Да, има за съжаление.minchev написа:Има ли дипломи заверени от МОН, които мадам е взела за проверка???????
Пролетна сесия - Март/Април 2013
Re: Пролетна сесия - Март/Април 2013
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
да, дипломите на моите приятели са заверени от мон.
доколкото разбирам от мой близки в Канада, наскоро имало скандал с дипломи и други документи на българи, с цели пакети фалшиви документи, подготвени от бг агрнция.???
но са имали близо 2 години да проверят всички док, а не в последния момент да обират дипломите!
доколкото разбирам от мой близки в Канада, наскоро имало скандал с дипломи и други документи на българи, с цели пакети фалшиви документи, подготвени от бг агрнция.???
но са имали близо 2 години да проверят всички док, а не в последния момент да обират дипломите!
karelia79 написа:Да, има за съжаление.minchev написа:Има ли дипломи заверени от МОН, които мадам е взела за проверка???????
Защо за съжаление? съвсем истински дипломи са! при това ги гледа с апарат за холограмни стикери и други знаци???
Можете ли само да си представите на каква маймуна я правим тази девойка. Тя идва от страна, където няма печати, стикери, холограми и всякакви други простотии, доказващи истиността на даден документ. Ние сме я докарали до там да ползва специална апаратура за да си върши работатаdeteli777 написа:karelia79 написа:Да, има за съжаление.minchev написа:Има ли дипломи заверени от МОН, които мадам е взела за проверка???????
Защо за съжаление? съвсем истински дипломи са! при това ги гледа с апарат за холограмни стикери и други знаци???

Това вече ми е смешно, с печат от МОН, и пак не е добре
(не че е невъзможно).
абе явно чакане му е маиката за тая Канада,

абе явно чакане му е маиката за тая Канада,
Документи, Виена - 28.10.2011
Осребрен чек - 29.02.2012
accusee (e-mail) - 05.06.2012
Осребрен чек - 29.02.2012
accusee (e-mail) - 05.06.2012
Ето това е истината в "страната на лъжата"minchev написа: абе явно чакане му е маиката за тая Канада,
Що, печатът не може ли да е фалшив?minchev написа:Това вече ми е смешно, с печат от МОН, и пак не е добре...

ПП. Сигурен съм, че всичко ще е наред след проверката. Споко!

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
В стремежа си да успокоя себе си и хората, на които им предстои интервю, бих искала да споделя линк, който е показателен,че не само при нас се случва ситуацията с иззетите дипломи.
http://www.forum.immigrer.com/topic/122 ... mes/page-3"
Според мен фалшификатори има навсякъде и винаги ще ги има. За съжаление от това страдаме и губим всички ние, които сме честни и открити. Далеч съм от патриотизма и в никакъв случай не искам да защитавам българите, ние че сме си Ганьовци, Ганьовци сме, но нека бъдем обективни - всяко стадо си има мърша.
http://www.forum.immigrer.com/topic/122 ... mes/page-3"
Според мен фалшификатори има навсякъде и винаги ще ги има. За съжаление от това страдаме и губим всички ние, които сме честни и открити. Далеч съм от патриотизма и в никакъв случай не искам да защитавам българите, ние че сме си Ганьовци, Ганьовци сме, но нека бъдем обективни - всяко стадо си има мърша.
DCS-Виена-23.05.2011г.
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"
Акюзе-17.01.2012г.
Писмо изч. на интервю-15.06.2012г
CSQ-10.04.2013
Док.до Н.Скотия-07.05.2013г.
Баркодове-11.07.2013г.
Покана за медицински-04.09.2013г.
Визи - 02.10.2013г.
"Les courageux avancent, les peureux reculent!"
Девойката е тук за да върши работа!Никой не я е докарал насилствено.Тук въобще не съм съгласен!Искате да кажете,че сме най-големите фалшификатори ли?И ако беше така защо на октомврийската сесия нямаше подобни техники?Тогава по-малко съмнителни ли сме им били?А и защо мислите ,че проверяват за фалшиви?Само защото е извадила някакъв уред ли?Може съвсем различни неща да проверяват.
DSC 05/07/2011
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Тя това прави - върши си работата. Ако тази работа изисква събиране на дипломи, то тя я върши много добреMisho76 написа:Девойката е тук за да върши работа!Никой не я е докарал насилствено.

Ако на някой не му харесва как я върши да се оплаче. Впрочем си мисля, че и нас никой не ни е закарал на сила на интервю. Ние сме подали "молба" за имиграция
Да там е, за да си върши работата и доколкото разбирам точно това прави. (Видях, че Пумпи ми е взел думите от устата докато се наканя да го пусна
)
Щом е взела дипломите, значи така е преценила не мислите ли? Ако аз не желая да си дам дипломата на някой няма сила, която да може да ми я вземе. Щом хората са ги дали, значи са счели, че това е стъпка в продължаване на процедурата им.
Най-лесното е ясно няма смисъл да го пиша изобщо.
Поздравления за тези, които са взели сертификати и късмет на тези, които има да чакат още!

