Kpetrov написа: ↑Сря Мар 11, 2020 4:26 pm
pumpy написа: ↑Сря Мар 11, 2020 1:35 pm
Къде в Страната
(страната с главна буква
) използват картечници и химическо оръжие срещу бежанци по границата ? Използват армията срещу терористи, но има една приказка за "повикалото се и обадилото се"
И понеже виждам някаква разлика между ранени крака и обгазени бели дробове, все още не мога да разбера къде и кога Израел е използвал химически оръжия срещу "бежанци" струпани на границата му ???
А къде в България и Гърция видя!? Разбираме, че в Израел не виждаш, няма и да видиш - те и фосфор не използват.
Не съм видял, това което съм видял е да се призовава към ползването им от онлайн медия, коментатор, който често пише в тази медия, тоест има трибуна да формира обществено мнение. Не е като аз да си поуствам нещо в моята страница на фейса и да го четат 50 човека, които са ми приятели там.
В Страната не мога да видя използването на къртечници и химическо оръжие, по ступани на граничната бразда бежанци, защото ниокй все още не ми го е показал, ако и да се опитвате свякакси да сравнявате моя коментар на статията в нюз.бг с поведението на отбранителните сили на Страната.
А относно главната буква, не виждам кое е за поредната подигравка ? Канада се изписва с главна буква, България се изписва с главна буква, Страната е нарицателно за Израел сред избрания народ.