и ти недей се оправдава.нека да оставим другите да преценятBistra написа:Ама не ми се оправдавай, моля! Знаем се.![]()
И аз ги пиша нарочно. Цял форум погребах, пък и след това му отслужих панахида кълчейки се на най-идиотската музика.![]()
![]()
High-rises в България
Re: High-rises в България
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
- Bistra
- Напуснал форума
Ама аз не се оправдавам. Откога вдигането на кръвната захар на моите любимци стана оправдание?newcomer написа: и ти недей се оправдава.нека да оставим другите да преценят

Плюс това аз не си изкарвам с това прехраната, така че - пука ми! Когато трябва да съм сериозна, наистина съм.
Това могат да го потвърдят хората, които имат щастието да се наричат мои приятели. Hе знам защо си мисля, че по форумите не можеш ги срещна.

Не обичат анонимните удари под кръста - нечистоплътни са и странят от такива места по тази причина.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

че кой ли пък го интерисува.или ти го мислиш насериозно.Bistra написа:Ама аз не се оправдавам. Откога вдигането на кръвната захар на моите любимци стана оправдание?newcomer написа: и ти недей се оправдава.нека да оставим другите да преценят![]()
Плюс това аз не си изкарвам с това прехраната, така че - пука ми! Когато трябва да съм сериозна, наистина съм.
Това могат да го потвърдят хората, които имат щастието да се наричат мои приятели. Hе знам защо си мисля, че по форумите не можеш ги срещна.![]()
Не обичат анонимните удари под кръста - нечистоплътни са и странят от такива места по тази причина.

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
- Bistra
- Напуснал форума
Не го ли? Е, добре значи ще съм си "зла" отвреме-навреме ...несериозно.newcomer написа: че кой ли пък го интерисува.или ти го мислиш насериозно.

Това ме устойва идеално.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Bistra написа:Ама аз не се оправдавам. Откога вдигането на кръвната захар на моите любимци стана оправдание?newcomer написа: и ти недей се оправдава.нека да оставим другите да преценят![]()
Това могат да го потвърдят хората, които имат щастието да се наричат мои приятели. Hе знам защо си мисля, че по форумите не можеш ги срещна.![]()

Интересно къде ги срещаш тия приятели, като ти от този форум не излизаш!
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
'de mieux en mieux on va au pire'!!
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
венсеремос, другари!
Източната порта на София, днес по изгрев.
Thanks to kraxx.

Thanks to kraxx.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Уф тази сграда дето прилича на кошница си е все така недовършена както и преди 3 години. По 1 пирон на ден ли слагат ?
Мечтаааая си СФБГ да пусне следващата снимка в когато й резнат летичката
Мечтаааая си СФБГ да пусне следващата снимка в когато й резнат летичката
Капитал форт още трябва да расте. 

Thanks to edox_.
Nov 27, 2013

Nov 27, 2013

Новата кула на Летище София - 56м (хотел Плиска е 54м за сравнение).

Добра снимка от сайта „Сграда на годината 2013”

Добра снимка от сайта „Сграда на годината 2013”
Capital Fort

Thanks to Ronny_Gift.

Thanks to Ronny_Gift.
Thanks to Aelius.