Ей на това му се казва хубава новина!!!как ви се зарадвах,Най после да има откриване на сезона на медицинските:) Дано повлечете крак на тез с мартенските документи
Ама вие в Русе май нещо сте връзкари с посолството а.
благодаря на всички и се надявам и вашите да почнат да пристигат по скоро !
така като гледам нашето досие е почнато за разглеждане на 22.06 и след 6 дена е било готово и са го пратили, като цели 10 дена е пътувало 60 км.
е хайде и от мен на celicata честито и дано е "на берекет", както казва баба ми...
на останалите спокойствие и не хабете нерви за нещо, което не зависи от вас
“I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.” Albert Einstein
Ей честито, айде да тръгват медицинските ....
Аз съм решила че или тръгваме до октомври, или оставам еза март, не знам в голямата зима дали е удачно с децата да се позиционираме там, от друга страна не ми се губи време. Какво ще кажете ? Вече започнаха да идват документите и аз само за това мисля.
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
Честито за медицинските, оффф дано тръгнат най-сетне и на другите, а как проверявате как върви досието ви? Аз се опитах, но нещо не успях може ли да качите линка където се проверява и по къкво ? Нали по номера на баркодовете ? Моля за помощ:( Благодаря предварително