Здравейте, и ние сме с покана, за 2ри април, 10 и 30 ч. Получена преди около 2ч.
Исканите документи не са нищо повече, това което сме изпратили, дипломите, актове за раждане и брак, атестации, стажа за последните 5 г. и т.н.
Поздрави и успех на всички,
Последно промяна от coolFIRE на Сря Яну 23, 2013 4:18 pm, променено общо 1 път.
Здравейте! И аз имам покана получена на е-мейла, но името цитирано в писмото е абсолютно различно. Освен това реф. номер е различен от този посочен в е-мейла за изчакване на интервю. Иначе поканата е за 25.03.2013 от 14:30. Мога ли да помоля тези, които са получили покани да проверят дали винаги са им еднакви тези реф. номера, които се цитират в началото на писмото. Другото, което ме тревожи е, че може жената, чието име е цитирано да не получи нищо и да не потвърди интервюто... Изобщо голяма каша. Моля помагайте със съвети и кажете винаги ли са ви еднакви номерата в началото на е-мейла
Chockey написа:Здравейте! И аз имам покана получена на е-мейла, но името цитирано в писмото е абсолютно различно. Освен това реф. номер е различен от този посочен в е-мейла за изчакване на интервю. Иначе поканата е за 25.03.2013 от 14:30. Мога ли да помоля тези, които са получили покани да проверят дали винаги са им еднакви тези реф. номера, които се цитират в началото на писмото. Другото, което ме тревожи е, че може жената, чието име е цитирано да не получи нищо и да не потвърди интервюто... Изобщо голяма каша. Моля помагайте със съвети и кажете винаги ли са ви еднакви номерата в началото на е-мейла
Благодаря предварително
Според мен е логично поканата да е до вашите имена и с вашия реф. номер. Трябва да им пишете при всички случаи. А може, ако искаш да цитираш реф.номер на досието, за да си проверим всички чакащи...
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin. Полет - 16.06.2014 г.
Chockey написа:Здравейте! И аз имам покана получена на е-мейла, но името цитирано в писмото е абсолютно различно. Освен това реф. номер е различен от този посочен в е-мейла за изчакване на интервю. Иначе поканата е за 25.03.2013 от 14:30. Мога ли да помоля тези, които са получили покани да проверят дали винаги са им еднакви тези реф. номера, които се цитират в началото на писмото. Другото, което ме тревожи е, че може жената, чието име е цитирано да не получи нищо и да не потвърди интервюто... Изобщо голяма каша. Моля помагайте със съвети и кажете винаги ли са ви еднакви номерата в началото на е-мейла
Благодаря предварително
Според мен е логично поканата да е до вашите имена и с вашия реф. номер. Трябва да им пишете при всички случаи. А може, ако искаш да цитираш реф.номер на досието, за да си проверим всички чакащи...
Номерът е VA0105879 Мисля, че не е удачно да пиша и името...
karelia79 И ние,и вие Най-силното нещо след силата била надеждата казват.
А като гледам интензитета на разпращане на поканите си мисля,че в тези 3 дни до краят на седмицата ще бъдат разпратени.
DSC 05/07/2011
Получени във Виена 06/07/2011
Accuse de reception 16/02/2012
e-mail листа на чакащите дата 15/08/2012
TOEFL iBT 2013
TCFQ B2/B2;B2/C1
Според мен това е името на подателя на писмото. Интервюиращият ще е друг.
06.09.2013 - интервю - УСПЕШНО!
30.10.2013 - втори пакет документи до Сидни
17.12.2013 - баркодове
19.02.2014 - покана за медицински
20.03.2014 - изискано свидетелство за съдимост от ФБР
24.03.2014 - покани за визи
23.06.2014 - полет до Монреал