдъхват малко надежда ,че не сме нация от комплексари и неизживяни пубертети.
Бате, както казваш ти "нищо лично" но ми позволи да не се съглася с теб.Защо да не се нахвърляме върху темата за произхода на парите?Ами заради това БГ е в това положение.Защото всякакви престъпници си живеят като почтени бизнесмени и най-нагло се подиграват с всички.Незнам ти до колко четеш БГ преса в Канада , обаче на мен ми е писнало да чета за случаи в които обикновенни хора които се опитват да работят за да издържат семействата си са рекетирани от тези бинесмени, как таксиметровите шофьори по комплексите трябва да плащат застраховки насила на определени хора, как хора с едно малко магазинче на Златни пясъци са прогонени за да им се вземе и малкото което изкарват и тн.
Не знам за какви достижения на архитектурата говориш обаче хората които работят в тези хотели те си знаят как все нещо се разваля и че хотел строен преди 1 година трябва да се ремонтира основно само след няколко месеца защото не може да изкара сезона ...
Канализационната система на курортите отдавна издиша и не се знае кога пак ще стане по-голям инцидент от този от преди няколко дни когато туристите на Златни пясъци от хотелите на първа линия газеха в нечистоии и се заричаха повече да не стъпят тук.Всичко това идва от лошо строителство и прекалено застрояване.
bateto написа
Това беше въпрос с повишена трудност,аз лично очаквх да чуя отговор от по ;мъдрите; ,а пък той взе че дойде от човк само с 3 мнения засега във форума.
Освен това не знам какво имаш против хора с малко на брой постинги да се включват в дискусията.Това не го прочетох в правилата на форума "само тези които имат над 1000 мнения могат да защитават тезата си а останалите, моля трайте си !" :nenam: Нямаше нищо такова написано там...
Това е моето лично мнение не очаквам никой да се съгласи с него, обикновенно не съм толкова крайна обаче не мога да позволя някои да нарича другите коплексари защото не се възхищаваме на това което мутрите са постигнали с пари Бог знае откъде, може би трябва да им благодаря
Поздрави от красива Варна на всички