Не знам ситуацията с градината ти-за това имаме професионалисти тук-ще кажат,но искам да уточня ситуацията с лекаря,за да не изпада и някой след теб в подобна ситуация и да се оплаква после...
Искам да уточня,че никакви сиропи лекаря не изписва! За това съществуват фармацевти и аптеки,които работят денонощно и дори доставят необходимото лекарство в къщи (не е изпробвано на практика,но на теория е така...) Преди да преминете 9-те кръга на ада,трябваше да се консултирате с фармацевт!Той щеше да ви каже дали положението ви е за лекар или не.Когато се разболя и минахме през 9 кръга на ада за да се срещнем с лекар и той заяви че нищо не може да ни каже по въпроса и трябва да се правят рентгенови снимки и когато те излезнаха доктора даже не благоволи да ни види за да изпише и най простият сироп- просто ще му мине и това е. А бяхме тук съвсем пресни - на няколко седмици.
Лекарят е постъпил много правилно!След като не е открил на рентгена сериозен повод за сериозно лекарство с рецепта,няма смисъл да се среща с вас,защото останалото е в компетенцията на други специалисти!
Така би трябвало да бъде и в България,както и навсякъде,но за съжаление,все още хората смятат,че и хремата лекар е длъжен да му я лекува...
Силно преувеличаваш!Никога не съм виждала подобни текстове за 6 месеца Кофи![/code]Ами в кофито, когато учейки френси ни се поднасят разни текстчета и историики уж с образователна цел като: Аз бях от Kамбоджа и много ме биха и откакто съм тук живота ми е the best. Ili Аз съм от .....някуде из Африка- много бях гладен там ама тук....... И в такъв сорт. Не ви ли звучи до болка познато. Смятам че всички имат спомени от Партия, Социализъм, Равенство ит.н.
Колко от вас роптаеха против това...............ама сега ви е добре