Но не мисля,че ако реши човек да кара изобщо колело ще трябва да обикаля целия град,говорим за даден район в ,който живее

Да ти каже ,не ме вълнува особено Торонто,не съм тръгнал за там

ние не сме свикнали на довериеkrimon написа:ами ако редовно посещавш биосферата, би трябвало да знаеш - отиваш на касата за билет и те питат как си стигнал до там - метро, кола, вело или пеша - ако е пеша или с вело - влезеш безплатно, метро - плащаш половин билет, а с кола - цял. Всичко е на юнашко довериет
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
много е гот за малки и големи деца - има игри с вода, интерактивни занимания, лаборатории - всеки път са различни, кино, ателиета. Особено през лятото излизаш наистина мокър. В първата зала може да си организираш състезание с друг - обуваш огромни галоши, които ходят по водата. Води се музей на околната среда.IRA написа:Извинете, ама какво правите в тая биосфера? Аз един път съм я посетила и не ми се видя много интересна.
Ние в началото пазарувахме с колелета, ама магазина беше на 10 мин, пеша, сигурно 3м. с колелото.
Значи никога не си била в Западна Европа.krimon написа:ама ти изобщо дали живееш в Канадаprace написа:В Канада рядко ще видиш някой на колело. В по-студените провинции пък хич.![]()
Това е страната, обявена за притежаваща най-дълги и добре поддържани велопътища. Миналата година един от броевете на Нешенъл Джеографик беше посветен на това. Тук всичко живо кара колело - зиме-лете, няма значение.