По бегли спомени от 1то студентство тия автобуси са през 1 час. А минават през една доста прашна улица. Отделно ще ти трябва половин-един час да стигнеш до тях. Зависи от коя точка на София тръгваш.

Ами ако Статистикс Канада следят този показател и редовно публикуват данни за него, може би си мислят, че има значение за стандарта на животMarto написа:То е хубаво човек да използва гугъл, за която любознателност те поздравявам, но лошото е, че като нямаш понятие какво четеш, рискуваш да цвъкаш бисери като горния.
В българия има хиляди баби със сравнително висока "net worth", в пъти по-висока от тази на някой канадец затънал до уши в ипотеки и всевъзможни заеми. Сериозно ли мислиш, че стандартът им е по-висок?
Или пък че италианците са с по-висок стандарт от норвежците, финланците и холандците, или пък испанците от американците, германците, шведите или датчаните?
Определящият фактор, миличко, са доходите.
До Витоша ходят маршрутки, могат да се вземат от Попа - до центъра на Драгалевци, Бояна и Симеоново. А аз живея на 5 минути пеш до маршрутките. Случвало ми се е, обаче, да си взема и такси. С лична кола за мен е неудобно - така няма да търся къде да паркирам и после да съм вързана да слизам пак там, откъдето съм се качила.Kan_Tangra написа:Доходи-моходи, друго е да си "грийн" и да ходиш до Витоша с автобус.
По бегли спомени от 1то студентство тия автобуси са през 1 час. А минават през една доста прашна улица. Отделно ще ти трябва половин-един час да стигнеш до тях. Зависи от коя точка на София тръгваш.
За пореден път си копвала/пействала от различни източници без да имаш и най-малката представа какво означават тези данни/термини.Definition: Your debt-to-income ratio is the percentage of your income that goes toward paying your debt calculated as follows: monthly debt spending / monthly income * 100
Да прав си - не са тези - извинявам се за объркванетоMarto написа:Наистина се изисква голям талант толкова пъти да редактираш мнението си и пак да оставиш абсолютните глупости, които си написала.
Тотално бъркаш/смесваш понятията. Тези 163% НЕ СА:За пореден път си копвала/пействала от различни източници без да имаш и най-малката представа какво означават тези данни/термини.Definition: Your debt-to-income ratio is the percentage of your income that goes toward paying your debt calculated as follows: monthly debt spending / monthly income * 100
Ти направо даваш ново измерение на думата "clueless". Ега ти гения
А между другото, презумцията зад показателя net worth е тази, че въпросните баби могат да си продадат имуществото, което формира worth-а им, и така да получат висок доход - да речем бабата има апартамент за 50 000 евро, без ипотека, продава го и си има 50 000 евро в кеш. Които пари са си доход, при това взет накуп. Могат да си купят евтина къща на село (ако си нямат), или да си вземат нещо малко и евтино под наем, и с останалите пари значително да си качат стандарта на живот.Marto написа:В българия има хиляди баби със сравнително висока "net worth", в пъти по-висока от тази на някой канадец затънал до уши в ипотеки и всевъзможни заеми. Сериозно ли мислиш, че стандартът им е по-висок?
За полиглотите съм абсолютно съгласна, некой и друг милионер може и е имигрирал насам, ама едва ли от българските земи.ivanko13 написа:Само милионери и полиглоти идват от България, жените се захванаха с IT , икономика и финанси, мъже седят на социал с години.... Това е апокалипсис....
то вие каквото можахте направихте ама мъжете не правят нищо, освен че почнаха да сключват бракове помежду си...emili_vn написа:
Само не мога да разбера какво трябва да правят жените, че да не свърши света?![]()
Сподели, че да знам дали трябва да се откажа от гореизброените от теб сектори, да стана "истински мъж" и да мина на социал?