Всъщност каква е връзката ти с Канада? Пуснал си документи и чакаш виза ли? Сега, това което казваш за Бг е вярно. Просто хората са с комплекси и ако имат пари и са прости, тогава простотията избива на повърхността много.Ttorontoo написа:Само дето от нашите измислени герои до хората в Канада има огромна разлика. Тука хората са много много прости хора. Ама страшно прости парчета. Майка ми има фирма за почистване. Чисти често къщите на разни богаташи. Ами всички те с огромни претенции. Това било одраскано, онова одраскано. Тука мало малко петънце и започват да ти се пазарят за парите. Някакви новобогаташчета. Парите му идват от имоти и наследство, той никога не е работил през живота си. Гледа те с пренебрежение все едно си най-големият цървул и трябва да му козируваш.
Извинявай, ама това отношение е малоумно. И по чужбината ги има такива неща, чувал съм. Но толкова наситено с олигофрени в БГ няма. Имам чувство, че всеки 3 тука в БГ е супер просто парче с огронми претенции.
Аз работя с други хора, които първо са интелигентни и образовани и тогава са им дошли парите и нямам подобен проблем.
Съветвам те да направиш всичко възможно и да заминеш за Канада. Може би там ще намериш това, което търсиш тук и не ти дава мира.
Успех!