Kan_Tangra написа:Добре! Той знае по-добре какво съм имал и какво съм казал. А аз не съм го разбрал достатъчно добре.
Ти сигурна ли си, че имаш завършено средно образование?
Започвам да си мисля, че си със "специални потребности". Както е модерно да се казва напоследък.
майни, ти каза че имаш някакви обортни 100к скоро. И батката спомена за някакви 60-80к канадски, та двамата, заедно и/или поотделно можете да инвестирате в небостъргача и да видите парите си умножени (поне един от вас тримата със сигурност, а дано и другите един, двата също)
А, нямам друга работа!
По-добре на теб да ги дам, да направим една зъболекарница.
Ти ще правиш зъбите, а аз сметките. Или обратното!
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Kan_Tangra написа:Добре! Той знае по-добре какво съм имал и какво съм казал. А аз не съм го разбрал достатъчно добре.
Ти сигурна ли си, че имаш завършено средно образование?
Започвам да си мисля, че си със "специални потребности". Както е модерно да се казва напоследък.
майни, ти каза че имаш някакви обортни 100к скоро. И батката спомена за някакви 60-80к канадски, та двамата, заедно и/или поотделно можете да инвестирате в небостъргача и да видите парите си умножени (поне един от вас тримата със сигурност, а дано и другите един, двата също)
А, нямам друга работа!
По-добре на теб да ги дам, да направим една зъболекарница.
Ти ще правиш зъбите, а аз сметките. Или обратното!
Ако ти правиш сметките и аз зъбите имаме някакъв шанс, защото мен хич не ме бива В ПЪРВОТО. Ако се сменим, парите ти са тотално загубени, гарантирам ти.
Китайски инвеститор иска да строи високотехнологичен завод в Бургас
Kитaйcĸaтa ĸoмпaния Dіаrех Тооlѕ & Масhіnаrу Со Ltd. плaниpa дa пocтpoи зaвoд зa мaшини c цифpoвo-пpoгpaмнo yпpaвлeниe и peжeщи инcтpyмeнти нa тepитopиятa нa Индycтpиaлeн и лoгиcтичeн пapĸ - Бypгac. Ha зaceдaниe нa 30 aпpил OбC Бypгac дaдe cъглacиeтo cи дa бъдe пpeдocтaвeн възмeзднo, чpeз пyбличнo-oпoвecтeн ĸoнĸypc, oбщинcĸи тepeн c плoщ oт 4 дĸa в ΠЗ „Ceвep“ зa peaлизиpaнe нa инвecтициoнннoтo нaмepeниe.
Cпopeд пpилoжeния бизнec плaн дeйнocттa нa дpyжecтвoтo щe бъдe пpяĸo oбвъpзaнa c ĸитaйcĸo пpeдпpиятиe, бaзиpaнo в гpaд Шeнжeн. Xoлдингoвoтo дpyжecтвo Ѕurrеу grоuр Ltd. ce paзвивa в мyлтинaциoнaлнa гpyпa ĸoмпaнии, cпeциaлизиpaни в oблacттa нa пpoизвoдcтвoтo нa виcoĸoтexнoлoгични пpeцизни инcтpyмeнти, c пeт ĸлoнa в Kитaй, CAЩ, Aвcтpaлия и Южнa Kopeя.
Πлaниpaният пъpвoнaчaлeн paзмep нa инвecтициятa в cтpoитeлcтвoтo нa зaвoдa в Бypгac e 4 400 000 лв., a пpeдвидeният cpoĸ зa peaлизaция и въвeждaнe в eĸcплoaтaция – 36 мeceцa.
Mинимaлнaтa ĸoнĸypcнa цeнa зa тepeнa e в paзмep нa 328 960 лв. бeз ДДC.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Парите се взимат от банките на общи основания, ако е читав проекта. А твойта роля каква е – вътрешна информация, връзки?
Вземете направете един свестен паркинг на терминал 2, софийското летище. Тоя е тесен, крив, постоянно малък и неадекватен. Та нали това е инфраструктурата, която трабва да ни грабне и да ни накара да останем там...
Ти схвана ли какво точно показва статистиката от картинката?
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада. Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.