Stoni написа:Марги приемаш ли поста секретар на Кракозиянската отцепническа организация
........
.......ще изберем името на после
Ne, takiva postove nikoga ne sa me blaznili, daje i v tabarna6ko sa mi predlagali postove kato glavatar na kurs napr. i sym otkazval, samo izrazih mnenieto si otnosno otcepvaneto.
krimon написа:хубаво е да ги опознаеш
ама само да плямпаш и да бистриш политиката - хехе, виждали сме го и в друга страна ... затова се преместихме толкова надалеч
Нямам нищо против да ги опозная, стига да имам тази възможност. Не съм казвал, че са такива или онакива. Просто мнението ти, че кебекуата в болшинството си не били за отцепването на Кебек не се връзвят някак си с последните резултати от референдума, където над 50% от тях са гласували "ЗА" и благодарение на имигрантската прослойка, референдума се е разминал на косъм.
ама само да плямпаш и да бистриш политиката - хехе, виждали сме го и в друга страна ... затова се преместихме толкова надалеч
Нямам нищо против да ги опозная, стига да имам тази възможност. Не съм казвал, че са такива или онакива. Просто мнението ти, че кебекуата в болшинството си не били за отцепването на Кебек не се връзвят някак си с последните резултати от референдума, където над 50% от тях са гласували "ЗА" и благодарение на имигрантската прослойка, референдума се е разминал на косъм. ;)
Tiq rezultati 6e gi zabravi6, te tuka se FAL6IFICIRAT !!!
Нямам нищо против да ги опозная, стига да имам тази възможност. Не съм казвал, че са такива или онакива. Просто мнението ти, че кебекуата в болшинството си не били за отцепването на Кебек не се връзвят някак си с последните резултати от референдума, където над 50% от тях са гласували "ЗА" и благодарение на имигрантската прослойка, референдума се е разминал на косъм.
по тези сметки излиза, че имигрантите в Квебек са 50 %
Марги така лесно не се отказва драги...мотиви пич ми дай ...там с увод..изложение и прасни и едно заключение та да си вържа протокола Тва да не ти училищната орги та само с Ц...айде ся де...аааааа
MrGeek написа:Кримон, по тези сметки не излиза така. Все пак математиката си е математика.
де да знам, толкова разбирам и аз от математика
Ама всъщност за какво идеше реч: кебекуата - нация. Тук няма съмнение, нито колебание - ни у тукашните политици, ни у форумните бг политикани. Оттам нататък въпросът е: ще стане ли Квебек първата нация в държавата Канада или ще се нареди наедно с Първите нации
Нещо не ми се връзва цялата история. Хем нация, хем в държавно обединение с други-ненации, куп имигранти, първи нации /индианци, ескимоси/. Въобще едно такова объркано ми е
Така като ви чета стигам до извода, че ако съдбата на Канада се решаваше от българските имигранти до сега да се е разпаднала на градове-държави, а не просто на отделни провинции . Стига с тези вълнения, за късмет на държавата нищо не зависи от вас.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Абе те вече са казали че ако Квебек се отцепи от Канада, някои части на Квебек също ще се пънат да се цепят от Квебек и да се присъединят към Канада. Например голяма част от северните територии. Индианците предпочитат в Канада. Говори се също и да се отцепва западен Монреал, ако стане това ще имам реалния шанс да живее в подобие на Западен Берлин
Stoni написа:Марги така лесно не се отказва драги...мотиви пич ми дай ...там с увод..изложение и прасни и едно заключение та да си вържа протокола Тва да не ти училищната орги та само с Ц...айде ся де...аааааа
Stoni написа:Марги така лесно не се отказва драги...мотиви пич ми дай ...там с увод..изложение и прасни и едно заключение та да си вържа протокола Тва да не ти училищната орги та само с Ц...айде ся де...аааааа
6e zabravi6, da ne sme v komunizma ???
Идеологията ще я бистрим после, структурата сега ще я градим, ама кадри нещо няма, как ще я цепим без кадри бе Марги?
Сам ли ще я цепя тая :idea: