Бе те и друго казват, че на крива ракета космосът и пречел, ама кой разбрал-разбрал!Kpetrov написа:Така ли казват!

А явно не съм била достатъчно изразителна, опитвайки се да съм възпитана....
Бе те и друго казват, че на крива ракета космосът и пречел, ама кой разбрал-разбрал!Kpetrov написа:Така ли казват!
Не се опитвай, излишно е. Не ти се получава.Pyrelight написа: А явно не съм била достатъчно изразителна, опитвайки се да съм възпитана....
Не всеки. Но повечето. Което се дължи на факта, сори че се повтарям, че по-голямата част от човешките индивиди на тая планета са прости. Точно по тази причина мнозинството от българското население твърди че се е отървало от "боклука" и "пяната" а в някои случаи дори ги избива на оригиналност ползвайки "мишките" - един вид кораба така или иначе потъва но поне се разбра кои са по-смелите.agent Ozo написа:...защо всеки се опитва да изкара, че който не става за живот някъде си е по-ниско качество човек от онзи който става.
Каква би била разликата, ако съм си останал в България, но съм от тези, които "плюят по родината си и да се отнасят високомерно и с презрение към сънародниците си"?agent Ozo написа:Прав си за простотията, Оптиксе. Точно по тази причина някои новопоканачени българи започват да плюят по родината си и да се отнасят високомерно и с презрение към сънародниците си. Забележи, към сънародниците си казвам, а не към бившите си такива. Защото никой не се отказва от българското си гражданство.
Разбира се, особенно ако се отнасяш високомерно и с презрение. По нищо няма да се различаваш от една Мутра, например.klisurov написа:Каква би била разликата, ако съм си останал в България, но съм от тези, които "плюят по родината си и да се отнасят високомерно и с презрение към сънародниците си"?agent Ozo написа:Прав си за простотията, Оптиксе. Точно по тази причина някои новопоканачени българи започват да плюят по родината си и да се отнасят високомерно и с презрение към сънародниците си. Забележи, към сънародниците си казвам, а не към бившите си такива. Защото никой не се отказва от българското си гражданство.
Пак ли би било признак на простотия от моя страна, ...?
Точно така! Ама то е, щото са много интелигентни и възпитани...optics написа:Добре, Петров, няма ли да се съгласиш, че в България високомерието е по-силно изразено отколкото в Канада (не казвам сред българите, казвам - усреднено от жителите). И не само отколкото в Канада. В България е норма да се надсмиваш на някого. Най-популярните вицове са за цигани и педераси. Погледни смешките на Славчо, погледни смешките на Господари на Ефира.
Да, ще се съглася, че в България е по-силно изразено.optics написа:Добре, Петров, няма ли да се съгласиш, че в България високомерието е по-силно изразено отколкото в Канада (не казвам сред българите, казвам - усреднено от жителите). И не само отколкото в Канада. В България е норма да се надсмиваш на някого. Най-популярните вицове са за цигани и педераси. Погледни смешките на Славчо, погледни смешките на Господари на Ефира.
А ти защо мислиш, че си някакво изключение?Kpetrov написа: Да, ще се съглася, че в България е по-силно изразено.
Това прави ли тези които не са вече там, но запазили навиците в чужбина нещо по-различни!?
Естествено че не. Понякога обаче ми се иска да вярвам, че малко от малко има някакъв положителен ефект към подобряване на навиците. След най-малко година-две.Kpetrov написа:Да, ще се съглася, че в България е по-силно изразено.optics написа:Добре, Петров, няма ли да се съгласиш, че в България високомерието е по-силно изразено отколкото в Канада (не казвам сред българите, казвам - усреднено от жителите). И не само отколкото в Канада. В България е норма да се надсмиваш на някого. Най-популярните вицове са за цигани и педераси. Погледни смешките на Славчо, погледни смешките на Господари на Ефира.
Това прави ли тези които не са вече там, но запазили навиците в чужбина нещо по-различни!?
Клисуров, наистина ли не схващаш, или само се правиш на неразбрал?klisurov написа:Каква би била разликата, ако съм си останал в България, но съм от тези, които "плюят по родината си и да се отнасят високомерно и с презрение към сънародниците си"?agent Ozo написа:Прав си за простотията, Оптиксе. Точно по тази причина някои новопоканачени българи започват да плюят по родината си и да се отнасят високомерно и с презрение към сънародниците си. Забележи, към сънародниците си казвам, а не към бившите си такива. Защото никой не се отказва от българското си гражданство.
Пак ли би било признак на простотия от моя страна, защото тогава не бих бил от "новопоканачени българи"?