Щом е взела дипломите, значи така е преценила не мислите ли? Ако аз не желая да си дам дипломата на някой няма сила, която да може да ми я вземе. Щом хората са ги дали, значи са счели, че това е стъпка в продължаване на процедурата им.
Най-лесното е ясно няма смисъл да го пиша изобщо.
Поздравления за тези, които са взели сертификати и късмет на тези, които има да чакат още!
-
- последно предупреждение за БАН
Пумпи,Балби,Тонич
Абе вие къде живеете бе хора?На луната ли?Що се мъчите да убедите хората в този форум,че българите са Ганьовци,а канадците са супер и видите ли тук в Канада няма фалшификации,мошеници или фалшиви дипломи.Хайтянката провеждаща интервюто е просто некомпетентна,получила работата в MICC от измислените квоти за имигранти в Квебек.Знаете за какво говоря,в службата трябва да има еди колко си местни,еди колко си чернокожи,араби и т.н. за да покаже Квебек,че всички са равни.Е,равни са ама не са равни и тва е ясно за всеки живеещ в Канада човек.Писах го веднъж и ще се повторя,тука всеки ден приижда една камара паплач дето се радват,че имат тоалетна и течаща вода,тези хора са неграмотни и не желаят да бачкат,те остават доживотно на социал.Единственото им предимство е,че говорят френски,при това лошо.И сега ми кажете,че не е така.И тогава що ще подценяваме българите и българските дипломи питам?Разбирам да прибере 2-3 дипломи ма тя тая прибра дипломите на 70-80% от кандидатите.Такава сесия не е имало и това е неоспорим факт.Хайде стига сме се правили на големи канадци и да се сетим,че всички сме тръгнали от България с единствената надежда,че тук ще живеем по-добре.За едно съм съгласен обаче,а то е,че ако хайтянката искаше да върне тези кандидати щеше да го направи на място.Щом е прибрала документите,то след извършената проверка те ще бъдат върнати,а кандидатите ще придобият своите сертификати.За това горе главата и се гордейте,че сте българи,канадците не са нищо повече от нас.Елате и се уверете сами
!
Абе вие къде живеете бе хора?На луната ли?Що се мъчите да убедите хората в този форум,че българите са Ганьовци,а канадците са супер и видите ли тук в Канада няма фалшификации,мошеници или фалшиви дипломи.Хайтянката провеждаща интервюто е просто некомпетентна,получила работата в MICC от измислените квоти за имигранти в Квебек.Знаете за какво говоря,в службата трябва да има еди колко си местни,еди колко си чернокожи,араби и т.н. за да покаже Квебек,че всички са равни.Е,равни са ама не са равни и тва е ясно за всеки живеещ в Канада човек.Писах го веднъж и ще се повторя,тука всеки ден приижда една камара паплач дето се радват,че имат тоалетна и течаща вода,тези хора са неграмотни и не желаят да бачкат,те остават доживотно на социал.Единственото им предимство е,че говорят френски,при това лошо.И сега ми кажете,че не е така.И тогава що ще подценяваме българите и българските дипломи питам?Разбирам да прибере 2-3 дипломи ма тя тая прибра дипломите на 70-80% от кандидатите.Такава сесия не е имало и това е неоспорим факт.Хайде стига сме се правили на големи канадци и да се сетим,че всички сме тръгнали от България с единствената надежда,че тук ще живеем по-добре.За едно съм съгласен обаче,а то е,че ако хайтянката искаше да върне тези кандидати щеше да го направи на място.Щом е прибрала документите,то след извършената проверка те ще бъдат върнати,а кандидатите ще придобият своите сертификати.За това горе главата и се гордейте,че сте българи,канадците не са нищо повече от нас.Елате и се уверете сами

- roumensp
Ами ако на предната сесия са пробутали 2-3 фалшиви дипломи, няма какво да се учудваш, така ще е в бъдеще. А иначе и аз не разбирам защо прибира 70-80% от дипломите, а не 100%. Ако ще е правило, то трябва да се прилага за всички.borkoo написа:И тогава що ще подценяваме българите и българските дипломи питам?Разбирам да прибере 2-3 дипломи ма тя тая прибра дипломите на 70-80% от кандидатите.Такава сесия не е имало и това е неоспорим факт.
Аз лично познавам човек, който правеше фалшиви дипломи, така че няма нужда да обясняваш кои какви са, добре си се знаем.

