БПЦ в Монреал - интересна публикация
Re: БПЦ в Монреал - интересна публикация
IFF ,май нещо не ти е ясно.......Имам впредвид , че при комунизма една част "превилигеровани" ползваха от паричките на мнозинството вярващи , дали в комунизма или в Бога , без да дават гласност и отчет . Нещо подобно се получава и в бг. църква. Така че в нашият случай , всеки има право да присъства на събранията ( може и без право на глас ) . Не сравнявай църквата с голф игрище или с клуб за забавления !!!! Няма тук да ти обяснявам разликите . Видно е , че си мноооого далеч от духовните неща. И още , за твое сведение , с благотворителна цел съм дал много повече , от тези "нещастни 10 $ на месец за някакво си членство !
Добре де, на кое да ти дават "гласност и отчет", ти не даваш пари, затова и на събранията са допускани хора, които дават и имат право да следят как се изразходват парите им.konstanta написа:IFF ,май нещо не ти е ясно.......Имам впредвид , че при комунизма една част "превилигеровани" ползваха от паричките на мнозинството вярващи , дали в комунизма или в Бога , без да дават гласност и отчет . Нещо подобно се получава и в бг. църква. Така че в нашият случай , всеки има право да присъства на събранията ( може и без право на глас ) . Не сравнявай църквата с голф игрище или с клуб за забавления !!!! Няма тук да ти обяснявам разликите . Видно е , че си мноооого далеч от духовните неща. И още , за твое сведение , с благотворителна цел съм дал много повече , от тези "нещастни 10 $ на месец за някакво си членство !
Що за глупави разсъждения......??? Както казах , аз давам много повече пари като благотворителност , без да парадирам , а не както вие правите с тези 10 $ на месец , за което претендирате на превилегий ,почти като богоизбрани. Да не сте евреин или мюсулманин ,или нещо друго..... Изкаме да знаем за какво и как се изразходват нашите пари .......!!!! Това е.... За мен разговора повече е безмислен !
- Bistra
- Напуснал форума

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

konstanta, на сайта на църквата е публикуван отчета за приходите и разходите.
Определено е безсмислено да се опитва човек да води разговор с такива като теб. Невежи и неграмотни, но с огромни претенциЙ, които сами си определят своите привилегиЙ и отричат всякакви такива на другите хора.konstanta написа:Що за глупави разсъждения......??? Както казах , аз давам много повече пари като благотворителност , без да парадирам , а не както вие правите с тези 10 $ на месец , за което претендирате на превилегий ,почти като богоизбрани. Да не сте евреин или мюсулманин ,или нещо друго..... Изкаме да знаем за какво и как се изразходват нашите пари .......!!!! Това е.... За мен разговора повече е безмислен !
Пази Боже от такива!
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
ей, я още една, дето ми вкарва думи в устата.Bistra написа: А Г-н или Г-жа Pointzero ( не ме интересува, какво си ) е известен, само да припомня (от предишните писания) с инсинуациите си, че попът поддържал харем едва ли не.![]()
Я да видим сега доказателства кога съм казал подобно нещо????
В противен случай очаквам публично извинение и трябва да се посипеш с катран и да се овъргаляш в перушина!
Иначе отиваме на съд.
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
4о4и, вече си ми ясен.
Нещо като не ти изнася и го подминаваш като отклоняваш темата.
Това си е стар подход на пропагандата.
Както е писал блъда в подписа си - не се занимавай с личността ми ако нямаш аргументи срещу мнението ми. (това последното е очевадно).
Нещо като не ти изнася и го подминаваш като отклоняваш темата.
Това си е стар подход на пропагандата.
Както е писал блъда в подписа си - не се занимавай с личността ми ако нямаш аргументи срещу мнението ми. (това последното е очевадно).
- ablood
- Обратна връзка:
Това ако не е парадиране...konstanta написа:Както казах , аз давам много повече пари като благотворителност , без да парадирам
Благотворителността трябва да е семейна тайна, не парад. Обезсмисляш едно добро дело с грях.
Пък и тези, които се бият в гърдите обикновено са инцидентни, или никакви дарители. Като политик, кълнящ се в патриотизъм.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Bistra
- Напуснал форума
Pointzero написа:Иначе отиваме на съд.

Ще ми е интересно да видя Pointzero как съди Bistra.

Иначе за другото - пред теб са блеснали житата. Не аз твърдях, че свещеникът имал извънбрачни връзки. Запомнила съм го, защото беше изключително грозно. Нямам време да ровя по архивите от миналата година, пък може и (к)Озьо да ги е изтрил. (Той така прави като не му изнася нещо .)
P.S.Само да попитам, че ми стана интересно също. Защо слагаш по 4 въпросителни?

Една, мисля, е достатъчна
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Pointzero, не се занимавам с неща които не мисля, че притежаваш.
И ще се повторя, но ако имаш други въпроси за събранието с удоволствие ще ти отговоря.
И ще се повторя, но ако имаш други въпроси за събранието с удоволствие ще ти отговоря.
Аз откровено вече се съмнявам, дали изобщо можеш да мислиш... Но няма да се занимавам с личността ти, аз моите изводи си ги направих.4o4i написа:Pointzero, не се занимавам с неща които не мисля, че притежаваш.
И няма да си губя времето с някой, който на директен въпрос върти и усуква, но отказва да отговори.
Но пък предлага ако имам "други въпроси"....
Айде сполай ти.