По-късно днес Иван Костов опроверга съобщеното от Борисов.
Абре, Мухи-пиле златно, колко би било изгодно на комунистите да изкарат протежето си Мухо-Бойко за десен ама тц, не би!
Сценарио, Пиле, сценарио му се вика на това.Някой му пише речите, щото е мутра и проззз или пък казва на джурналистите как да го интерпретират.Много безотговорно е за Министър Председател да казва, че се е разбрал с някой, а последния да го отрича после.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Скъпа Бистра,Бойка е лумпен ,опитва се да седи на 2 стола,ама не стаа
Мислиш че хамериканците не знаят що за тиквиник е ?
Всичко знаят и така го държат и манипулират като кукла с конци,а се издънил нещо,а в кауша при другарите от Сърбия
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Абе, не зная кой кого манипулира, ама жалко за България. Дали ще я манипулира Америката или Русия там все няма да става за живеене.Аз затова съм я затворила отдавна като страница в живота си.Може би от носталгия разгръщам понякога книгата, но нищо повече.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
myhata II написа:Скъпа Бистра,Бойка е лумпен ,опитва се да седи на 2 стола,ама не стаа
Мислиш че хамериканците не знаят що за тиквиник е ?
Всичко знаят и така го държат и манипулират като кукла с конци,а се издънил нещо,а в кауша при другарите от Сърбия
Бойко е точно такъв, какъвто трябва да бъде, защото е огледало на страната и гражданите й, които са го избрали. Всяка държава заслужава политиците си. Той е избран чрез демократична процедура, следователно това е, което българите харесват и заслужават. Ако българите имаха по-други вкусове и разбирания, много от нас нямаше да са тук.
Значи маймун гледай ся как стоят нещата и си записвай внимателно
1 Гласуваха за Бойка щото не щат турците във власта
2 Не гласуват за Костоф и СДС щото ги излъгаха
Бойко е избран ЗАЩОТО НЯМАТ ИЗБОР !
Дай ми 1 ЛИЧНОСТ ,1
НЯМА
Всички са маскари -е това е маймун ,а не че народа си ги искал
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
1.СДС не са ги излъгали.Просто тази организация още със създаването си и внедряването на подривни елементи е била обречена на гибел.
2.Бойко е избран, защото народа е прост и го харесва, заради публичните му изяви по телевизията и заради Шоуто на Славчо.
3.Турци почти винаги е имало във власта.
4.Защо обаче не избраха комунистите.Те нали са чисти.Никой не ги е маскарил (Имах си аз, нали са техни медиите!) Там няма ли личности?
5.Или и за това са виновни хамериканците?
Не наричай съфорумник маймун и не крещи, моля!
Отново се лансират не логични теории, че българският народ е глупав, че нямаме добри политици, защото идвали от същия тъп народ тарикат. Това са глупости. Моля хората, които мислят така поне да не си казват мненията, защото това, което казват е не само не вярно и глупаво, но участват и в набиращата все по-голяма мощ антибългарска кампания и пробаганда, чиято единствена цел е унищожението на България. Убеден съм, че никой от нас емигрантите в Канада, а и където и да било няма да ни бъде приятно ако един ден се събудим и разберем, че България е окупирана и вече я няма на политическта карта. Или пък е разцепена на деве части от гражданска война.
Истината е друга и аз казах доста неща в защита на моята теза. Добри български политици има, но те не се допускат до ръководни постове. Такива политици има във всички български партии в момента. Те не са удобни за водената политика и биват игнорирани от самите партии и тяхното ръководство. Ако случайно някой добър политик излезе на чело то той бива веднага оплют по познатия метод - или някоя друга партия или медиите. В краен случай може да бъде и убит. Ще дам пример с президента Клинтън, който не водеше нужната политика и веднага му спретнаха компромати. За другите които слушкат също има компромати, но не ги казват.
Накратко ще кажа защо България буксува. Това е поради разделениято на стария свят на запад и изток. Това става с разкола в християнската църква. Тогава западната част приема принципа "първи сред равни", a източната "първи между равни". При западната, върховен ръководител става папата, а при източната са патриарсите, които са равни по между си.
България попадва в източната част. А днес може да забележим, че огромна част от православните държави имат подобна съдба, като България просто защото са част от източната цивилизация.
Някои дадоха пример с Полша, която след комунизма успя да дръпне напред. Истината е, че Полша си е част от западната цивилизация.
Това е за сега. Какво ще стане никой не знае. Както виждаме и западната цивилизация изпадна в криза. Дали това не е шанс за изтока и България или дали това не е шанс за исляма. Предстои да видим.
До тогава нека не се караме и нека не плюем нашата България!
Странджа, не са виновни патриарсите. Просто в определен исторически момент е просприрал Изтока, а в друг момент Запада.
Твоята теория не обяснава, защо Полша която бе под руския ботуш сега е в доборо икономическо сътояние. Това е така, защото тя си е страна от Запада - католичека държава, в която се пише на латиница. След като се разпадна СССР, Запада си я взе и си я конструира по свой модел. Същото важи и за Чехия, Словакия, Унгария. Не случайно в тези страни имаше революции срещу комунизма - реално една православна държава бе окупирала страни от Запада.
Ясно е, че Запада не иска да има силни страни от Изтока. Ето защо България никога няма да просперира в Европейския съюз. Истинския дом на България е Изтока и то правослявния Изток.
Искаме, не искаме това е обективната истина. Другия вариант е България да бъде обезличена или превзета и унищожена.
budtel написа:Отново се лансират не логични теории, че българският народ е глупав, че нямаме добри политици, защото идвали от същия тъп народ тарикат. Това са глупости. Моля хората, които мислят така поне да не си казват мненията, защото това, което казват е не само не вярно и глупаво, но участват и в набиращата все по-голяма мощ антибългарска кампания и пробаганда, чиято единствена цел е унищожението на България. Убеден съм, че никой от нас емигрантите в Канада, а и където и да било няма да ни бъде приятно ако един ден се събудим и разберем, че България е окупирана и вече я няма на политическта карта. Или пък е разцепена на деве части от гражданска война.
Айде, сега пък и не трябвало да си казваме мненията.
Имахме добри политици.Кой казва, че сме нямали? Например един Стефан Стамболов. Всички знаем какво му се случи или може би не всички, защото не беше много застъпен в учебниците по история.Защо ли?