Ябълке,apple написа:... Но аз считам, че мнозинството трябва да определя нормите и докато педалите са малцинство не трябва да им се дава правото да се налагат над мнозинството. Те имат дефект в биологичната програма, а не ние и ако обичат да не си навират девиациите с гордост в нашия свят. У тях си зад стените, да се онождат колкото си щат, но да ги търпим да се лигавят по улиците и да си въртят фелациото по спирки и градинки...Ай сиктир и демокрация!
без желание да се заяждам, ще се опитам кротко да изкоментирам, написаното от теб, защото категорично не съм съгласен с повечето от това, което казваш.
Нормите са определени със закони, а не са плод на вижданията на мнозинството. В Канада и в повечето от най-напредналите и демократични държави, да си гей не е престъпление. След като гейовете не са престъпници, не виждам как и защо трябва да бъдат ограничени правата им да се изявяват и да демонстрират различието и сексуалността си. В края на краищата всяка жена със силиконов бюст и прилепнала блузка например, или повечето модни и козметични реклами демонстрират сексуалност, или аз нещо бъркам? Не разбирам, как точно гейовете се налагат над нас, хетеросексуалните? Ако имаш желание, опитай се да ми обясниш.
Относно дефекта в биологичната програма, би ли дала линк или цитат към нещо достоверно, което да казва, че хомосексуализмът е болест? СпоредУикипедия "Хомосексуалността е сексуална ориентация, изразяваща се в трайната тенденция на емоционално, романтично и/или сексуално привличане към лица от същия пол. Тя се отнася още до чувството за идентичност на индивида на база на това привличане, свързаните с него поведения, както и чувството за принадлежност към общност от други, които споделят същите влечения."
Според мен "фелациото по спирки и градинки" е грозна работа, независимо дали е хомо- или хетеросексуално. Ако искаш да кажеш, че а) само хомосексуални двойки и б) повечето хомосексуални двойки го правят по спирки и градинки, моля да покажеш някаква статистика или каквото и да е достоверно изследване, което го подкрепя. От друга страна, щом сме в състояние да търпим хетеросексуални двойки да се "лигавят по улиците", би трябвало да търпим и хомосексуалните такива.
Последно, искам да попитам противниците на хомосексуалните демонстрации, права и свободи: не мислите ли, че има някаква връзка между просперитета и богатството на повечето държави в западна Европа, Канада и донякъде САЩ и зачитането на правата и свободите на отделния индивид, малцинствата, болните и сексуално различните?