Благоволяват от време на време гурутата в този форум да спуснат някоя директива за това какво трябва да прави човек, за да е първа класа и кои сме мизерниците. За съжаление материята не е напълно регулирана и нас дребните човечета това ни обърква. Постоянно живеем в страх:" Ами ако не правим нещата правилно?Ако не си гледам децата като Мама-Кенга, ще станат ли те идиотчета като Бекс?"(извинявай Бекс, просто цитирам един от културните водачи, сигурен съм, че си много стойностен човек

) Та гърчим се тук обикновените хорица и чакаме насоки, напътствия, не щеме вече да сме неудачници. И ние искаме да си живеем като бъбречета в лой и да правим нещата, както партията повелява. Много моля да благоволите да ме посъветвате колко пъти на седмица трябва да правя секс с жена ми, за да е по устав. А и Хълман, женен съм от няколко години и жена ми отдавна вече не е девица,това порок ли е, да я водя ли на лекар? Имам и други въпроси, свързани с това като се бръсна трябва ли да слагам контра, редно ли е комшията да е индиец, или партията гледа с лошо око на това, като си кисна краката в топла вода, колко сапун е допустимо да добавям в легена и кога беше датата за самобичуването през месец март? Моля, не ни оставяйте да тънем в тъмнина и неведение, дайте ни нишан. Благодаря ви от все сърце и бял джигер.
Споделям мнението на Ира, Сървайвър, Помпи..... Като прочетох тезата на Мама Кенга ми се стори, че нещо се е объркала

Гледането на малки деца според мен е много изморително занимание. Аз например съм много мързелив човек и от чиста леност бих предпочел да работя 8 часа, отколкото да гледам дете за 8 часа. Аз лично се възхищавам от всички жени, които съумяват да работят и след работа да изкарват "втората смяна" гледайки децата и вършейки домакинската работа. Възхищавам се обаче и на жените, които са домакини, защото те са най-близо до библейските повели.