Срам ме е ....

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
Аватар
emilcho

Re: Срам ме е .... от моя народ

Мнение от emilcho »

apple написа:... Но аз считам, че мнозинството трябва да определя нормите и докато педалите са малцинство не трябва да им се дава правото да се налагат над мнозинството. Те имат дефект в биологичната програма, а не ние и ако обичат да не си навират девиациите с гордост в нашия свят. У тях си зад стените, да се онождат колкото си щат, но да ги търпим да се лигавят по улиците и да си въртят фелациото по спирки и градинки...Ай сиктир и демокрация! :fubar:
Ябълке,
без желание да се заяждам, ще се опитам кротко да изкоментирам, написаното от теб, защото категорично не съм съгласен с повечето от това, което казваш.
Нормите са определени със закони, а не са плод на вижданията на мнозинството. В Канада и в повечето от най-напредналите и демократични държави, да си гей не е престъпление. След като гейовете не са престъпници, не виждам как и защо трябва да бъдат ограничени правата им да се изявяват и да демонстрират различието и сексуалността си. В края на краищата всяка жена със силиконов бюст и прилепнала блузка например, или повечето модни и козметични реклами демонстрират сексуалност, или аз нещо бъркам? Не разбирам, как точно гейовете се налагат над нас, хетеросексуалните? Ако имаш желание, опитай се да ми обясниш.
Относно дефекта в биологичната програма, би ли дала линк или цитат към нещо достоверно, което да казва, че хомосексуализмът е болест? СпоредУикипедия "Хомосексуалността е сексуална ориентация, изразяваща се в трайната тенденция на емоционално, романтично и/или сексуално привличане към лица от същия пол. Тя се отнася още до чувството за идентичност на индивида на база на това привличане, свързаните с него поведения, както и чувството за принадлежност към общност от други, които споделят същите влечения."

Според мен "фелациото по спирки и градинки" е грозна работа, независимо дали е хомо- или хетеросексуално. Ако искаш да кажеш, че а) само хомосексуални двойки и б) повечето хомосексуални двойки го правят по спирки и градинки, моля да покажеш някаква статистика или каквото и да е достоверно изследване, което го подкрепя. От друга страна, щом сме в състояние да търпим хетеросексуални двойки да се "лигавят по улиците", би трябвало да търпим и хомосексуалните такива.

Последно, искам да попитам противниците на хомосексуалните демонстрации, права и свободи: не мислите ли, че има някаква връзка между просперитета и богатството на повечето държави в западна Европа, Канада и донякъде САЩ и зачитането на правата и свободите на отделния индивид, малцинствата, болните и сексуално различните?
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

Днес и Андерсън Купър (журналист от CNN) гордо излезе от килера..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
IFF

Мнение от IFF »

emilcho написа: Последно, искам да попитам противниците на хомосексуалните демонстрации, права и свободи: не мислите ли, че има някаква връзка между просперитета и богатството на повечето държави в западна Европа, Канада и донякъде САЩ и зачитането на правата и свободите на отделния индивид, малцинствата, болните и сексуално различните?
Не, не мисля че има някаква връзка. Виж, с колонизацията и робството по виждам. Освен това, само допреди 70-80 години, екстри като обществено здравеопазване, пенсии, петдневна работна седмица, права на чернокожи, на жени, хомо и прочие, не са съществували. Дай да не говорим за "демократичния" запад, щото той е демократичен едва от един човешки живот. И то благодарение на синдикален натиск, на разни леви движения, и разбира се на червената заплаха. Що не бяха демократични, кога ядоха хляб от робите и от колониите? А и всички права са само на приказки, на практика се обикалят предприятията и се осъществява натиск да наемат чернокожи например, щото никой не ги иска. Доскоро хомосексуалните не можеха да се женят в повечето "демократични" страни, всъщност, в доста от тях все още не могат. Така че, не мисля че българите сме оскотели, само защото банда малоумници са пребили един гей.
becks

Мнение от becks »

