"Oтделна нация в рамките на Канада"

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Stoni

Мнение от Stoni »

Марги приемаш ли поста секретар на Кракозиянската отцепническа организация
........
.......ще изберем името на после :D
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Stoni написа:Марги приемаш ли поста секретар на Кракозиянската отцепническа организация
........
.......ще изберем името на после :D
Ne, takiva postove nikoga ne sa me blaznili, daje i v tabarna6ko sa mi predlagali postove kato glavatar na kurs napr. i sym otkazval, samo izrazih mnenieto si otnosno otcepvaneto.
:beer: :beer: :beer:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

krimon написа:хубаво е да ги опознаеш :)
ама само да плямпаш и да бистриш политиката - хехе, виждали сме го и в друга страна ... затова се преместихме толкова надалеч :wink:
Нямам нищо против да ги опозная, стига да имам тази възможност. Не съм казвал, че са такива или онакива. Просто мнението ти, че кебекуата в болшинството си не били за отцепването на Кебек не се връзвят някак си с последните резултати от референдума, където над 50% от тях са гласували "ЗА" и благодарение на имигрантската прослойка, референдума се е разминал на косъм. ;)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

MrGeek написа:
ама само да плямпаш и да бистриш политиката - хехе, виждали сме го и в друга страна ... затова се преместихме толкова надалеч :wink:
Нямам нищо против да ги опозная, стига да имам тази възможност. Не съм казвал, че са такива или онакива. Просто мнението ти, че кебекуата в болшинството си не били за отцепването на Кебек не се връзвят някак си с последните резултати от референдума, където над 50% от тях са гласували "ЗА" и благодарение на имигрантската прослойка, референдума се е разминал на косъм. ;)
Tiq rezultati 6e gi zabravi6, te tuka se FAL6IFICIRAT !!!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

MrGeek написа:
по тези сметки излиза, че имигрантите в Квебек са 50 % :wink: :twisted:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Marginal39 написа:Tiq rezultati 6e gi zabravi6, te tuka se FAL6IFICIRAT !!!
Мдам, те само в Северна Корея са истински, нали? :lol: :rotfl: :rotfl:

Кримон, по тези сметки не излиза така. Все пак математиката си е математика. ;)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

MrGeek написа:
Marginal39 написа:Tiq rezultati 6e gi zabravi6, te tuka se FAL6IFICIRAT !!!
Мдам, те само в Северна Корея са истински, нали? :lol: :rotfl: :rotfl:
Za tam ne znam, znam za tuka.
Stoni

Мнение от Stoni »

Марги така лесно не се отказва драги...мотиви пич ми дай ...там с увод..изложение и прасни и едно заключение та да си вържа протокола :rotfl: Тва да не ти училищната орги та само с Ц...айде ся де...аааааа :beer:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

MrGeek написа:Кримон, по тези сметки не излиза така. Все пак математиката си е математика. ;)
де да знам, толкова разбирам и аз от математика :oops:
Ама всъщност за какво идеше реч: кебекуата - нация. Тук няма съмнение, нито колебание - ни у тукашните политици, ни у форумните бг политикани. Оттам нататък въпросът е: ще стане ли Квебек първата нация в държавата Канада или ще се нареди наедно с Първите нации :)
Нещо не ми се връзва цялата история. Хем нация, хем в държавно обединение с други-ненации, куп имигранти, първи нации /индианци, ескимоси/. Въобще едно такова объркано ми е :oops: :lol:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Така като ви чета стигам до извода, че ако съдбата на Канада се решаваше от българските имигранти до сега да се е разпаднала на градове-държави, а не просто на отделни провинции . Стига с тези вълнения, за късмет на държавата нищо не зависи от вас.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

IRA написа:за късмет на държавата нищо не зависи от вас.
:thumbsup:
survivor

Мнение от survivor »

Абе те вече са казали че ако Квебек се отцепи от Канада, някои части на Квебек също ще се пънат да се цепят от Квебек и да се присъединят към Канада. Например голяма част от северните територии. Индианците предпочитат в Канада. Говори се също и да се отцепва западен Монреал, ако стане това ще имам реалния шанс да живее в подобие на Западен Берлин :lol:
Аватар
some

Мнение от some »

Az taa tema ia vizdam kato mnogo shum za nishto.
Nikoj ne mu i minava prez akala da se otdelia ili da pravi referendum osven ne g-na shef na Bloka.
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Stoni написа:Марги така лесно не се отказва драги...мотиви пич ми дай ...там с увод..изложение и прасни и едно заключение та да си вържа протокола :rotfl: Тва да не ти училищната орги та само с Ц...айде ся де...аааааа :beer:
6e zabravi6, da ne sme v komunizma ???
Stoni

Мнение от Stoni »

Marginal39 написа:
Stoni написа:Марги така лесно не се отказва драги...мотиви пич ми дай ...там с увод..изложение и прасни и едно заключение та да си вържа протокола :rotfl: Тва да не ти училищната орги та само с Ц...айде ся де...аааааа :beer:
6e zabravi6, da ne sme v komunizma ???
Идеологията ще я бистрим после, структурата сега ще я градим, ама кадри нещо няма, как ще я цепим без кадри бе Марги?
Сам ли ще я цепя тая :idea: :?: :wink:
Заключено