Мамят ли ви в магазините????

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

а да не ви говоря как лъжат в автосалоните ---за жалост аз така бях ужилен от един арабин мазен,но това да ми е за урок.Сега знам какво да гледам и как да питам.Мислят се за големи търговци а ина4е само лъжата ги спасява.
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Аватар
bliasaka
Блясъчко Мечтателник

Мнение от bliasaka »

Освен това дават за БГ. 0.34,а Стартек-0.17. Като се откачих от тях не спряха да ми досаждат и да ми предлагат "най-изгодната" цена сигурно близо година.Накрая толкова ми омръзнаха с тъпите си въпроси,че започнах много нервно да им отговарям с въпроси и въобще забравих какво значи любезност. Скоро не са ми напомняли за себе си. Егати досадниците са. :evil:
Dial&Save long distance-0.07 do Sofia i 0.15 do stanalata chast na BG. 0.04 do land line v Europe, 0.40 do cell phone v Europe (vkl. BG).
A taka kato vi zvaniat neprekasnato kazvash da te slojat v "do not call list" i si gotov.
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

абе и аз откога се то4а за такива масажи ама все си викам----да не съм луд да им давам пари на тия-----хехеххехехеххехеххе
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

kerkelov написа:а да не ви говоря как лъжат в автосалоните ---за жалост аз така бях ужилен от един арабин мазен,но това да ми е за урок.Сега знам какво да гледам и как да питам.Мислят се за големи търговци а ина4е само лъжата ги спасява.
aбе и тук в автосалоните лъжат,по-скоро са ме лъгали в автосервизите,защото са турци и араби(това е в частните автосервизи),ама по магазините тъпите продавачки правят грешки предимно в моя полза,както с писали по-горе,ако имам 5 краставици на сел за 1$,ми пишат само една,и т.н.,досега не са ме ощетявали :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Заключено