Ако случайно не ти е известно, едно време и за credential evaluation американските и канадски фирми имаха много по-занижени изисквания и приемаха фотокопия на transcripts. Но това се промени впоследствие и почнаха да искат да им пратиш оригиналната диплома сам, а transcript-а да им бъде изпратен директно от самия университет. Обяснението на сайтовете им беше, че са се принудили да го въведат, заради множеството измами, извършени от кандидати от Източна Европа и Южна Азия (разбирай индийци).
borkoo,borkoo написа:Пумпи,Балби,Тонич
Абе вие къде живеете бе хора?На луната ли?Що се мъчите да убедите хората в този форум,че българите са Ганьовци,а канадците са супер и видите ли тук в Канада няма фалшификации,мошеници или фалшиви дипломи.Хайтянката провеждаща интервюто е просто некомпетентна,получила работата в MICC от измислените квоти за имигранти в Квебек.Знаете за какво говоря,в службата трябва да има еди колко си местни,еди колко си чернокожи,араби и т.н. за да покаже Квебек,че всички са равни.Е,равни са ама не са равни и тва е ясно за всеки живеещ в Канада човек.Писах го веднъж и ще се повторя,тука всеки ден приижда една камара паплач дето се радват,че имат тоалетна и течаща вода,тези хора са неграмотни и не желаят да бачкат,те остават доживотно на социал.Единственото им предимство е,че говорят френски,при това лошо.И сега ми кажете,че не е така.И тогава що ще подценяваме българите и българските дипломи питам?Разбирам да прибере 2-3 дипломи ма тя тая прибра дипломите на 70-80% от кандидатите.Такава сесия не е имало и това е неоспорим факт.Хайде стига сме се правили на големи канадци и да се сетим,че всички сме тръгнали от България с единствената надежда,че тук ще живеем по-добре.За едно съм съгласен обаче,а то е,че ако хайтянката искаше да върне тези кандидати щеше да го направи на място.Щом е прибрала документите,то след извършената проверка те ще бъдат върнати,а кандидатите ще придобият своите сертификати.За това горе главата и се гордейте,че сте българи,канадците не са нищо повече от нас.Елате и се уверете сами!
Никой за нищо не се опитвам да убедя!

Прав си, че дето има живи хора има шитни... Ама в БГ малко по-наситено бе пич

Що се отнася за риъл дипломите - навлизаме в един спор дето...е малко бездънен, като социала

Ако обаче искаш може да навлезем

Никой не е казал, че канадците са повече от нас. Никой от нас не е забравил от къде е тръгнал. Но и никой от нас не е забравил защо е тръгнал.
Така, че както казах в предния си пост - поздравления за придобилите сертификати, а за тези, които са по трънливия път все още - късмет!

"Хе, хе, ние ще им покажем на тез тарамбуки как се имигрира", "ние сме по-по-най, а всички останали, като започнем от канадците и стигнем до хаитяните са последна дупка на кавала" и колко подобни съм чувал, не е истина.borkoo написа:Пумпи,Балби,Тонич
Абе вие къде живеете бе хора?На луната ли?Що се мъчите да убедите хората в този форум,че българите са Ганьовци,а канадците са супер и видите ли тук в Канада няма фалшификации,мошеници или фалшиви дипломи.Хайтянката провеждаща интервюто е просто некомпетентна,получила работата в MICC от измислените квоти за имигранти в Квебек.Знаете за какво говоря,в службата трябва да има еди колко си местни,еди колко си чернокожи,араби и т.н. за да покаже Квебек,че всички са равни.Е,равни са ама не са равни и тва е ясно за всеки живеещ в Канада човек.Писах го веднъж и ще се повторя,тука всеки ден приижда една камара паплач дето се радват,че имат тоалетна и течаща вода,тези хора са неграмотни и не желаят да бачкат,те остават доживотно на социал.Единственото им предимство е,че говорят френски,при това лошо.И сега ми кажете,че не е така.И тогава що ще подценяваме българите и българските дипломи питам?Разбирам да прибере 2-3 дипломи ма тя тая прибра дипломите на 70-80% от кандидатите.Такава сесия не е имало и това е неоспорим факт.Хайде стига сме се правили на големи канадци и да се сетим,че всички сме тръгнали от България с единствената надежда,че тук ще живеем по-добре.За едно съм съгласен обаче,а то е,че ако хайтянката искаше да върне тези кандидати щеше да го направи на място.Щом е прибрала документите,то след извършената проверка те ще бъдат върнати,а кандидатите ще придобият своите сертификати.За това горе главата и се гордейте,че сте българи,канадците не са нищо повече от нас.Елате и се уверете сами!
Къде казах, че в България се фалшифицира, а в Канада не се ????
Казах, че тук думата и/или подписа тежат достатъчно, за разлика от някъде по този свят, където трябват водни знаци, холограми, тъпоъгълни печати, мокри печати и лична плюнка от поредния министър, за да си помислим, че нещо не е фалшифицирано.
Жената си върши работата и ако част от тази работа е да събира дипломи има право да го направи. Ако не ти харесва не си я даваш. Но да обясняваш колко е тъпа, защото е хаитянка, съжалявам, но първо не си прав и това е РАСИЗЪМ и второ не правиш добра услуга на явяващите се на интервю в момента и в бъдеще. Да не говорим, че не правиш услуга и на себе си, като живееш в Монреал и вярваш в горното, но всеки има право на лично мнение, даже и то да е грешно