Индивид1 се опитал да ритне предмет, държан от индивид2. Това е.

За такова нещо във футбола се дава картон. (да каже плетковagent Ozo написа:Каква ЖЕНА бе?!!
Индивид1 се опитал да ритне предмет, държан от индивид2. Това е.
Аз само не разбирам защо в Лондон, тяхната мама. Росия да не е малка ? Бил обещаващ кадър....optics написа:упс
https://www.faktor.bg/bg/articles/obsht ... -v-angliya"
Pyrelight написа:Ибаси!
![]()
![]()
![]()
![]()
Как ще риташ телефон от ръцете на ЖЕНА, бе!...И то само, защото те снимала...![]()
И какъв човек си? ИЗРОД, ИЗРОД, ИЗРОД....ЛАЙНЯН ИЗРОД!
Да, така е. И да не е клиент, пак не се рита. Не ти застрашава живота снимайки те, все пак!pumpy написа:Pyrelight написа:Ибаси!
![]()
![]()
![]()
![]()
Как ще риташ телефон от ръцете на ЖЕНА, бе!...И то само, защото те снимала...![]()
Чакай малко, тук влизаш в хипотезата на танграта: нежа не се рита, но мъже се бият по тротоатите ?
Изобщо не се рита нищо от ничии ръце - ТОЧКА. Особено от ръцете на клиент.
Ама като толкова им е акъла да ходят на почивка в България, да ги ритат
Pyrelight написа:Да, така е. И да не е клиент, пак не се рита. Не ти застрашава живота снимайки те, все пак!pumpy написа:Pyrelight написа:Ибаси!
![]()
![]()
![]()
![]()
Чакай малко, тук влизаш в хипотезата на танграта: нежа не се рита, но мъже се бият по тротоатите ?
Изобщо не се рита нищо от ничии ръце - ТОЧКА. Особено от ръцете на клиент.
Ама като толкова им е акъла да ходят на почивка в България, да ги ритат![]()
Но това, че е жена е утежняващо вината обстоятелствата.
Прилича ми на случая с акушерката, дето беше налагала беззащитно бебе, защото плачело и и смущавало спокойствието.
Сега със сигурност ще ходят още по-малко!
Аз лично не бих препоръчала на канадци да ходят на почивка в България.
Не мога да повярвам въобще, че водим такъв спор!agent Ozo написа:Да те снимат без твое съгласие е нарушение.
Да ти ритнат телефона не е каквото и да е застрашаващо живота и здравето ти обстоятелство.
Полът не е никакво утежняващо или намаляващо вината обстоятелство.
Който е нервак, не бива да работи в сферата на услугите.
В съда не, но да направиш кал на някого в социалните мрежи... Ооо, да, да! (виж примера със Сушито)agent Ozo написа:A aко при падането, в опит да спре снимането, нашият човек си беше счупил таза, какво правим тогава?
Тя може да снима приятелката си, но не и 3-ти лица, без тяхното съгласие.
Снимки, видеоклипове и т.н., които не са направени по надлежния ред, не се приемат като доказателства от съда.
Pyrelight написа:В съда не, но да направиш кал на някого в социалните мрежи... Ооо, да, да! (виж примера със Сушито)agent Ozo написа:A aко при падането, в опит да спре снимането, нашият човек си беше счупил таза, какво правим тогава?
Тя може да снима приятелката си, но не и 3-ти лица, без тяхното съгласие.
Снимки, видеоклипове и т.н., които не са направени по надлежния ред, не се приемат като доказателства от съда.
Ако си беше счупил таза ли?
Хъм! Да си го беше счупил, аз бих казала! ...Щеше да му послужи за урок друг път да не рита по-слаби от него, които не могат и да се защитят.
А ти как реши, че го снима? Аз бих казала, че набира номера на полицията, а той се опитва да я спре..., ритайки я?
Все пак видеото не излиза от нейния телефон. По-скоро е правено от някой, който е бил свидетел на инцидента инкогнито.
Кой е потиснатия пол?agent Ozo написа:Ами да ѝ беше уцелил ченето, викам аз. Та да се научи да не обижда български индивиди от потиснатия пол.