pumpy написа:Ivan1007 написа:Marto написа:Някои тука биха попитали, хубаво, до Едмънтън 4 часа, а до цивилизацията?

Е, оттам Калгари е само на 3 часа с кола или по-малко от час със самoлет.
Майтап де, Марто
Като чуя за Форт Нелсън се сещам, че като шофираш до там минеш ли Форт Ст Джон и 4 часа си на Сириус XM само и има една бензиностанция за 400 км.
Значи не познаваш пътя - повече от една е, но никога не са ми трябвали. Аз спирам за едно кафе, винаги на едно и също място, почто по средата.
А относно цивилизацията много бъркате - до българското черноморие полета е много по-дълъг от 4 часа от където и да е в Северна Америка. А там едно лято се е опнало, едни готини сервитьорки ти се въртят, няма спиране

Гроздето е кисело, пумпал!
Мен лично никога не ме е било срам да призная, когато нещо е хубаво, макар да го нямам.
Това си е било още от времето, когато бях много беден студент, преди 20 години.
Никога не съм се напирал да омаловажа всичко, което не е свързано лично с мен. Винаги съм го намирал това качество за отвращаващо. И типично за най-голямата селяния.
Искрено се надявам, да го нямаш това, а по някаква друга причина наистина много да мразиш българското черноморие.
А сервитьорките са нещо съвсем второстепенно и третостепенно.
Ако човек е по-интелигентен, ще се сети, че далеч не се отнася за сервитьорките. Но ако не е интелигентен или не иска да го види (което е почти същото), то остава да се присмива на сервитьорките.