И в Люлин има метро, ама не е София - отцепен е и единствения път към центъра е през един тунел

antyk написа:Като чета темата, оставам с впечатлението че Лавал-Монтреал е нещо като Люлин-София![]()
И в Люлин има метро, ама не е София - отцепен е и единствения път към центъра е през един тунел
С грешно впечатление си остранал. Лавал е различен град, различен остров, с различни телефонни номера, с независимо управление и дори различни правила за движение по пътищата. Той е толкова Монреалски, доколкото спада в "Голям Монреал"antyk написа:Като чета темата, оставам с впечатлението че Лавал-Монтреал е нещо като Люлин-София![]()
Аз отбягвам напоследък да пиша тук, но не се сдържах. Аблъд, човека е писал В НАЧАЛОТО. Да не говорим, че мен и сега неможеш да ме накараш да живея в Лавал.ablood написа:С грешно впечатление си остранал. Лавал е различен град, различен остров, с различни телефонни номера, с независимо управление и дори различни правила за движение по пътищата. Той е толкова Монреалски, доколкото спада в "Голям Монреал"antyk написа:Като чета темата, оставам с впечатлението че Лавал-Монтреал е нещо като Люлин-София![]()
Някой да твърди обратното?krimon написа:по света може и да има, но и в околностите на Монреал има
Метро влакове и експресни автобусни ленти има и на север и на юг.AniK написа:Задръстване според мен няма, но и да има изобщо не ме касае, защото автобуса е експресен.