miteto написа: ↑Сря Мар 11, 2020 10:55 am
pumpy написа: ↑Сря Мар 11, 2020 10:08 am
Kpetrov написа: ↑Сря Мар 11, 2020 9:59 am
Pyrelight написа: ↑Сря Мар 11, 2020 8:35 am
Саудитите не приемат бежанци! Само роби!
Е нали и ние това питаме. Защо тогава ние да ги приемаме след като Саудитите не ги искат.
А двуличноста на Пумпалов няма граници. Някой в българската преса бил призовавал, докато в Израел действат.
Къде в Страната използват картечници и химическо оръжие срещу бежанци по границата ? Използват армията срещу терористи, но има една приказка за "повикалото се и обадилото се"
Отдавна се знае, че снайперистите от IDF безразборно прострелват протестиращи палестинци в краката. Ето ти статия от "избран" вестник, да не си помислиш че е някаква конспирация:
https://www.haaretz.com/israel-news/.pr ... -1.8632555
Ето и от западната преса:
https://www.theguardian.com/world/2019/ ... a-frontier
Since then, Israeli forces’ bullets have killed more than 200 people and wounded 7,000. A UN inquiry found Israel’s actions may amount to war crimes, as snipers had “shot at journalists, health workers, children and persons with disabilities knowing they were clearly recognisable.”
Мите, аз съм тъпо парче, понеже съм зъболекар (по батката) и много от снайпери, картечници и химически оръжия не разбирам, та няма смисъл да чета горното. От крака и дихателна система, обаче разбирам, защото с едните нямам нищо общо и все ги гледам в другия край на стола си, а за другото се грижа да функционира добре, докато пациента ми е на стола, че да може да си тръгне по живо по здраво, и да си плати сметката, все пак аз събирам парите след свършена работа, та ми трябват живи и функциониращи пациенти на изхода на кабинета
И понеже виждам някаква разлика между ранени крака и обгазени бели дробове, все още не мога да разбера къде и кога Израел е използвал химически оръжия срещу "бежанци" струпани на границата му ???
Сега виждам, че става дума за 200 убити за почти две години. Това прави по средно 1 човек на 4 дни. Химическите оръжия, за които апелира булгаристанския коментатор същата ефикасност ли имат ??? Това значи само че са правени в Булгаристан и като такива се коригирам, да ги използват, няма опасност за никого