YOUPPI написа:
pumpy написа: Как е възможно да се отъждествява хомосексуализма с педофилията, изнасилването и содомията ???? В крайна сметка има закон и той определя кое е законно и кое не. Нали сме от "голямото европейско семейство" или сме от там само когато ни изнася, а когато ще бием жената и различните около нас сме си тъмни балкански субекти ?
Ех, пумпи, ти по една или друга форма имаш нещо общо с медицината. Мисля, че тук си вкара автогол. Говорим за вид секс. Значи някои видове секс е законен, други не. Бря, ама в природата се срещат и кръвосмешителство, и де що съм ги описал по-горе. Кой ги е определил като противозаконни при хората? Църквата .... Или приемаш всички, или не. Не може природните закони да важат само за едни, за други не. Като вали, вали върху всички. Не подбира.
Не става дума за законен и незаконен секс. Става дума за доброволен и недоброволен секс. Доброволен е този, при който 2-те страни са наясно и са съгласни с това, което правят. При педофилията, зоофилията и други -филии, едната страна няма как да даде съгласие или не може да осъзнае това, което прави. Ако двама пълнолетни човека искат да правят нещо по между си, къв си ти да казваш кво е правилно и не.

По въпроса за църквата, интересно ми е мнението на всички моралисти по въпроса за предбрачния секс, който е напълно отречен в Библията.
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

becks написа:Не става дума за законен и незаконен секс. Става дума за доброволен и недоброволен секс. Доброволен е този, при който 2-те страни са наясно и са съгласни с това, което правят. При педофилията, зоофилията и други -филии, едната страна няма как да даде съгласие или не може да осъзнае това, което прави. Ако двама пълнолетни човека искат да правят нещо по между си, къв си ти да казваш кво е правилно и не.
Или трима. Или един. Или... :D
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Люта чушка ®

Re: Срам ме е ....

Мнение от Люта чушка ® »

ablood написа:
apple написа:Също така за никой не е тайна, че хомотата са емоционално нестабилни с нисък контрол над импулсите и поведението си. Затова нараняванията и убийствата от ревност между тях самите не са рядкост. Също и бутафорните самоубийства. Царе са на шантажа в това отношение... Изобщо опитите тази група да ни се представя като нормална са лесно оборими. Но разбира се нито традициите са това което бяха, нито нормите... И толерастията няма да спаси света... ;)
Малииии
Къ'ф хомохоб, а!
Поредната единица с празнина в главата и с кухи думи в устната кухина. Почти равно на всякакъв "...фоб", щото те бездруго не мислят, а повтарят лозУнги ;)
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Педерастите са по зле и от жените,толкова са долни,подмолни и ревниви че си нямате на представаза какво иде реч !
Последния пресен пример на такъв е пратки по пощите на ръце и крака на либовника !!! :puke:
Такива трябва да се изгарят или в дълбоки тъмници до живот !!! :devil:
Казах ви болест е това и то неизличима ...!!! 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

Тука изпадна в грешка вече! Ако си чел внимателно, на оня урод болестта му не е хомосексуализма, а нарцисизма. Ако не знаеш за какво иде реч - огледай се внимателно в съфорумницата си, едноименна с най-известния продукт на Стив Джобс и ела раздувай пак!
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Люта чушка ® написа:Тука изпадна в грешка вече! Ако си чел внимателно, на оня урод болестта му не е хомосексуализма, а нарцисизма. Ако не знаеш за какво иде реч - огледай се внимателно в съфорумницата си, едноименна с най-известния продукт на Стив Джобс и ела раздувай пак!
Чишка,пак не си разбрал на тоя урод точно пдерастлъка му е отклчил нарцислъка,пак ти казвам болест голяма е това и неизличима :D
Стефан Цанев
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

Аз тогава 'що виждам егати и цъфналите, прецъфтели нарциси, дето ужким не са хомо? Не че нарцисизма е излечима болест, ама се среща и без "усложнения" :D
grozdan

Мнение от grozdan »

myhata II написа:Педерастите са по зле и от жените,толкова са долни,подмолни и ревниви че си нямате на представаза какво иде реч !
Последния пресен пример на такъв е пратки по пощите на ръце и крака на либовника !!! :puke:
Муха, тука много се отплеснА! Какво ти пречат хората, че чак наказания раздаваш?
Болест било, дрън-дрън... Нека си се обичат там, техна си работа!

