Село СТРАХ

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Село СТРАХ

Мнение от Bistra »

Не ми липсваш. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Джимо :y: :D

България не влезе в Европа на отечествата, каквато я искаше генерал Дьо Гол, нито в Европейски съединени щати със свободно движение на хора, стоки и капитали, каквато я виждаха визионерите Жан Моне и Морис Шуман. България е управлявана от шепа хора, които са карикатурна миниатюра на руския олигархически капитализъм. Презирам тази "демокрация" а-ла-рюс. И западноевропейското раболепие пред САЩ презирам. Българските партии са прикрепени към европейските; българският кандидат, за когото ще гласувам, после ще гласува за някое европейско нищожество като Мартин Шулц, за Жозе Мануел Барозу, ако можеше, но не може, защото Барозу изкара вече два петгодишни мандата, за Жан-Клод Юнкер, който вярно каза, че Европа не може да приеме цялата мизерия на света, но не каза защо България трябва да приеме и издържа 40 пъти повече от Австрия пришълци, които никой не ги знае откъде са и платените ни правозащитници вместо да ги приемат в къщите си, хулят селяните от Розово, че били ксенофоби. Аз няма да гласувам за европарламент. Вие, ако ви позволява съвестта, гласувайте. Мислете, че Трифон Зарезан е Valentine-day, мислете, че Девети май не е на Червената армия, а ден на Европа. Аз не мога от партия в партия, защото никога не съм бил в партийно стадо. Нито партиец, нито комсомолец, нито септемврийче, нито чавдарче. Нито вярващ, нито атеист.

Събрали се на маса музиканти. Атеистът казал "Няма Бог, защото липсват доказателства, че го има." Агностикът казал "Липсата на доказателства не е доказателство за липса." Вярващият казал "Има доказателства. БББ. Бетовен, Брамс, Бах".

Сега след като си написах писмото, ще слушам Бах, където Бог казва "Аз съм този, който съм". Пък вие, гласуващите на евроизбори, слушайте брадата певица, която казва... не зная какво и не ме интересува.

http://www.segabg.com/article.php?id=698437"
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Павел написа:Джимо :y: :D

България не влезе в Европа на отечествата, каквато я искаше генерал Дьо Гол, нито в Европейски съединени щати със свободно движение на хора, стоки и капитали, каквато я виждаха визионерите Жан Моне и Морис Шуман. България е управлявана от шепа хора, които са карикатурна миниатюра на руския олигархически капитализъм. Презирам тази "демокрация" а-ла-рюс. И западноевропейското раболепие пред САЩ презирам. Българските партии са прикрепени към европейските; българският кандидат, за когото ще гласувам, после ще гласува за някое европейско нищожество като Мартин Шулц, за Жозе Мануел Барозу, ако можеше, но не може, защото Барозу изкара вече два петгодишни мандата, за Жан-Клод Юнкер, който вярно каза, че Европа не може да приеме цялата мизерия на света, но не каза защо България трябва да приеме и издържа 40 пъти повече от Австрия пришълци, които никой не ги знае откъде са и платените ни правозащитници вместо да ги приемат в къщите си, хулят селяните от Розово, че били ксенофоби. Аз няма да гласувам за европарламент. Вие, ако ви позволява съвестта, гласувайте. Мислете, че Трифон Зарезан е Valentine-day, мислете, че Девети май не е на Червената армия, а ден на Европа. Аз не мога от партия в партия, защото никога не съм бил в партийно стадо. Нито партиец, нито комсомолец, нито септемврийче, нито чавдарче. Нито вярващ, нито атеист.

Събрали се на маса музиканти. Атеистът казал "Няма Бог, защото липсват доказателства, че го има." Агностикът казал "Липсата на доказателства не е доказателство за липса." Вярващият казал "Има доказателства. БББ. Бетовен, Брамс, Бах".

Сега след като си написах писмото, ще слушам Бах, където Бог казва "Аз съм този, който съм". Пък вие, гласуващите на евроизбори, слушайте брадата певица, която казва... не зная какво и не ме интересува.

Нещо не виждам Кухарката да коментира мнението на още един отвратителен, който по една случайност е един от най-ерудираните живи българи.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ти какво сега? От липса на внимание ли страдаш? Вчера линкът не ти се отваряше. Сега виждам, че си го оправил, ама аз мненията на бивши и настоящи агенти на ДС не чета. |( Оставям на колегите ти честта да се лигавят върху (му) ти. :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Bistra написа:Ти какво сега? От липса на внимание ли страдаш? Вчера линкът не ти се отваряше. Сега виждам, че си го оправил, ама аз мненията на бивши и настоящи агенти на ДС не чета. |( Оставям на колегите ти честта да се лигавят върху (му) ти. :lol:
Ти що се обаждаш - горе се обърнах към Кухарката, не Бистра :rofl:

Първо, ти на Димитри, произхождаш btw от богато, а не шумкарско семейство, досието ли си виждала?
Второ, имало ли е някой прогресивен интелигент, към когото Службите да не са проявявали интерес? То и за Тома Спространов (който по тошово време беше единствения ни отдушник към света на рок музиката), се говори, че бил вербуван; дори и да е така, това прави ли го по-малко компетентен в музикално отношение?
Трето, дори и да допуснем, че Димитри Иванов е бил уше и да кажем долен човек, това прави ли го по-глупав и мненията му не на място, за да не ги четеш ти, префърцунената мадмоазел Помпадур?

