То една грижа падаше..........budtel написа: Те просто се грижeха за държавата и народа в условията на комунизъм.
Тодор Живков последния голям български политик
Re: Тодор Живков последния голям български политик
- optics
- Модератор
М не. И философската и всяка друга истина (например от физиката, химията и т.н.) е отворена. Само религиозната истина е затворена. Хегел малко ги е омесвал нещата но това е друга тема.ivalin написа:...макар, че историческата истина е отворена за разлика от философската!!!
Последно промяна от optics на Пет Юни 01, 2012 12:37 pm, променено общо 2 пъти.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
budtel

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
- MrGeek
- Путлер Капут
То да беше само правешкия дръвник, с мед да ги намажеш. Ама тия червенотиквеничета подскачат като ужилени всеки път, когато някой се опита да извади истината за чуждия окупатор, поднесъл им властта на тепсия и възприемат това генетично като плюене по България. В този момент именно си проличава каква безродна тълпа представляват тези създания - те винаги са обичали повече чуждия окупатор, отколкото собствената си родина и сънародници. За тях пролятата българска кръв и затрития елит на нацията са някакъв повод за гордост и преклонение - нещо, което лично мен ме кара да се отвращавам от погнуса.miteto написа:Мда и на мен ми е доста интересно къде ванилията вижда плюене срещу България... Откога правешкия дръвник и 45 години комунистическа помия станаха единствения синоним на България и родина?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Вече споменах за интерпритациите, но явно съм пропуснал импровизациите... optics хубаво е да прочетеш тук там няколко реда за това що е "историческа истина" и що е "филисифска истина" има т. нар. специални речници за това единия, от които се казва Философски речник и т. н. и т. н.optics написа:М не. И философската и всяка друга истина (например от физиката, химията и т.н.) е отворена. Само религиозната истина е затворена. Хегел малко ги е омесвал нещата но това е друга тема.ivalin написа:...макар, че историческата истина е отворена за разлика от философската!!!
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
- ablood
- Обратна връзка:
За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.pumpy написа:То една грижа падаше..........budtel написа: Те просто се грижeха за държавата и народа в условията на комунизъм.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аblood, сигурно ще те разочаровам ако ти кажа, че Карл Маркс е финасиран от хамериканците. Така с комунизма нямаше сериозен противник на капитала. После като падна комунизма, хамериканския капитал завладя соц. страните. Тодор Живков беше добър човек и дъщеря му също. Това, че управляваха в условията на комунизъм не значи, че са комунисти послупшници на СССР. Напротив, Людмила много не се е съобразявала със съветските ръководители.ablood написа:За 45 години се "погрижиха" за сънародниците си по-добре, отколкото османлиите са се грижили 5 века за робите си. Ония поне са били откровенни завоеватели, без политически преструвки и подли номерца.pumpy написа:То една грижа падаше..........budtel написа: Те просто се грижeха за държавата и народа в условията на комунизъм.
- MrGeek
- Путлер Капут
Това ще си го сложа за подпис - просто гениално! Викаш управлявали в условията на комунизъм, ама не били комунисти. Както и за малко да ни направят 16-та република, обаче не били послушници на СССР. Ти си ГЕНИЙ, човече, прекланям ти се!budtel написа:Това, че управляваха в условията на комунизъм не значи, че са комунисти послупшници на СССР.

Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
СССР не иска да приеме България за 16 република, защото се бояли от Тодор Живков. Ако вместо Живков беше някой друг сигурно България щеше да бъде приета, затова бъдете благодарни на Тодор Живков.MrGeek написа:Това ще си го сложа за подпис - просто гениално! Викаш управлявали в условията на комунизъм, ама не били комунисти. Както и за малко да ни направят 16-та република, обаче не били послушници на СССР. Ти си ГЕНИЙ, човече, прекланям ти се!budtel написа:Това, че управляваха в условията на комунизъм не значи, че са комунисти послупшници на СССР.![]()
![]()
Гайка,я кажи нас кой ни турна в ИЗТОЧНИЯ БЛОК /1945 год/ ? 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Поредният бисер.budtel написа:СССР не иска да приеме България за 16 република, защото се бояли от Тодор Живков. Ако вместо Живков беше някой друг сигурно България щеше да бъде приета, затова бъдете благодарни на Тодор Живков.

Той беше най-послушния от всички, затова и се задържа начело толкова много години.
- Bistra
- Напуснал форума
Е, Не! Това последното направо ме закопа! Милост, милост, милост! Ще умра от неконтролируем смях.budtel написа:СССР не иска да приеме България за 16 република, защото се бояли от Тодор Живков. Ако вместо Живков беше някой друг сигурно България щеше да бъде приета, затова бъдете благодарни на Тодор Живков.

...За какво да ни приемат, като ние си бяхме?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

- roumensp
Географското ни положение.myhata II написа:Гайка,я кажи нас кой ни турна в ИЗТОЧНИЯ БЛОК /1945 год/ ?

Беше най големия тарикат,ако ми дадеш пример за втори такъв ще те призная Румба,има данни че благодарение на един лово бай ти Леонид в България опрощава 1 милиарда рубли/700млн.дойч марки/ дълг на държавата към СССР
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Не е !!roumensp написа:Географското ни положение.myhata II написа:Гайка,я кажи нас кой ни турна в ИЗТОЧНИЯ БЛОК /1945 год/ ?
Така решиха Чърчил и Рузвелт !!
Затова няма да цирикате много,всичко е решено на масата,така са си разделили баницата Румба !!

Стефан Цанев
Стефан Цанев