Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Айде Бойко,кога ще си одиш най накрая

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Дори са се разбрали с Ванката -твоя кумир :D
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=1271435"
По-късно днес Иван Костов опроверга съобщеното от Борисов.
Абре, Мухи-пиле златно, колко би било изгодно на комунистите да изкарат протежето си Мухо-Бойко за десен ама тц, не би!
Сценарио, Пиле, сценарио му се вика на това.Някой му пише речите, щото е мутра и проззз или пък казва на джурналистите как да го интерпретират.Много безотговорно е за Министър Председател да казва, че се е разбрал с някой, а последния да го отрича после. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Скъпа Бистра,Бойка е лумпен ,опитва се да седи на 2 стола,ама не стаа
Мислиш че хамериканците не знаят що за тиквиник е ?
Всичко знаят и така го държат и манипулират като кукла с конци,а се издънил нещо,а в кауша при другарите от Сърбия 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Абе, не зная кой кого манипулира, ама жалко за България. Дали ще я манипулира Америката или Русия там все няма да става за живеене.Аз затова съм я затворила отдавна като страница в живота си.Може би от носталгия разгръщам понякога книгата, но нищо повече.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Споко работи се по въпроса,скоро ще я разтвориш завинаги :y:
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Ъ, нещо не ми стана много ясно? Ти да не си се почерпил за Иванов ден? :lol:
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

myhata II написа:Скъпа Бистра,Бойка е лумпен ,опитва се да седи на 2 стола,ама не стаа
Мислиш че хамериканците не знаят що за тиквиник е ?
Всичко знаят и така го държат и манипулират като кукла с конци,а се издънил нещо,а в кауша при другарите от Сърбия 8)
Бойко е точно такъв, какъвто трябва да бъде, защото е огледало на страната и гражданите й, които са го избрали. Всяка държава заслужава политиците си. Той е избран чрез демократична процедура, следователно това е, което българите харесват и заслужават. Ако българите имаха по-други вкусове и разбирания, много от нас нямаше да са тук.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Значи маймун гледай ся как стоят нещата и си записвай внимателно
1 Гласуваха за Бойка щото не щат турците във власта
2 Не гласуват за Костоф и СДС щото ги излъгаха
Бойко е избран ЗАЩОТО НЯМАТ ИЗБОР !
Дай ми 1 ЛИЧНОСТ ,1
НЯМА
Всички са маскари -е това е маймун ,а не че народа си ги искал 8)
Стефан Цанев
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

1.СДС не са ги излъгали.Просто тази организация още със създаването си и внедряването на подривни елементи е била обречена на гибел.
2.Бойко е избран, защото народа е прост и го харесва, заради публичните му изяви по телевизията и заради Шоуто на Славчо.
3.Турци почти винаги е имало във власта.
4.Защо обаче не избраха комунистите.Те нали са чисти.Никой не ги е маскарил (Имах си аз, нали са техни медиите!) Там няма ли личности?
5.Или и за това са виновни хамериканците? :rofl:
Не наричай съфорумник маймун и не крещи, моля!
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Ми теб мога да те нарека поразяващата ръка с маникюра ;)
Стефан Цанев
budtel

Мнение от budtel »

Отново се лансират не логични теории, че българският народ е глупав, че нямаме добри политици, защото идвали от същия тъп народ тарикат. Това са глупости. Моля хората, които мислят така поне да не си казват мненията, защото това, което казват е не само не вярно и глупаво, но участват и в набиращата все по-голяма мощ антибългарска кампания и пробаганда, чиято единствена цел е унищожението на България. Убеден съм, че никой от нас емигрантите в Канада, а и където и да било няма да ни бъде приятно ако един ден се събудим и разберем, че България е окупирана и вече я няма на политическта карта. Или пък е разцепена на деве части от гражданска война.
Истината е друга и аз казах доста неща в защита на моята теза. Добри български политици има, но те не се допускат до ръководни постове. Такива политици има във всички български партии в момента. Те не са удобни за водената политика и биват игнорирани от самите партии и тяхното ръководство. Ако случайно някой добър политик излезе на чело то той бива веднага оплют по познатия метод - или някоя друга партия или медиите. В краен случай може да бъде и убит. Ще дам пример с президента Клинтън, който не водеше нужната политика и веднага му спретнаха компромати. За другите които слушкат също има компромати, но не ги казват.
Накратко ще кажа защо България буксува. Това е поради разделениято на стария свят на запад и изток. Това става с разкола в християнската църква. Тогава западната част приема принципа "първи сред равни", a източната "първи между равни". При западната, върховен ръководител става папата, а при източната са патриарсите, които са равни по между си.
България попадва в източната част. А днес може да забележим, че огромна част от православните държави имат подобна съдба, като България просто защото са част от източната цивилизация.
Някои дадоха пример с Полша, която след комунизма успя да дръпне напред. Истината е, че Полша си е част от западната цивилизация.
Това е за сега. Какво ще стане никой не знае. Както виждаме и западната цивилизация изпадна в криза. Дали това не е шанс за изтока и България или дали това не е шанс за исляма. Предстои да видим.
До тогава нека не се караме и нека не плюем нашата България!
Странджата

Мнение от Странджата »

Aйде сега,патриарсите виновни!Където се е задържал руски ботуш трева не никне!Русия са сила!
budtel

Мнение от budtel »

Странджа, не са виновни патриарсите. Просто в определен исторически момент е просприрал Изтока, а в друг момент Запада.
Твоята теория не обяснава, защо Полша която бе под руския ботуш сега е в доборо икономическо сътояние. Това е така, защото тя си е страна от Запада - католичека държава, в която се пише на латиница. След като се разпадна СССР, Запада си я взе и си я конструира по свой модел. Същото важи и за Чехия, Словакия, Унгария. Не случайно в тези страни имаше революции срещу комунизма - реално една православна държава бе окупирала страни от Запада.
Ясно е, че Запада не иска да има силни страни от Изтока. Ето защо България никога няма да просперира в Европейския съюз. Истинския дом на България е Изтока и то правослявния Изток.
Искаме, не искаме това е обективната истина. Другия вариант е България да бъде обезличена или превзета и унищожена.
crusader

Мнение от crusader »

Странджата написа:Aйде сега,патриарсите виновни!Където се е задържал руски ботуш трева не никне!Русия са сила!
Така де. Ако не беше стъпил руският ботуш на Балканите сега щеше да си още гяурин с потури.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

budtel написа:Отново се лансират не логични теории, че българският народ е глупав, че нямаме добри политици, защото идвали от същия тъп народ тарикат. Това са глупости. Моля хората, които мислят така поне да не си казват мненията, защото това, което казват е не само не вярно и глупаво, но участват и в набиращата все по-голяма мощ антибългарска кампания и пробаганда, чиято единствена цел е унищожението на България. Убеден съм, че никой от нас емигрантите в Канада, а и където и да било няма да ни бъде приятно ако един ден се събудим и разберем, че България е окупирана и вече я няма на политическта карта. Или пък е разцепена на деве части от гражданска война.
Айде, сега пък и не трябвало да си казваме мненията. :x
Имахме добри политици.Кой казва, че сме нямали? Например един Стефан Стамболов. Всички знаем какво му се случи или може би не всички, защото не беше много застъпен в учебниците по история.Защо ли?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

myhata II написа:Ми теб мога да те нарека поразяващата ръка с маникюра ;)
Това е готино! :y:
Ама, "маймун"?....ох, чакай, че ме досмеша :lol:
Публикувай отговор