V nikakav slu4ai ne moga da sravnqvam horata po avtobusite v Evropa i tuk- 1:50 v polza za Evropa.
I na Bay street v avtobusa samo edin ciganin da ima si li4i

Хъ, че в Европа циганите не се ли возят в градския транспорт ? Моя роднина ми е разказвала за неприятен инцидент в парижкото метро, включващ мангал (негър) и опит за открадване на чанта...Leni написа:V nikakav slu4ai ne moga da sravnqvam horata po avtobusite v Evropa i tuk- 1:50 v polza za Evropa.
I na Bay street v avtobusa samo edin ciganin da ima si li4i
miteto написа:Хъ, че в Европа циганите не се ли возят в градския транспорт ? Моя роднина ми е разказвала за неприятен инцидент в парижкото метро, включващ мангал (негър) и опит за открадване на чанта...
Тутанкамоне, и ти си много далече от истината, ама хайде - на теб ти е простено.Tutankamon написа:Канада си е Канада! Защо всички се натискат да идват тук, защото живота е спокоен и ти се предоставят възможности за действие, стига да искаш.
Докато в Европа винаги ти се слагат капаците, казва ти се почти васякъде, неможе, не си за тук. И така, по тази причина хората неискат Европа.
оле , ти ходил ли си в западна Европа?Tutankamon написа:Канада си е Канада! Защо всички се натискат да идват тук, защото живота е спокоен и ти се предоставят възможности за действие, стига да искаш.
Докато в Европа винаги ти се слагат капаците, казва ти се почти васякъде, неможе, не си за тук. И така, по тази причина хората неискат Европа.
Кой да те пита,бе батка,ти ако го знаеше пътя,сега нямаше да въртиш геврека за стотинки в "миризливата"Канада???тебе да пита някой???????Гет риъл,менbateto написа:Не ме питайте също как се првят лесни пари в Бг.,щом досега не сте го научили няма смисъл много да се обяснява,някой ако има желание сам да си открие пътя.
I az se chudia kade se prodavat takiva kashti za 140k? V Toronto za tazi cena shte si kupish samo toaletnaBaba Pena: )....Kajete mi kade po sveta mojete da si kupite kashta s 250 kvadrata razgarnata plosht (aluminieva dograma, i tsentralen klimatik), s dva dekara dvor v koito si igraiat katerichki i pasat eleni, na 15 minuti ot sichko vajno v ednomilionen grad za 140K???