Ventsi66 написа:Студено, дявол да го вземе!
Студът те реже като ножици!
Човек, за да се посъвземе,
са нужни барем две госпожици!

Ventsi66 написа:Студено, дявол да го вземе!
Трябва да почерпиш, при толкова рядко слънчеви дни за Ван !fighter написа:Днес не познаха с прогнозата, даваха го да вали, а то беше топло и слънчево, + 10 - 12 градуса
Нямаш грижиmyhata II написа:Трябва да почерпиш, при толкова рядко слънчеви дни за Ван !fighter написа:Днес не познаха с прогнозата, даваха го да вали, а то беше топло и слънчево, + 10 - 12 градуса
Откъде знаеш, след като ти не си виждал Ванкувър даже и на картичка?myhata II написа:..при толкова рядко слънчеви дни за Ван !
Някъде обещават по трийсе такива...Ventsi66 написа:Студено, дявол да го вземе!
И от мене ще имаш почерпка !fighter написа:Нямаш грижиmyhata II написа:Трябва да почерпиш, при толкова рядко слънчеви дни за Ван !fighter написа:Днес не познаха с прогнозата, даваха го да вали, а то беше топло и слънчево, + 10 - 12 градуса
Като дойда до Торонто
Бах тоз биг брадър дето ни прайш, то вече не остана с какво да се мъчиш да впетчатлиш аудиторията, следващата стъпка би трябвало да е уеб камера на живоBistra написа:Много студено, дявол да го вземе! Ей, сега се връщам от ски. Пистите чудни, няма хора, ама стуууд! Да беше поне малко по-топличко.Сега ще се бухна във ваната да реанимирам.
Аз съм "ЗА"!IFF написа:... следващата стъпка би трябвало да е уеб камера на живо
Ако иска, може и на лични.tonich написа:Аз съм "ЗА"!IFF написа:... следващата стъпка би трябвало да е уеб камера на живо![]()
Вместо да обясняваш, пускай направо клипчетата тука!