Тодор Живков последния голям български политик

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Заключено
pumpy

Re: Тодор Живков последния голям български политик

Мнение от pumpy »

budtel написа: Те просто се грижeха за държавата и народа в условията на комунизъм.
То една грижа падаше..........
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

ivalin написа:...макар, че историческата истина е отворена за разлика от философската!!!
М не. И философската и всяка друга истина (например от физиката, химията и т.н.) е отворена. Само религиозната истина е затворена. Хегел малко ги е омесвал нещата но това е друга тема.
Последно промяна от optics на Пет Юни 01, 2012 12:37 pm, променено общо 2 пъти.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

budtel :clap: :handshake:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

miteto написа:Мда и на мен ми е доста интересно къде ванилията вижда плюене срещу България... Откога правешкия дръвник и 45 години комунистическа помия станаха единствения синоним на България и родина?
То да беше само правешкия дръвник, с мед да ги намажеш. Ама тия червенотиквеничета подскачат като ужилени всеки път, когато някой се опита да извади истината за чуждия окупатор, поднесъл им властта на тепсия и възприемат това генетично като плюене по България. В този момент именно си проличава каква безродна тълпа представляват тези създания - те винаги са обичали повече чуждия окупатор, отколкото собствената си родина и сънародници. За тях пролятата българска кръв и затрития елит на нацията са някакъв повод за гордост и преклонение - нещо, което лично мен ме кара да се отвращавам от погнуса.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

optics написа:
ivalin написа:...макар, че историческата истина е отворена за разлика от философската!!!
М не. И философската и всяка друга истина (например от физиката, химията и т.н.) е отворена. Само религиозната истина е затворена. Хегел малко ги е омесвал нещата но това е друга тема.
Вече споменах за интерпритациите, но явно съм пропуснал импровизациите... optics хубаво е да прочетеш тук там няколко реда за това що е "историческа истина" и що е "филисифска истина" има т. нар. специални речници за това единия, от които се казва Философски речник и т. н. и т. н.
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

pumpy написа:
budtel написа: Те просто се грижeха за държавата и народа в условията на комунизъм.
За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
budtel

Мнение от budtel »

ablood написа:
pumpy написа:
За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.
Аblood, сигурно ще те разочаровам ако ти кажа, че Карл Маркс е финасиран от хамериканците. Така с комунизма нямаше сериозен противник на капитала. После като падна комунизма, хамериканския капитал завладя соц. страните. Тодор Живков беше добър човек и дъщеря му също. Това, че управляваха в условията на комунизъм не значи, че са комунисти послупшници на СССР. Напротив, Людмила много не се е съобразявала със съветските ръководители.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

budtel написа:Това, че управляваха в условията на комунизъм не значи, че са комунисти послупшници на СССР.
Това ще си го сложа за подпис - просто гениално! Викаш управлявали в условията на комунизъм, ама не били комунисти. Както и за малко да ни направят 16-та република, обаче не били послушници на СССР. Ти си ГЕНИЙ, човече, прекланям ти се! :bow: :D :rofl:
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
budtel

Мнение от budtel »

MrGeek написа:
budtel написа:Това, че управляваха в условията на комунизъм не значи, че са комунисти послупшници на СССР.
Това ще си го сложа за подпис - просто гениално! Викаш управлявали в условията на комунизъм, ама не били комунисти. Както и за малко да ни направят 16-та република, обаче не били послушници на СССР. Ти си ГЕНИЙ, човече, прекланям ти се! :bow: :D :rofl:
СССР не иска да приеме България за 16 република, защото се бояли от Тодор Живков. Ако вместо Живков беше някой друг сигурно България щеше да бъде приета, затова бъдете благодарни на Тодор Живков.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Гайка,я кажи нас кой ни турна в ИЗТОЧНИЯ БЛОК /1945 год/ ? 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

budtel написа:СССР не иска да приеме България за 16 република, защото се бояли от Тодор Живков. Ако вместо Живков беше някой друг сигурно България щеше да бъде приета, затова бъдете благодарни на Тодор Живков.
Поредният бисер. :D Мислиш ли, че ако Тодор Живков им беше неудобен, нямаше да наложат някой, който им е ?
Той беше най-послушния от всички, затова и се задържа начело толкова много години.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

budtel написа:СССР не иска да приеме България за 16 република, защото се бояли от Тодор Живков. Ако вместо Живков беше някой друг сигурно България щеше да бъде приета, затова бъдете благодарни на Тодор Живков.
Е, Не! Това последното направо ме закопа! Милост, милост, милост! Ще умра от неконтролируем смях. :rofl: :rofl: :rofl:
...За какво да ни приемат, като ние си бяхме?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Гайка,я кажи нас кой ни турна в ИЗТОЧНИЯ БЛОК /1945 год/ ? 8)
Географското ни положение. :D
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Беше най големия тарикат,ако ми дадеш пример за втори такъв ще те призная Румба,има данни че благодарение на един лово бай ти Леонид в България опрощава 1 милиарда рубли/700млн.дойч марки/ дълг на държавата към СССР
Стефан Цанев
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
myhata II написа:Гайка,я кажи нас кой ни турна в ИЗТОЧНИЯ БЛОК /1945 год/ ? 8)
Географското ни положение. :D
Не е !!
Така решиха Чърчил и Рузвелт !!
Затова няма да цирикате много,всичко е решено на масата,така са си разделили баницата Румба !! ;)
Стефан Цанев
Заключено