Pyrelight написа:Викаш морето на Златните през зимата е също толкова топло като в Куба?
То и затова предполагам е отразено в цената му.
Виж след като изтрезнееш това:
ablood написа:
Едноседмична ваканция в Куба струва между $500 и 2000 за възрастен, всичко включено, даже и транспорта. Практически всеки канадец може да отиде с детето си (хотел според чергата му, но със сигурност на плажа) по време на годишната си отпуска без да има НИКАКВИ спестявания. Седмичният му чек е достатъчен.
Никой не е говорил за дете включено в цената.

ако имаш аблъд за никой нормално би било да ти се обиди
твърдението му за цена 500 д за възрастен с всичко включено,даже и транспорта и практически всеки канадец може да отиде с детето си по време на годишната си отпуска е негово видно от по горния му пост
най учтиво помолих за линк с оферта за 1 възрастен с 1 дете на цена от 500 д защото подобни оферти след упорито ровене в нета не открих.такива за 2000 д обаче Да признавам има много,но за 500 д на която 1 канадец може да отиде на едноседмична ваканция в куба в която всичко му е включено включително дори и транспорта и да заведе детето си с него на тая цена форгдет
сега ако аблъда с поредната си манипулация се е направил на шушуминга каквато всъщност си е и има възможност да изправи нещата като сложе линк потвърждаващ твърдението си и аз съм готов да му се извиня.
ама знам,че извинение няма как да получи и правилния му ход би бил да се извини за манипулациите си към хората
ако не иска да му се подиграваме и гаврим с него напълно заслужено