Значи, според кухата ти кратуна, всеки който има различно от общоприетите политически коректни мнения, не е с промит мозък или лицемер, е отвратителен?
Я ми кажи, ти като не си отвратителна и се възмущаваш от простите български селяни-ксенофоби, помоли ли майка си, живееща в Бг, да приюти 1-2 семейства бежанци и на колко арабчета стана спонсор?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Не съм я помолила. Мъжът и е от руски произход и не дава. :P :D
Ми, то и на Поли Пантев дядо му е бил фабрикант, па знаеш как свърши. :rofl:
Кв'о като е ерудиран, като служи на "пурит" (както се изразяват кебекарите) кауза. Още по-лошо начи! :P
Аватар
7George

Мнение от 7George »

но не каза защо България трябва да приеме и издържа 40 пъти повече от Австрия пришълци,
- В България е по-евтино да се издържат такива. За какво са ни зввзели в ЕС - да вършим черната работа. Не може само еврофондове да се усвояват, трабва да има и полза от периферните членки изтърсаци в тоя съюз..

А дали ще останат - нали си има закони за натурализиране. Като свърши войната - айде обратно.
Embrace your climate change!
Аватар
the_coach

Мнение от the_coach »

Павка, като си почнал да се възхищаваш от Димитри Иванов, кажи някоко хубави думи и за Кеворкян де :D Може и за Тома Томов ;)
Не отричам интелекта и ерудицията им. Отричам обаче слабостта им да се продадат на ДС. Е, оправдания винаги ще се намерят, стари грехове обаче трудно се изкупват.
Моето верую е, че не всеки с "голяма уста" казва истинските неща. По-скоро е обратното.
joro

Мнение от joro »

В Рибново хората са готови да приемат бежанци
http://m.standartnews.com/regionalni/v_ ... 36553.html"
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
joro

Мнение от joro »

Павел написа:
Павел написа:Джимо :y: :D

Нещо не виждам Кухарката да коментира мнението на още един отвратителен, който по една случайност е един от най-ерудираните живи българи.
Таз смотана телевизия Алфа на руския ибрикчия чак до Канада ли е стигнала?
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Bistra написа:
Павел написа: Много сте ми сладички :D
А ти си отвратителен както винаги. :puke:
Западът няма как да ги връща в България, щото те няма как да я напуснат легално по въздух. Орли преносители има само в последният "Хобит". :fubar:
Нещо да кажеш сега за така наречените кубински екскурзии? По лично потвърдени данни знам навремето, че са оставали хора с криминално минало, докато образовани и почтени "бежанци" са били връщани. И то що? Ами защото криминалните са лежали в затвора и са се изкарвали поради тази причина "политически" (справка Бъз(ик) 11). Няма никакво значение, обаче кой е бил връщан и кой останал. Отношението и към едните, и към другите е било хуманно, и то при неналичието на военен конфликт. Това за реднеците го разправяйте на баба ви на фърчилката! :D
По диви от наш'те селяне с касетофон на рамо надали са се родили някогаж! :n:...Може би само изключение правят православните мужици - хуманоиди. :D
Трандафорка-отворка да чете, ако може!

Германия ни връща 3000 бежанци

http://www.segabg.com/article.php?id=708472"

"Мисля, че беше ясно какво ще се случи от самото начало.

Не случайно всички газети и НПО-та така организирано ни манипулираха с лигавите истории за усмихнати дечица правещи мартеници, за рускоговорящи инженери, за майки със сукалчета, за чевръсти младежи готови да помогнат на засегнатите от бедствията българи. Всички те едни добри и благодарни, а българите едни лоши и особено тия от Резово."
joro

Мнение от joro »

Германия ни връща 3000 бежанци
Голямо чудо :emo:
Мен повече ме притесвява забавянето на строителството на магистрала Струма.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

joro написа:Германия ни връща 3000 бежанци
Жорка ти мюсюлманин ли си ? :^)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
joro

Мнение от joro »

myhata II написа:
Сигурно и канадците са мюсюлмани щом приемат такива емигранти. А вие май сте се прекарали с тая Канада. По-добре да бяхте отишли в Северна Корея.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

joro написа:
myhata II написа:
Сигурно и канадците са мюсюлмани щом приемат такива емигранти. А вие май сте се прекарали с тая Канада. По-добре да бяхте отишли в Северна Корея.
Канадците НЕ могат да ги дишат и много недоволстват от "мюсюлманите", обаче ги е шубе от законите че това се водило расизъм ! ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Публикувай отговор