БПЦ в Монреал - интересна публикация

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
konstanta

Re: БПЦ в Монреал - интересна публикация

Мнение от konstanta »

IFF ,май нещо не ти е ясно.......Имам впредвид , че при комунизма една част "превилигеровани" ползваха от паричките на мнозинството вярващи , дали в комунизма или в Бога , без да дават гласност и отчет . Нещо подобно се получава и в бг. църква. Така че в нашият случай , всеки има право да присъства на събранията ( може и без право на глас ) . Не сравнявай църквата с голф игрище или с клуб за забавления !!!! Няма тук да ти обяснявам разликите . Видно е , че си мноооого далеч от духовните неща. И още , за твое сведение , с благотворителна цел съм дал много повече , от тези "нещастни 10 $ на месец за някакво си членство !
IFF

Мнение от IFF »

konstanta написа:IFF ,май нещо не ти е ясно.......Имам впредвид , че при комунизма една част "превилигеровани" ползваха от паричките на мнозинството вярващи , дали в комунизма или в Бога , без да дават гласност и отчет . Нещо подобно се получава и в бг. църква. Така че в нашият случай , всеки има право да присъства на събранията ( може и без право на глас ) . Не сравнявай църквата с голф игрище или с клуб за забавления !!!! Няма тук да ти обяснявам разликите . Видно е , че си мноооого далеч от духовните неща. И още , за твое сведение , с благотворителна цел съм дал много повече , от тези "нещастни 10 $ на месец за някакво си членство !
Добре де, на кое да ти дават "гласност и отчет", ти не даваш пари, затова и на събранията са допускани хора, които дават и имат право да следят как се изразходват парите им.
konstanta

Мнение от konstanta »

Що за глупави разсъждения......??? Както казах , аз давам много повече пари като благотворителност , без да парадирам , а не както вие правите с тези 10 $ на месец , за което претендирате на превилегий ,почти като богоизбрани. Да не сте евреин или мюсулманин ,или нещо друго..... Изкаме да знаем за какво и как се изразходват нашите пари .......!!!! Това е.... За мен разговора повече е безмислен !
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

:crazy:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
4o4i

Мнение от 4o4i »

konstanta, на сайта на църквата е публикуван отчета за приходите и разходите.
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

konstanta написа:Що за глупави разсъждения......??? Както казах , аз давам много повече пари като благотворителност , без да парадирам , а не както вие правите с тези 10 $ на месец , за което претендирате на превилегий ,почти като богоизбрани. Да не сте евреин или мюсулманин ,или нещо друго..... Изкаме да знаем за какво и как се изразходват нашите пари .......!!!! Това е.... За мен разговора повече е безмислен !
Определено е безсмислено да се опитва човек да води разговор с такива като теб. Невежи и неграмотни, но с огромни претенциЙ, които сами си определят своите привилегиЙ и отричат всякакви такива на другите хора.

Пази Боже от такива!
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Pointzero

Мнение от Pointzero »

Bistra написа: А Г-н или Г-жа Pointzero ( не ме интересува, какво си ) е известен, само да припомня (от предишните писания) с инсинуациите си, че попът поддържал харем едва ли не. :D
ей, я още една, дето ми вкарва думи в устата.
Я да видим сега доказателства кога съм казал подобно нещо????
В противен случай очаквам публично извинение и трябва да се посипеш с катран и да се овъргаляш в перушина!
Иначе отиваме на съд.
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Pointzero

Мнение от Pointzero »

4о4и, вече си ми ясен.
Нещо като не ти изнася и го подминаваш като отклоняваш темата.
Това си е стар подход на пропагандата.

Както е писал блъда в подписа си - не се занимавай с личността ми ако нямаш аргументи срещу мнението ми. (това последното е очевадно).
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

konstanta написа:Както казах , аз давам много повече пари като благотворителност , без да парадирам
Това ако не е парадиране...
Благотворителността трябва да е семейна тайна, не парад. Обезсмисляш едно добро дело с грях.
Пък и тези, които се бият в гърдите обикновено са инцидентни, или никакви дарители. Като политик, кълнящ се в патриотизъм.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Pointzero написа:Иначе отиваме на съд.
:crazy: Хахахааах...Сериозно? Изпрати ми призовка. :P
Ще ми е интересно да видя Pointzero как съди Bistra. :D :tmi:
Иначе за другото - пред теб са блеснали житата. Не аз твърдях, че свещеникът имал извънбрачни връзки. Запомнила съм го, защото беше изключително грозно. Нямам време да ровя по архивите от миналата година, пък може и (к)Озьо да ги е изтрил. (Той така прави като не му изнася нещо .)
P.S.Само да попитам, че ми стана интересно също. Защо слагаш по 4 въпросителни? :^)
Една, мисля, е достатъчна
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
4o4i

Мнение от 4o4i »

Pointzero, не се занимавам с неща които не мисля, че притежаваш.
И ще се повторя, но ако имаш други въпроси за събранието с удоволствие ще ти отговоря.
Pointzero

Мнение от Pointzero »

4o4i написа:Pointzero, не се занимавам с неща които не мисля, че притежаваш.
И ще се повторя, но ако имаш други въпроси за събранието с удоволствие ще ти отговоря.
Аз откровено вече се съмнявам, дали изобщо можеш да мислиш... Но няма да се занимавам с личността ти, аз моите изводи си ги направих.
И няма да си губя времето с някой, който на директен въпрос върти и усуква, но отказва да отговори.
Но пък предлага ако имам "други въпроси"....
Айде сполай ти.
Публикувай отговор