Явно не им се е получило анти-то.Bistra написа:Значи. Филмът си е направен с една - едничка цел, а именно анти реклама за България.
Филм на ВВС за алкохолните оргии в Сл. бряг
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Re: Филм на ВВС за алкохолните оргии в Сл. бряг
- Bistra
- Напуснал форума
Е, не се е получило...Колко не се е получило? Аз например с децата си не бих отишла. Ако не ти е известно навсякъде по нормалния свят има хотели, в които изрично е указано "над 21 год"...(айде да не ти обяснявам що). Аз съм ходила на такъв, ама без деца. С децата също не бих отишла. Там обаче целият комплекс очевидно е такъв. А сега, де?!Kpetrov написа:Явно не им се е получило анти-то.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- mortigur
- Обратна връзка:
Нещо интересно
България отвръща на удара на Би Би Си за Слънчев бряг
Въпроса е къде отвръща на удара
по BBC би дало ефект ама едва ли някой ще излъчи това. А иначе англичаните че са такива.
Въпроса е къде отвръща на удара

Taxation is theft.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
mortigur написа:Нещо интересно
Въпроса е къде отвръща на ударапо BBC би дало ефект ама едва ли някой ще излъчи това. А иначе англичаните че са такива.
Какво а сега де!?Bistra написа:Там обаче целият комплекс очевидно е такъв. А сега, де?!
Те хората са го написали в статията.

Защото, приятели, не кочината каля прасетата, а прасетата кочината. И където са свинете, там е и мръсотията, и помията... не обратното!
- Bistra
- Напуснал форума
Айде като сте почнали с картите и аз да се разпиша.
Колко лесни са българките
(Не е много по темата, ама все пак е важно преди да вадим треските от чуждите очи да знаем къде стоим в класацията)
Сега се замислям и за отношението на българския мъж. Защо не ни уважавали? Ами така са свикнали.
Абе, с една дума - винаги е за предпочитане мъжете да полагат малко повече усилия!
Сега е ред на Калифорнията да ми върне топката. Евтино се продават, па се надяват на скъпи гости.
(Не е много по темата, ама все пак е важно преди да вадим треските от чуждите очи да знаем къде стоим в класацията)

Сега се замислям и за отношението на българския мъж. Защо не ни уважавали? Ами така са свикнали.

Абе, с една дума - винаги е за предпочитане мъжете да полагат малко повече усилия!
Сега е ред на Калифорнията да ми върне топката. Евтино се продават, па се надяват на скъпи гости.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Няма повече да дискутираме тази тема !
От днес нататък хора като:
Гайката,Бистра и Сие се забранява посещението на българското черноморие ,с цел да се предпазят от "простащината и разврата " !!
точка. !

От днес нататък хора като:
Гайката,Бистра и Сие се забранява посещението на българското черноморие ,с цел да се предпазят от "простащината и разврата " !!
точка. !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Брей, те и тия по сибирските тундри били лесни
Аз съм изненадала,че въобще са намерили някой на който да се предложат, съмнявам се дори да са били момичета 

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Bistra написа:Айде като сте почнали с картите и аз да се разпиша.
(Не е много по темата, ама все пак е важно преди да вадим треските от чуждите очи да знаем къде стоим в класацията)![]()
Сега се замислям и за отношението на българския мъж. Защо не ни уважавали? Ами така са свикнали.![]()
Хахаха;) ами много ясно;) ако е за нещо лошо, ние винаги сме насреща!;)Ето, всяко хлапе трябва да знае, че най-мръсният въздух е в Европа е българският:):http://www.nytimes.com/2013/10/15/busin ... .html?_r=0
Винаги успяват да ме изненадат снещо ново и оригинално:)
Дали са лесни българките?.. ти ще кажеш;)..
- Bistra
- Напуснал форума
Какво да ти казвам? Аз съм щастливо омъжена...вече 21 години. Питай мъжа ми, дали му е лесно?!plamsht написа:.. ти ще кажеш;)..

- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Е добре де къде седите в класацията!?Bistra написа:Айде като сте почнали с картите и аз да се разпиша.
(Не е много по темата, ама все пак е важно преди да вадим треските от чуждите очи да знаем къде стоим в класацията)![]()
Сега се замислям и за отношението на българския мъж. Защо не ни уважавали? Ами така са свикнали.![]()
И Какво за отношението на българският мъж!? Кой не ви уважава не разбрах!?Освен това, българката може да се гордее, че не е сред най-лесните жени на планетата, за каквито са сочени гражданките на Перу, Боливия, Буркина Фасо, Того, Гана, Камерун, Етиопия, Кения, Уганда, Танзания, Конго, Ангола, Замбия, Мозамбик, Зимбабве, Тайланд и Филипините.
А кои ви уважават? Тези от по-богатите страни ли? Ти на такова уважение ли се надяваш!?
- Bistra
- Напуснал форума
Ми, Петров, аз като видя зелен светофар...значи "Премини!" (колко съм първосигнална - почти като мъж)
Жълтото е "Изчакай!"
Червеното - "Стоп!"
...
За неуважението...имам предвид некои нашенци у чужбината...като видят българка и отпускат края...Чакай, бе! Така ли се държиш с канадките! Я, сус!..Повече ухажване на никой не е навредило.

Жълтото е "Изчакай!"
Червеното - "Стоп!"

...
За неуважението...имам предвид некои нашенци у чужбината...като видят българка и отпускат края...Чакай, бе! Така ли се държиш с канадките! Я, сус!..Повече ухажване на никой не е навредило.

Bistra написа:Какво да ти казвам? Аз съм щастливо омъжена...вече 21 години. Питай мъжа ми, дали му е лесно?!plamsht написа:.. ти ще кажеш;)..
от 10 000 км се вижда ,че не му е лесно
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
- Bistra
- Напуснал форума
Вижда ли се?newcomer написа: от 10 000 км се вижда ,че не му е лесно

не му трябва телескоп на чвек,достатъчно е да чете във форумаBistra написа:Вижда ли се?newcomer написа: от 10 000 км се вижда ,че не му е лесноТи с какво гледаш? С телескоп ли? Добре ще му кажа.
![]()
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
- Bistra
- Напуснал форума
Някои го обичат горещо и разнообразно. Рутината убива, бате...Язък, че си по-дърт от мен, на акъл да те уча! 
Ама за всяко нещо си има време...Чети, чети! Учи се!

Ама за всяко нещо си има време...Чети, чети! Учи се!