Ами оня идиот, дето беше удавил собствените си дъщери, понеже не били в правата вяра? Той болен ли е?
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
YOUPPI

Мнение от YOUPPI »

becks написа: Не става дума за законен и незаконен секс. Става дума за доброволен и недоброволен секс. Доброволен е този, при който 2-те страни са наясно и са съгласни с това, което правят. При педофилията, зоофилията и други -филии, едната страна няма как да даде съгласие или не може да осъзнае това, което прави. Ако двама пълнолетни човека искат да правят нещо по между си, къв си ти да казваш кво е правилно и не.
По въпроса за църквата, интересно ми е мнението на всички моралисти по въпроса за предбрачния секс, който е напълно отречен в Библията.
Понеже се спомена за срещано в природата, някой пита ли кобила, дали иска да я оножда магаре? А някой да е питал магарица, за наличието на жребец отзад??? А кръстоските на лъв и тигър
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0% ... 1%8A%D1%80"
да не влизам в подробности, че стана страшно. Та отклоненията или се приемат, или не. Изборът е персонален.
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

grozdan написа:
myhata II написа:Педерастите са по зле и от жените,толкова са долни,подмолни и ревниви че си нямате на представаза какво иде реч !
Муха, тука много се отплеснА! Какво ти пречат хората, че чак наказания раздаваш?
Болест било, дрън-дрън... Нека си се обичат там, техна си работа!

Ами оня идиот, дето беше удавил собствените си дъщери, понеже не били в правата вяра? Той болен ли е?
Много болен ...!!!
Ти нали го раздаваше ненатурален бе ? :lol:
Болни хора са това майна,много болни,всичко иде от мозъка майна,то са родило с предник а тръгнало да си дава задника ,а де кажи ми това здрави хора ли са а ? :puke:
Стефан Цанев
Аватар
OILERS

Мнение от OILERS »

Люта чушка ® написа:Тука изпадна в грешка вече! Ако си чел внимателно, на оня урод болестта му не е хомосексуализма, а нарцисизма. !
Тука изпадна в грешка вече.
Може би ти да си правил/а психо профила на на педала, че твърдиш това?Всички знаем,че едно се пише и казва по медиите ама истината си е друга.На този свят педали много,обаче болни(нистина болни) от нарцисизъм 1:1 000 000,пък може и на повече.И ако се казва всеки път истината за педрастите,нормалните хора ще обърнат сопата и срещу тях,както срещу наркоманите,алкохолиците и други отхвърлени от обществото категории.Обаче педалите ги броим болни,щото се навъдиха много и от най-горните слоеве на обществото,държат се изискано и са добри маниери,а в същото време са лабилни,лесно нараними и в изблици на безсилие-убиват режат на парчета и т.н.А в съда -ние сме болни.Не знам кой е по-опасен-наркомана,който ще ти счупи стъклото на колата и да ти вземе чейнджа или педала,който ще ти отреже топките и ще закуси с тях.
becks

Мнение от becks »

YOUPPI написа:
Понеже се спомена за срещано в природата, някой пита ли кобила, дали иска да я оножда магаре? А някой да е питал магарица, за наличието на жребец отзад??? А кръстоските на лъв и тигър
Аз не съм правил сравнения с природата, защото при животните морал няма. Питах само ти от позицията на какъв налагаш твоя морал за това, какво е морално или не - съответно редно или не.
Ако приемем, че моралните норми в предимно християнски страни се определят от библията, то ако ти си правил секс преди брака, си направил един от най-големите грехове - блудство. Да не говорим, че жена ти е блудница. Просто не виждам как можеш да ни налагаш твоите сексуални норми при положения, че правиш секс и за удоволствие, нещо несъвместимо с християнския морал според библията.
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
Заключено